Merhabalar Değerli Turkmmo Ailesi;
Elimdeki İkinci Filesimi Paylaşıyorum. Buda Eski Fileslerden Değil Yepyeni Bir
Afrodit Sistemini Çok Arkadaş Sordu. Files İle Paylaşacağımı Söylemiştim. Buyrun Hemen Kullanabilirsiniz
Aklımda Olan Özelliklerini Ve Files Görüntülerini Bırakıyorum;
YAPAMAYANLAR - KURAMAYANLAR İÇİN KURULUM TÜRKÇE ANLATIM =
ŞİFRE: Nulled
Bazı Özellikleri;
- Yeni! Kostüm Ve Saç Stili Giydirmeli Full Fixli "ŞAMAN SİSTEMİ" (All Fix)
- Yeni! Takip Eden Binek Sistemi
- Yeni! Boss Ayrıntılı Bilgi Sistemi (Piyasada Yok)
- Yeni! Pet Giyim Slotu
- Yeni! OfflineShop (All Fix)
- Yeni! Silah Kostüm Sistemi
- Yeni! Simya Sistemi (All Fix)
- Yeni! Market İtem Arama Sistemi (All Fix) (Market Camı)
- Yeni! Mob Oranlı HP Gösterimi
- Ayrıntılı Karekter Bonus Ekranı
- K. Envanter (BK - Taş - Artılık İtem)
- Sınırsız Yang Sistemi (Hata Vermez. Lag Yapmaz)
- Ayrıntılı Send Target (Mob Bilgi Ve Düşen İtemler)
- Renkli Parlama Efekti
- Rafine Sistemi
- Vegas Bakım Modu (All Fix)
- Okey Kartı Sistemi (All Fix Ve Offical)
- Parlak HD Omuz Kuşakları (Offical)
- Tamamen Sorunsuz Hızlı CH Sistemi (All Fix)
- Sorunsuz Kemer Sistemi
Ve Daha Fazlası Bu Fileste.
Sistemleri Söken Veya Filesi Kuran Arkadaşlar SS Atarlarsa Sevinirim. Hayırlı Kullanımlar...
Files Bazı Görseller;
Elimdeki İkinci Filesimi Paylaşıyorum. Buda Eski Fileslerden Değil Yepyeni Bir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
. Türkçeleştirip Kullanabilirsiniz. CLİENT+DB+FULLPACK+PACK Hepsinin Linklerini Verdim. Buda İlk Paylaştığım Files Gibi Gerçekten Piyasada Olmayan Veya Sorunlu Olan Sistemlerin, Hiç Sorunsuz Diyemem Fakat Gerekli Tüm Sorunlar Fixlendi. Tamamen Temiz Bir Files. Sorunlar Olursa Benimle İletişime Geçin Veya Yorum Kısmına Liste Şeklinde Bırakın Fixliyeyim. Vegas Sistemlerinin Çoğu Ekli. Afrodit Sistemini Çok Arkadaş Sordu. Files İle Paylaşacağımı Söylemiştim. Buyrun Hemen Kullanabilirsiniz
Aklımda Olan Özelliklerini Ve Files Görüntülerini Bırakıyorum;
Giriş yap veya üye ol.
Bazı Özellikleri;
- Yeni! Kostüm Ve Saç Stili Giydirmeli Full Fixli "ŞAMAN SİSTEMİ" (All Fix)
- Yeni! Takip Eden Binek Sistemi
- Yeni! Boss Ayrıntılı Bilgi Sistemi (Piyasada Yok)
- Yeni! Pet Giyim Slotu
- Yeni! OfflineShop (All Fix)
- Yeni! Silah Kostüm Sistemi
- Yeni! Simya Sistemi (All Fix)
- Yeni! Market İtem Arama Sistemi (All Fix) (Market Camı)
- Yeni! Mob Oranlı HP Gösterimi
- Ayrıntılı Karekter Bonus Ekranı
- K. Envanter (BK - Taş - Artılık İtem)
- Sınırsız Yang Sistemi (Hata Vermez. Lag Yapmaz)
- Ayrıntılı Send Target (Mob Bilgi Ve Düşen İtemler)
- Renkli Parlama Efekti
- Rafine Sistemi
- Vegas Bakım Modu (All Fix)
- Okey Kartı Sistemi (All Fix Ve Offical)
- Parlak HD Omuz Kuşakları (Offical)
- Tamamen Sorunsuz Hızlı CH Sistemi (All Fix)
- Sorunsuz Kemer Sistemi
Ve Daha Fazlası Bu Fileste.
Sistemleri Söken Veya Filesi Kuran Arkadaşlar SS Atarlarsa Sevinirim. Hayırlı Kullanımlar...
Files Bazı Görseller;
GÜNCELLEME NOTLARI EKLENECEKTİR!
Giriş yap veya üye ol.
CLİENT V1.3 (GÜNCELLENDİ)=
Giriş yap veya üye ol.
FİLES - DB V1.3 (GÜNCELLENDİ)=
Giriş yap veya üye ol.
DUMP PROTO V1.3 (GÜNCELLENDİ)=
Giriş yap veya üye ol.
VDI V1.3 (GÜNCELLENDİ)=
Giriş yap veya üye ol.
V1.3 GÜNCELLEME DOSYALARI (DB-GAME GÜNCELLENDİ)=
Giriş yap veya üye ol.
VT LİNKLERİ=
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Client
Giriş yap veya üye ol.
VDI
Giriş yap veya üye ol.
VDI GUNCELLEME
Giriş yap veya üye ol.
