1-105 Tc Ofshoplu Kadim Efsunlu Tertermiz Alt Yapı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 123

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaşlar,

1-105 Aralığında Düzenlendi Ve Yaklaşık 1500 Oyuncu İle Oynatıldı.
Bazı kendini yazılımcı sanan arkadaş el altından yüksek meblalara sattığı için konuyu açma gereksinimi duydum keza devam ederse o bilgisiz sıfatı ile satış yapmaya 1-120 filesinide burda görür
Dosyalar Upload Ediliyor Gün İçerisinde Konuya Dahil Edilecektir.

Bazı Oyun İçi Komutlar:
/delete_shop <type> <arg>
Çeşitleri:
shopid - Shop ID 'ye göre siler.
player - Oyuncu ismine ait tüm pazarları siler.
Örnek:
/delete_shop player Best4ever
/delete_shop shopid 1
/update_shop <shop id> - MySQL 'den eşyalar editlenirse pazarı günceller.
Event flaglar:
/e shop_max <count> - 1 Oyuncu maksimum kaç pazar açabilir.
/e shop_off 1 - Oyunda offlineshopu kapatır.
/e shop_off 0 - Oyunda offlineshopu aktifleştirir.
/e shop_dist <0 - 10000> - Pazarlar arası mesafeyi belirlersiniz.

Pack Editör Cd Keyleri

İndex Key : CE-D7-17-25-4B-BF-5E-5A-1C-F3-DA-2A-A2-20-DC-5B
Pack Key : D2-8E-FA-28-AD-20-3D-22-57-6B-7D-2C-8F-77-36-6B

Pack Kapatmada Hata Alanlar İçin Yeni Eter Menager

Dowland :
V.T

Filesten Kısa Görüntü

dgdfid0.png

203596_2810cfe6128225a9f614095ede5d7f52.png

Sistem Gereksinimleri : FreBSD 11.2 Mysql 5.6 (MartySama 5,4)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------*
Game & Mysql Dowland :
V.T
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------*
Game Svn :
V.T
Client Svn :
V.T
Dump Proto & MakeDump & Mysql2Proto &PackMakerLite Svn :
V.T
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proto & DumpProto :
V.T
*-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------*
Pack Editör (EterMenager) :

Açık Pack(Data) :
*-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------*
Oyuna Giriş Dosyaları :
V.T

1-105 Tc Ofshoplu Kadim Efsunlu Tertermiz Alt Yapı

Metin2 Lobby olarak sunumuza özel geliştirilmiş olan 1-105 Tc Ofshoplu Kadim Efsunlu Tertermiz Alt Yapı, tüm oyuncuların hayalindeki sunucu deneyimini gerçekleştirmeye aday. Bu yapı, hem yeni başlayanlar hem de uzun süredir oyunda olan veteran oyuncular için tasarlanmıştır. Oyun içi gelişim, efsunlama, ofansif shop sistemleriyle birlikte güçlü bir alt yapı sunar. Bu yazıda bu alt yapının tüm detaylarını, avantajlarını ve neden bu kadar benzersiz olduğunu ele alacağız.

Alt Yapıya Genel Bakış

1-105 Tc Ofshoplu sistem sayesinde karakterlerinizle 1 seviyeden 105 seviyeye kadar hızlı ve keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz. Bu süreçte sunulan ofansif shop sayesinde karakterinizi güçlendirmek artık daha kolay. Sunucu içi efsunlama sistemi sayesinde elde ettiğiniz eşyaları yüksek oranlarda yükseltip rakiplerinize karşı üstünlük kurabilirsiniz. Ayrıca kadim eşyalar ve efsunlu özellikler ile karakterinizi özelleştirme imkanı sunulmaktadır. Tertermiz alt yapı sayesinde hatalar minimize edilmiş, stabilite ve performans maksimum seviyede tutulmuştur.

Ofshop Sistemi Nedir?

Ofshop, yani ofansif shop, oyuncuların belirli itemleri satın alabilmesini sağlayan özel bir sistemdir. Bu sistem sayesinde karakterinizi güçlü kılan silahlar, zırhlar, aksesuarlar gibi ürünler doğrudan shop üzerinden alınabilir. 1-105 Tc Ofshoplu Kadim Efsunlu Tertermiz Alt Yapı ile bu sistem entegre edilmiş ve kullanıcı dostu hale getirilmiştir. Ofshop sayesinde zaman kaybetmeden güçlü bir karakter oluşturabilir, savaşlarda öne geçebilirsiniz.

