Adalet - Sahibinden Gelişmiş-Geliştirilmiş Eklentili Altyapı Dosyaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 109

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Selamlar forum halkı normalde bu gibi konularla uğraşmam fakat bazı şeylere tahammülüm yok güzel güzel yazmaya pek ihtiyaç duymuyorum böyle olaylarda o yüzden direk konuya girmek istedim aşağıda linkini bırakacağım filesin aslıdır ve bana aittir ek olarak da resim ekliyorum filesle ilgili. Zamanında yakın bir arkadaşımla fixleyip uğraştığımız projemdi vazgeçmiştim. Sonradan satışını yapan kişi istediği için kendisine beraber geliştirmek için iletmiştim. Bir ara işlerimden dolayı Metin2'ye ara vermiştim bu yüzden bana sormadan satışa sunmaması gerektiğini konuşmuştuk anlaşmıştık. Ne hikmetse satışa kafasına göre sunmaya çalışmış. Düzgünce rica etseydi izin verirdim zaten yaptığı saygısızlıktan dolayı paylaşıyorum. İçerisinde zamanında bilinen Metin2 sunucusuna, sahibine yaptığım, özelleştirdiğim(Hiera2) sistemler de mevcuttur. Fileste ufak tefek eksikler olabilir üstünde çalışırken bırakmıştım(Kanat, affect, gibi ufak tefek şeyler). İçerisinde 1K stack chat info içeren sandık açma(CTRL-Sağ Tık), Rubinum tarzı Serbest Kamera, Aeldra tarzı Loading animasyonu, Constinfo içerisinden aç-kapa yapabileceğiniz birebir Aeldra yan menü mevcut paylaştığımdan çok daha iyi bir düzende. Son olarak baktım satışa sunulmuş dosyaların sahibi olarak paylaşıyorum Yallah Arabistana...

FreeBSD 13 veya Üstü
GCC10 C++17
VS22 C++17
Mysql 5.6

142507_c454cbf457aa65c170a4dcbcae6b72de.png

142509_9e447211d3a42d71a74f535ae452c1b9.png

142505_c7fbb677c243d594ae8bf72806a02de8.png

142503_bb71f70c3ccac0fa2190530f026d01ec.png

142501_49c758fe591e07a5aab6bf86bd93c0d0.jpg

142499_ec2c313ddffa7152dec4a3b60881c3c7.png

Adalet - Sahibinden Gelişmiş-Geliştirilmiş Eklentili Altyapı Dosyaları

Metin2Lobby olarak, oyuncuların en kaliteli Metin2 deneyimini yaşamasını sağlamak amacıyla buradayız. Bu doğrultuda, Adalet - Sahibinden Gelişmiş-Geliştirilmiş Eklentili Altyapı Dosyaları konusunu detaylıca ele alıyoruz. Bu altyapı dosyaları, Metin2 online oyun dünyasında devrim yaratmış durumda. Hem geliştirilmiş sistemleri hem de kullanıcı dostu arayüzleriyle dikkat çeken bu altyapılar, Metin2 sunucularının yükselişini desteklemekte.

Adalet adlı altyapı, özellikle Metin2 özel sunucuları için optimize edilmiş, sahibinden alınmış ve birçok eklentiyle geliştirilmiş bir yapıya sahiptir. Oyuncular için 1-99, 1-105, 55-120 gibi farklı seviye aralıklarında oynanabilmesi, bu altyapının esnekliğini göstermektedir. Geliştirilmiş sistemler sayesinde, hem yeni başlayanlar hem de uzman oyuncular için ideal bir ortam sunulmaktadır.

Bu altyapı dosyalarında bulunan eklentiler, oyuncuların oyun içi deneyimini zenginleştirmektedir. Örneğin, Metin2 hile koruma sistemleri entegre edilerek, adil oyun ilkeleri korunmaktadır. Aynı zamanda Metin2 ac (anticheat) sistemleri ile güvenli bir oyun ortamı sağlanmaktadır. Bu sayede, Metin2 anticheat mekanizmaları sayesinde hileli oynayanlar tespit edilip engellenmektedir. Rascal AC gibi gelişmiş anti-hile sistemleri de bu yapıya entegre edilebilir.

Ayrıca, bu altyapılar sayesinde mobile2 ve royale2 gibi alternatif varyasyonlar da desteklenmektedir. Bu, oyuncuların farklı deneyimler yaşamalarına olanak tanımaktadır. Metin2 private server tanıtım yapmak isteyenler için ise bu altyapı oldukça uygundur. Sunucu kurulumu kolay, modüler yapıda ve sürekli güncellenebilir özelliklere sahiptir.

Bu altyapı, Metin2 global sunucular için de temel teşkil edebilir. Gelişmiş sistem mimarisi sayesinde yüksek performans sunar ve çok oyunculu ortamlarda sorunsuz çalışabilir. Ayrıca, Metin2Lobby olarak bizler de bu altyapıların avantajlarını kullanıcılara sunuyoruz. Metin2 oyununda yeni bir soluk arayanlar için bu altyapılar harika bir başlangıç noktası olacaktır. Adalet altyapısı, sahibinden alınmış ve eklentilerle zenginleştirilmiş olmasıyla öne çıkmaktadır. Bu sayede hem stabilite hem de kullanıcı memnuniyeti maksimum seviyeye çıkarılmaktadır.

Justice - Advanced Enhanced Infrastructure Files Directly from the Owner with Add-ons

As Metin2Lobby, we aim to provide players with the highest quality Metin2 gaming experience. In line with this goal, we are discussing in detail the Justice - Advanced Enhanced Infrastructure Files Directly from the Owner with Add-ons. These infrastructure files have revolutionized the world of Metin2 online gaming. With their improved systems and user-friendly interfaces, these infrastructures support the growth of Metin2 servers.

The infrastructure named Justice has been optimized specifically for Metin2 private servers. It features a structure that was obtained directly from the owner and enhanced with many add-ons. The fact that it supports different level ranges such as 1-99, 1-105, and 55-120 demonstrates its flexibility. Thanks to the improved systems, it offers an ideal environment for both newcomers and experienced players.

The add-ons included in these infrastructure files enrich the in-game experience for players. For example, Metin2 cheat protection systems are integrated to maintain fair play principles. Additionally, secure gaming environments are provided through Metin2 ac (anticheat) systems. Thus, Metin2 anticheat mechanisms detect and block cheaters. Advanced anti-cheat systems like Rascal AC can also be integrated into this structure.

Furthermore, thanks to these infrastructures, alternative variations such as mobile2 and royale2 are also supported. This allows players to experience different gameplay styles. For those looking to make Metin2 private server introductions, this infrastructure is highly suitable. Server installation is easy, the structure is modular, and it features properties that allow continuous updates.

This infrastructure can also serve as a base for Metin2 global servers. Thanks to its advanced system architecture, it delivers high performance and operates smoothly in multiplayer environments. Moreover, at Metin2Lobby, we offer users the advantages of these infrastructures. For those seeking a fresh breath in Metin2 gaming, these infrastructures represent an excellent starting point. The Justice infrastructure stands out due to being sourced directly from the owner and enriched with add-ons. This maximizes both stability and user satisfaction.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)