Service.h Dosyası=
Giriş yap veya üye ol.
Locale_inc.h Dosyası=
Giriş yap veya üye ol.
FREE BSD= 11.2
MYSQL= 5.6
GMAKE YÜKLÜ!
VDI BİLGİLERİ=
K.Adı= root
Şifre= ocelot
MYSQL BİLGİLERİ=
K.Adı= root
Şifre= ocelot
GM BİLGİERLİ=
K.Adı= admin
Şifre= 123
HATALARI BANA İLETİRSENİZ ÇÖZERİZ. HER TÜRLÜ YORUM VE ÖNERİLERİNİZE HER ZAMAN AÇIĞIM
Hayırlı Kullanımlar...
Dev Server Files! | Böyle Files Piyasada Yok! | Tüm Dosyaları Verildi!
Metin2 özel sunucu geliştiricileri için en değerli varlıklardan biri şüphesiz kaliteli ve stabil Server Fileslardır. Günümüzde piyasada yüzlerce farklı server files dolaşsa da, gerçekten eksiksiz, optimize edilmiş ve yenilikçi içeriklerle zenginleştirilmiş bir set bulmak oldukça zordur. İşte tam da bu noktada karşımıza çıkan Dev Server Files dikkatleri üzerine topluyor. Bu dosya seti sadece temel sistemleriyle değil, aynı zamanda oyuncu deneyimini kökten değiştiren pek çok özelleştirme ile öne çıkıyor.
Afrodit Sistemi olarak bilinen giydirmeli kostüm mekanizması, Metin2 dünyasında büyük bir yenilik olarak kabul ediliyor. Geleneksel kostüm sistemlerinin aksine, Afrodit sistemi sayesinde karakteriniz sadece kostüm değil, aynı zamanda özel saç stilleri, başlıklar ve hatta aksesuarlarla özelleştirilebiliyor. Bu sistem özellikle giydirmeli Afrodit kostümü desteğiyle birlikte tam anlamıyla hayat buluyor. Karakteriniz artık sadece silah ve zırhıyla değil, görünüş olarak da tamamen benzersiz hale geliyor.
Dev Server Files içerisinde yer alan bu sistem, tüm hatalar giderilerek (All Fix) oyunculara sunuluyor. Yani kıyafet çakışmaları, saç modeli render hataları ya da NPC ile etkileşim sorunları gibi yaygın problemler bu sürümde yaşanmıyor. Ayrıca, tüm gerekli client-side ve server-side dosyalar eksiksiz şekilde veriliyor. Bu da kurulum sürecini son derece kolay ve sorunsuz hale getiriyor.
Sunucu sahipleri için en büyük avantajlardan biri de bu dosya setinin tamamen ücretsiz ve açık kaynaklı olmasıdır. Hem başlangıç seviyesindeki geliştiriciler hem de deneyimli ekipler için ideal bir altyapı sunuyor. Özellikle Metin2Lobby.com gibi platformlarda sunucu tanıtımı yapanlar için, Afrodit sistemi gibi görsel açıdan etkileyici özellikler büyük bir pazarlama avantajı sağlıyor.
Özetle, aradığınız şey istikrarlı, yenilikçi ve tam donanımlı bir Metin2 server files ise, Dev Server Files kesinlikle gözden kaçırılmamalıdır. Kostüm ve saç stili giydirmeli Afrodit sistemiyle birlikte gelen bu sürüm, piyasada bulunan diğer dosya setlerinden net bir şekilde ayrışıyor. Tüm dosyalar verildiği için ekstra modül arama derdi de ortadan kalkıyor. Özel sunucunuzu sıfırdan inşa ediyorsanız ya da mevcut altyapınızı modernleştirmek istiyorsanız, bu dosya seti size tam olarak ihtiyacınız olanı sunuyor.
Dev Server Files! | There Are No Files Like This on the Market! | All Files Included!
For Metin2 private server developers, one of the most valuable assets is undoubtedly high-quality and stable Server Files. Although hundreds of different server files circulate on the market today, finding a truly complete, optimized, and innovatively enriched set is quite difficult. Right at this point, the Dev Server Files attract significant attention. This file set stands out not only with its core systems but also with numerous customizations that fundamentally transform the player experience.
The mechanism known as the Afrodite System is considered a major innovation in the Metin2 world. Unlike traditional costume systems, the Afrodite system allows your character to be customized not just with costumes, but also with special hairstyles, headgear, and even accessories. This system truly comes to life especially with support for wearable Afrodite costumes. Your character now becomes entirely unique not only through weapons and armor but also in appearance.
This system included in the Dev Server Files is delivered to players with all bugs fixed (All Fix). Thus, common issues such as clothing overlaps, hairstyle rendering errors, or NPC interaction problems do not occur in this version. Moreover, all necessary client-side and server-side files are provided completely and without omission. This makes the installation process extremely easy and hassle-free.
One of the biggest advantages for server owners is that this file set is completely free and open-source. It offers an ideal foundation for both beginner-level developers and experienced teams. Features that are visually impressive, such as the Afrodite system, provide a significant marketing advantage, especially for those promoting their servers on platforms like Metin2Lobby.com.
In summary, if what you are looking for is a stable, innovative, and fully equipped Metin2 server file set, the Dev Server Files should definitely not be overlooked. This version, which comes with the wearable costume and hairstyle Afrodite system, clearly distinguishes itself from other file sets available on the market. Since all files are included, there is no need to worry about searching for additional modules. If you are building your private server from scratch or aiming to modernize your existing infrastructure, this file set provides exactly what you need.