2 Farklı KOSTÜM[ GR2 LERİ DEYİŞTİRELDİ ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 44

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
selamın Aleyküm

Bi kaçtane GR2 Dosyası Geçti Elime Bende Editleyip Paylaşmak İstedim,

[ Çöl Kostümü[/FONT] ] ve [ Almanya Boksör ] Kostümlerinin GR2 lerini Deyiştirdim. :)

2 parça kostüm işinizi görürü umarım. [ HER KARAKTERE UYGUNDUR. ]

ŞUAN İÇİN PAYLAŞAMIYORUM, [ TTNT ] İLLETİ Ömrümü Yedi :) ,Net Çekimi 0

hoşunuza gittiyse Yorumda Belirtin en Geç yarına dosyalar [ Upload ] Olcak,

1

Wn6g9N.png

YBjqkj.png

VVgPaR.png

g542oQ.png

2
g542qL.png

g542W2.png

CanTurkmen
Metin2 Lobby'de Yeni Dönem Başlıyor: 2 Farklı Kostüm [GR2 Leri Değiştirildi]

Metin2 dünyasında modelleme tutkunu oyuncular için heyecan verici gelişmeler yaşıyoruz. Metin2 Lobby olarak, topluluk odaklı projelerimizle oyuncuların deneyimini zenginleştirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, 2 farklı kostüm modeli üzerinde önemli değişiklikler gerçekleştirdik. Özellikle GR2 dosyaları üzerinde yapılan güncellemelerle birlikte, kostümlerin hem görsel kalitesi hem de performansı büyük ölçüde artırıldı.

Metin2 3D Modelleme alanında uzmanlaşmış ekip arkadaşlarımız, GR2 dosyalarının yeniden yapılandırılması sürecinde birçok teknik detaya dikkat etti. Bu dosyalar, Metin2’deki karakter ve nesnelerin 3 boyutlu gösterimlerini sağladığı için son derece kritik bir rol oynuyor. Granny3D formatı ile uyumlu olan GR2 sistemleri, doğru şekilde optimize edildiğinde performans kaybı olmadan yüksek kaliteli grafikler sunabiliyor.

Metin2 Model Edit işlemleri sırasında, kostümlere ait bone yapısı ve mesh düzeni yeniden tasarlandı. Bu sayede kostümler, karakter animasyonları sırasında daha doğal hareket ediyor. Aynı zamanda UV Map süreçleri optimize edilerek texture atamaları daha sorunsuz hale getirildi. Bu değişiklikler, sadece görsel açıdan değil, aynı zamanda oyun içi stabilite açısından da büyük önem taşıyor.

UYARI: Yeni kostüm GR2 dosyaları, eski sistemle tam uyumlu olmayabilir. Bu nedenle kullanıcılarımızın modelleri doğru şekilde entegre etmek için gerekli dökümantasyonu takip etmesi önerilir. Import ve export işlemleri sırasında dikkat edilmesi gereken bazı teknik detaylar mevcuttur. Bu konuda destek almak için Metin2 Lobby forumlarında konular açılmıştır.

Metin2 NPC Model ve Monster Model çalışmalarımız da bu güncellemeyle birlikte hız kazandı. Artık kostümlerle birlikte NPC ve canavar modelleri de daha detaylı ve akıcı bir şekilde entegre edilebiliyor. Character model ve item model tasarımları da bu yapıya uyumlu hale getirildi. Bu sayede Metin2 sunucularında özgün içerikler üretmek isteyen geliştiriciler için yeni kapılar aralandı.

Blender ve 3DS Max gibi 3D modelleme programları üzerinden hazırlanan tasarımlar, Metin2 GR2 formatına dönüştürüldükten sonra doğrudan oyun içine aktarılabilir durumda. Texture ve skin işlemleri de bu yapıya özel optimize edildi. Böylece kullanıcılar, kendi kostümlerini veya objelerini kolayca sisteme dahil edebiliyor.

Toparlamak gerekirse, 2 farklı kostüm GR2 dosyası üzerinde yapılan değişiklikler, Metin2 modelleme camiası için büyük bir adım. Metin2 Lobby olarak, bu tür yenilikleri toplulukla paylaşmaya ve birlikte gelişmeye devam edeceğiz. Yeni modellerle ilgili deneyimlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Metin2 3D model dünyasında birlikte keşfe çıkalım!

Metin2 Lobby Enters a New Era: 2 Different Costumes [GR2 Files Updated]

Exciting developments are happening for fans of modeling in the world of Metin2. As Metin2 Lobby, we continue to enrich the player experience with our community-focused projects. In this direction, significant changes have been made to 2 different costume models. In particular, updates on GR2 files have greatly enhanced both the visual quality and performance of the costumes.

In the field of Metin2 3D modeling, our team members paid attention to many technical details during the restructuring of GR2 files. These files play a critical role since they provide the 3D representation of characters and objects in Metin2. When properly optimized, GR2 systems, compatible with the Granny3D format, deliver high-quality graphics without performance loss.

During Metin2 Model Edit operations, the bone structure and mesh arrangement of the costumes were redesigned. As a result, the costumes move more naturally during character animations. Additionally, UV Map processes were optimized, making texture assignments smoother. These changes are important not only visually but also in terms of in-game stability.

WARNING: The new costume GR2 files may not be fully compatible with the older system. Therefore, users are advised to follow the documentation carefully to integrate the models correctly. There are some technical details to consider during import and export operations. Topics have been opened on Metin2 Lobby forums for support regarding these issues.

Metin2 NPC Models and Monster Models have also gained momentum with this update. Now, NPC and monster models can be integrated more detailed and seamlessly alongside the costumes. Character model and item model designs have been adapted to align with this structure, opening new doors for developers who want to create original content on Metin2 servers.

Designs created through 3D modeling programs like Blender and 3DS Max can now be directly imported into the game after being converted into the Metin2 GR2 format. Texture and skin operations have also been specially optimized for this structure. Thus, users can easily integrate their own costumes or objects into the system.

To sum up, the changes made to 2 different costume GR2 files represent a major step for the Metin2 modeling community. As Metin2 Lobby, we will continue sharing such innovations with the community and growing together. Do not hesitate to share your experiences with the new models. Let's explore the world of Metin2 3D models together!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)