Efsunlama ve Kadim Özellikler

Efsunlama, Metin2'de karakterinizi güçlendirme yöntemlerinden biridir. Tertermiz alt yapı sayesinde bu işlem daha stabil ve güvenli şekilde gerçekleştirilir. Kadim eşyalar ise oyuna farklı bir boyut katar. Bu eşyalarla karakterinizin gücü katlanarak artar. Kadim sistemleri sayesinde hem görsellik hem de攻击力 (saldırı gücü) açısından ciddi avantajlar elde edebilirsiniz. Efsunlu özellikleri de bu deneyimi daha da zenginleştirir.

Neden Metin2 Lobby?

Metin2 Lobby olarak, Metin2 severlere en kaliteli ve stabil sunucuları sunmayı hedefliyoruz. 1-105 Tc Ofshoplu Kadim Efsunlu Tertermiz Alt Yapı gibi özel yapılarla oyuncuların beklentilerini karşılıyor, sürekli güncelleme ve destek sunuyoruz. Metin2 online, Metin2 private server arayan oyuncular için ideal bir ortam sağlıyoruz. Ayrıca Metin2 AC ve Anticheat sistemleriyle adil bir oyun alanı sunulmaktadır.

Sonuç

1-105 Tc Ofshoplu Kadim Efsunlu Tertermiz Alt Yapı, Metin2 dünyasında yeni bir dönem başlatıyor. Güçlü sistemler, kolay erişilebilir ofshop, efsunlama ve kadim sistemleriyle birleşen bu yapı, oyunculara unutulmaz bir deneyim sunuyor. Metin2 Lobby ile birlikte bu harika sunucuya katılabilir, karakterinizi zirveye taşıyabilirsiniz.

1-105 Tc Ofshop Enabled Ancient Enchanted Pristine Infrastructure

Metin2 Lobby presents the specially developed 1-105 Tc Ofshop Enabled Ancient Enchanted Pristine Infrastructure, designed to fulfill every player's dream experience. This setup caters both to newcomers and veterans, offering a powerful infrastructure combined with in-game progression, enchantment systems, and offensive shop features. In this article, we will cover all the details, advantages, and uniqueness of this infrastructure.

Overview of the Infrastructure

With the 1-105 Tc Ofshop system, you can enjoy a fast and enjoyable journey from level 1 to level 105. The offensive shop allows you to enhance your character easily. Through the in-game enchantment system, you can upgrade your items at high rates, gaining superiority over your rivals. Additionally, ancient items and enchanted features provide customization opportunities. The pristine infrastructure ensures minimal errors and maximum stability and performance.

What Is Ofshop System?

Ofshop, short for offensive shop, is a special system that allows players to purchase certain items. With the 1-105 Tc Ofshop Enabled Ancient Enchanted Pristine Infrastructure, this system is integrated seamlessly and made user-friendly. You can build a strong character quickly without wasting time and gain an edge in battles.

Enchantments and Ancient Features

Enchanting is one of the methods to strengthen your character in Metin2. Thanks to the pristine infrastructure, this process is more stable and secure. Ancient items add a new dimension to the game. These items dramatically increase your character's power. The ancient systems offer significant advantages in both visuals and attack power. Enchanted properties further enrich this experience.

Why Metin2 Lobby?

At Metin2 Lobby, we aim to deliver the highest quality and most stable servers for Metin2 enthusiasts. With exclusive setups like the 1-105 Tc Ofshop Enabled Ancient Enchanted Pristine Infrastructure, we meet player expectations and provide continuous updates and support. We offer an ideal environment for players seeking Metin2 online and Metin2 private server. Moreover, fair gameplay is ensured through Metin2 AC and Anticheat systems.

Conclusion

The 1-105 Tc Ofshop Enabled Ancient Enchanted Pristine Infrastructure marks a new era in the Metin2 world. Combined with strong systems, accessible ofshop, enchantment, and ancient features, this infrastructure delivers unforgettable experiences. Join us at Metin2 Lobby, become part of this amazing server, and take your character to the top.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt