127 LwL SilahLarı Ekleme Ve Packı .d Gözükmesi İçin I Texas..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 51

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

İtemleri görmek için packi indirip yüklemeniz gerekli.Serverinize eklediğinizde başkalarının da görmesi için bu packe ihtiyaçları var.

Link2 :
Link Yenilenmiştir. Bir arkadaşımız item_proto yok demiş.Artık kesinlikle ekli. 120 item packi de bu linkin içine eklenmiştir.

Navicata nasıl yükleneceğini rar'ın içinde anlattım. Eğer çalışmazsa ve linklerde hata varsa bildirin düzeltirim.

Her kodunu her itemi tek tek kendim editledim ve saatlerimi verdim.Yorum + rep.. +rep vermeyene ne diyeyim ki bişey demicem o kendi anlar.

Arkadaşlar çok uğraştım bunlar için hiçbir yerde bulamadım ben de kendim yaptım. Sizler için sadece burda paylaştım.. Packi alıntı yaptım. (kimden oluduğunu hatırlamıyorum yoksa adını verirdim.)

Packda Özel Para Bugu Yoktur..

byberkmrs120itemshop.jpg

127 LwL Silahları Ekleme ve Pack İçinde .d Gözükmesi İçin Gerekli Adımlar

Metin2 dünyasında özelleştirilmiş client ve pack kullanmak isteyen oyuncular için silah ekleme işlemleri oldukça popülerdir. Özellikle 127 LwL (Level with Life) silahları gibi yüksek seviyeli silahlar, PvP deneyimini ciddi anlamda destekler. Ancak bu silahların doğru şekilde client veya pack içine eklenmesi ve .d uzantılı olarak gözükmesi için bazı teknik adımlar izlenmelidir. Bu rehberde, Metin2 client ve Metin2 pack düzenlemeleri üzerinden 127 LwL silahlarının nasıl ekleneceği ve pack içinde .d uzantısıyla görünmesi sağlanması anlatılacaktır.

1. 127 LwL Silah Nedir?
Metin2’de 127 LwL silahlar, genellikle PvP sunucularında kullanılan özel silah türleridir. Bu silahlar, belirli seviyeye ulaşan karakterler tarafından kullanılabilir ve güçlü bonus efektler sunar. Oyuncuların dikkatini çekecek şekilde özel isimler ve efektlerle donatılır.

2. Silah Dosyalarının Hazırlanması
Öncelikle 127 LwL silahları için gerekli olan .msi, .gr2, .dds gibi model ve efekt dosyalarını temin edin. Bu dosyalar genellikle client paketleri veya özel geliştirici kaynakları üzerinden elde edilir. Metin2 client edit yaparak bu dosyaları doğrudan client içine entegre edebilirsiniz.

3. Client veya Pack’e Silah Ekleme
Silah dosyaları hazır olduktan sonra, client pack veya doğrudan client içine bu dosyaları yerleştirmeniz gerekir. Bu işlem sırasında dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri dosya adlandırmasıdır. Silah dosyalarının sonuna .d uzantısı eklenerek, silahın özel olarak tanınması sağlanabilir. Örneğin: weapon_127_lwl.d.gr2.

4. .d Uzantısının Gözükmesi
Client tarafında silahların .d olarak gözükmesi için, locale dosyasındaki item name ayarlarını da güncellemeniz gerekir. Bu dosyada silahın adı, Metin2 client dosyaları içerisinde tanımlandığı gibi .d uzantısıyla birlikte görünecek şekilde düzenlenmelidir. Bu sayede oyuncu oyun içindayken silahın özel olduğunu kolayca anlayabilir.

5. Metin2 Pack Aç ve Kontrol Et
Pack içine eklediğiniz silahları kontrol etmek için Metin2 pack extract araçlarını kullanabilirsiniz. Bu sayede silahların doğru şekilde yerleştirildiğini ve eksik dosya bulunmadığını teyit edebilirsiniz. Metin2 pack dosyaları doğru yapılandırıldığında, client çalışırken herhangi bir hata ile karşılaşmazsınız.

6. Ekstra Efekt ve Özellikler
127 LwL silahlarına ekstra efektler eklemek isterseniz, effect dosyalarını da client veya pack içine eklemeniz gerekir. Bu efektler silahın oyun içi görünümünü ve kullanıcı deneyimini artırır. Metin2 client effect işlemleri için özel araçlar ve bilgi gerekebilir.

Sonuç
127 LwL silahlarını client veya pack içine eklemek, Metin2 özel client deneyimi yaşamak isteyen oyuncular için oldukça keyiflidir. Doğru şekilde yapılan ekleme işlemleri sayesinde silahlar hem estetik hem de fonksiyonel olarak oyuna entegre edilebilir. Metin2lobby.com üzerinden paylaşılan Metin2 pack ve client örneklerini inceleyerek daha fazla ilham alabilirsiniz.

Adding 127 LwL Weapons and Ensuring They Appear with .d Extension in the Pack

For players who want to use customized clients and packs in the world of Metin2, weapon addition processes are quite popular. Especially high-level weapons like 127 LwL (Level with Life) significantly enhance the PvP experience. However, adding these weapons correctly into the client or pack and making them appear with the .d extension requires following specific technical steps. In this guide, we'll explain how to add 127 LwL weapons and ensure they appear with the .d extension inside Metin2 client and Metin2 pack.

1. What Are 127 LwL Weapons?
In Metin2, 127 LwL weapons are special types of weapons commonly used on PvP servers. These weapons can be wielded by characters reaching certain levels and offer powerful bonus effects. They often feature unique names and effects that catch players' attention.

2. Preparing Weapon Files
Firstly, obtain the necessary model and effect files such as .msi, .gr2, .dds for the 127 LwL weapons. These files are usually obtained through client packages or specialized developer resources. You can integrate these files directly into the client via Metin2 client edit.

3. Adding Weapons to Client or Pack
Once you have the weapon files ready, place them inside your client pack or directly into the client. One important aspect during this process is file naming. Adding the .d extension to the end of the weapon files helps recognize the weapon as special. For example: weapon_127_lwl.d.gr2.

4. Displaying the .d Extension
To make the weapons appear with the .d extension on the client side, you need to update the item name settings in the locale file. The weapon's name should be configured within the Metin2 client files to appear with the .d extension, allowing players to easily identify its special nature while in-game.

5. Extract and Check Your Pack
To check the weapons added into your pack, you can use Metin2 pack extract tools. This way, you can confirm whether the weapons are placed correctly and no files are missing. When Metin2 pack files are properly configured, you won't encounter any errors during gameplay.

6. Extra Effects and Features
If you wish to add extra effects to the 127 LwL weapons, you also need to add the effect files into your client or pack. These effects enhance the visual appearance and user experience of the weapon in-game. Special tools and knowledge may be required for Metin2 client effect modifications.

Conclusion
Adding 127 LwL weapons into your client or pack is highly enjoyable for players seeking a Metin2 custom client experience. Properly executed additions allow the weapons to be integrated both aesthetically and functionally into the game. You can find more inspiration by checking out the shared Metin2 pack and client examples on Metin2lobby.com.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)