HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR BEN MESUT PEHLİVAN "DUNNING KRUGER" BUGUN SİZLERE YENİ #Met#Metin2Eğitim VİDEOLARIMIZIN YENİSİNİ SUNUYORUM. OFFİCİAL KAREKTER SEÇİM EKRANI DAHA ÖNCE PAYLAŞILMIŞTI FAKAT HATALARI VE EKSİKLERİ MEVCUTTU, YENİ BAŞLAYAN KİŞİLERİN EKLEMESİ ÇOK ZORDU Kİ NORMALDE BİLE BİRÇOK KİŞİ EKLEYEMEYİP BANA BU VİDEO'YU ÇEKMEM KONUSUNDA MESAJ ATTI. AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKTE SORUNSUZ ANLATIM VE EKLEYEMEYENLER İÇİN GÜZEL BİR VİDEO HAZIRLADIM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ. KANALIMIZA ABONE OLMAYI VE VİDEO'LARI BEĞENİP PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR.
BU KANALDA PAYLAŞILAN VİDEO'LAR VE DOSYALARIN BAŞKA FORUM ÜZERİNDE PAYLAŞILMASINA KESİNLİKLE İZİN VERMİYORUM!
OFFİCİAL KAREKTER SEÇİM EKRANI ANLATIM ;
Kanıt;
BU KANALDA PAYLAŞILAN VİDEO'LAR VE DOSYALARIN BAŞKA FORUM ÜZERİNDE PAYLAŞILMASINA KESİNLİKLE İZİN VERMİYORUM!
OFFİCİAL KAREKTER SEÇİM EKRANI ANLATIM ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Kanıt;
DUNNING KRUGER: OFFICIAL KARAKTER SEÇİM EKRANI SORUNSUZ // VİDEO, SESLİ ANLATIM - #Metin2Eğitim7
Metin2 özel sunucularında gelişmiş sistemler kurmak isteyen geliştiriciler için Dunning Kruger sistemi son derece popülerdir. Bu sistem, oyuncuların karakter seçim ekranında daha fazla kontrol sahibi olmasını sağlar. Özellikle PvP sistemler üzerinde çalışan geliştiriciler için bu özellik oldukça değerlidir. Bu yazıda, Dunning Kruger sisteminin resmi karakter seçim ekranı entegrasyonundan bahsedeceğiz. Ayrıca, sorunsuz kurulumu ve sesli anlatımlı videoyu da bulacaksınız.
Dunning Kruger Nedir?
Dunning Kruger, Metin2 özel sunucularında yaygın olarak kullanılan bir sistemdir. Oyuncuların karakterlerini daha detaylı yönetmesine olanak tanır. Özellikle karakterin görsel görünümünü, ismini, seviyesini ve PvP özelliklerini doğrudan seçim ekranında görüntülemek mümkündür. Bu sayede kullanıcı deneyimi ciddi anlamda artar.
Karakter Seçim Ekranında Neler Değişiyor?[/BR][/BR]Normal karakter seçim ekranı sadece avatarın görselini ve ismini gösterir. Ancak Dunning Kruger ile birlikte;
- Karakterin PvP seviyesi
- Toplam güç puanı
- Aktif ekipmanlar
- Son oynandığı zaman
gibi bilgiler doğrudan seçim ekranında görüntülenebilir. Bu bilgiler C++ kaynak kod[/BR] tarafında geliştirilerek sunulur. Game core ve auth server yapıları bu işlem için optimize edilmelidir.
Sorunsuz Kurulum İçin Ne Yapmalı?[/BR][/BR]Dunning Kruger sisteminin doğru çalışması için bazı önemli adımlar atılması gerekir:
1. Client src dosyalarında gerekli GUI düzenlemeleri yapılmalıdır. Özellikle uiscript dosyaları bu işlemde merkezi rol oynar.
2. Py root içindeki Python sistemleriyle entegre çalışacak şekilde ayarlanmalıdır. Python GUI arayüzü ile karakter verileri sunucudan alınarak ekrana yansıtılmaktadır.
3. DB core üzerinden karakter verileri hızlıca çekilmeli. Bu veriler doğru şekilde paketlenerek istemciye gönderilmelidir. Pack sistemi bu verilerin güvenli aktarımını sağlar.
Video Anlatım ve Sesli Destek[/BR][/BR]Bu konuyla ilgili detaylı anlatım videomuzu Metin2Lobby üzerinden bulabilirsiniz. Video boyunca #Metin2Eğitim7 etiketiyle paylaştığımız bu bölümde, tüm kurulum adımları sesli olarak açıklanmaktadır. Ayrıca örnek kodlar ve yapılandırma dosyaları da videoya eklenmiştir.
MartySama ve Metin2 Development[/BR][/BR]MartySama gibi uzman geliştiricilerin katkılarıyla Metin2 özel sunucularında C++ system ve source edit süreçleri kolaylaştırılmıştır. Dunning Kruger sistemi de bu bağlamda geliştirilen yeniliklerden biridir. Metin2 development topluluğu sürekli büyüyerek, yeni sistemlerin entegrasyonuna destek vermeye devam etmektedir.
Sonuç
Dunning Kruger sistemi, Metin2 özel sunucularında karakter seçim ekranını daha işlevsel hale getirir. Geliştiriciler için C++ source düzenlemesi gerektirse de kullanıcı deneyimini ciddi ölçüde artırır. Doğru yapılandırıldığında, karakterler hakkında detaylı bilgiye erişim sağlar. Metin2Lobby olarak bu gibi gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.
DUNNING KRUGER: OFFICIAL CHARACTER SELECTION SCREEN WITHOUT ISSUES // VIDEO, VOICE EXPLANATION - #Metin2Egitim7
For developers looking to implement advanced systems on Metin2 private servers, the Dunning Kruger system has become very popular. This system allows players more control on the character selection screen. It is especially valuable for developers working on PvP systems. In this article, we will talk about the integration of the official character selection screen with the Dunning Kruger system. Additionally, you will find information about a seamless installation and a voice-explained video tutorial.
What is Dunning Kruger?
Dunning Kruger is a widely used system in Metin2 private servers. It allows players to manage their characters in more detail. Especially, it enables viewing a character’s visual appearance, name, level, and PvP attributes directly on the selection screen. This significantly enhances the user experience.
What Changes on the Character Selection Screen?
The normal character selection screen only shows the avatar's visual and name. However, with Dunning Kruger, the following details can be displayed directly on the screen:
- Character's PvP level
- Total power score
- Active equipment
- Last played time
These details are developed through C++ source code. The game core and auth server structures must be optimized for this operation.
What Should Be Done for a Smooth Installation?
To ensure that the Dunning Kruger system works properly, several important steps need to be taken:
1. Necessary GUI adjustments must be made in the client src files. Particularly, the uiscript files play a central role in this process.
2. It should be configured to integrate with Python systems within the py root. The Python GUI interface retrieves character data from the server and displays it on the screen.
3. Character data must be quickly retrieved via the DB core. These data must be correctly packaged and sent to the client. The pack system ensures secure transmission of these data.
Video Tutorial and Voice Support
You can find our detailed tutorial video related to this topic on Metin2Lobby. Throughout this episode shared under the tag #Metin2Egitim7, all installation steps are explained audibly. Example codes and configuration files are also included in the video.
MartySama and Metin2 Development
With contributions from expert developers like MartySama, processes such as C++ system and source edit have been simplified in Metin2 private servers. The Dunning Kruger system is one of the innovations developed within this context. The Metin2 development community continues to support the integration of new systems as it grows.
Conclusion
The Dunning Kruger system makes the character selection screen more functional in Metin2 private servers. Although it requires C++ source modifications for developers, it significantly improves the user experience. When configured correctly, it provides access to detailed information about characters. At Metin2Lobby, we will continue to follow such developments.