Files konusu kapatilmasi hakkinda bakarsaniz sevinirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 67

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar.
Bugün saçma bir şekilde emek server konumun kapatildiğini farkediyorum.

resimde minipack 41.9mb görünüyo inen dosya ise 17.11mb. ?

resimde fullpack 421.9mb görünürken inen dosyanın boyutu 176.29mb. ?

Öncelikle sunu söyliyeyim o durum benimle alakali olan bir durum değil . Avast Programinin dosyalari rar halinde değil normal bir boyutta olarak taramasi.

Suanki tüm fileslerde böyle durumlar mevcut.

Örnek verecek olursak :

Skysoul v1 Mysql 1.5 mb

Avast'ta taranmiş halinde 25.3 Mb ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apo444 v2 25 MB

Avast halinde 172 mb

Full pack'leri vb gameleri saymiyorum bile. Umuyorum bidaha diğer konularida incelemeden böyle bir hataya düşmessiniz
Umuyorum tanitim kalir.
@ ; Rica ediyorum konuyu acarsaniz sevinirim.

İyi günler

<br>

Files Konusu Kapatılması Hakkında Bilgilendirme

Sayın Metin2Lobby.com kullanıcıları,
Son dönemde forumumuzda yoğun şekilde tartışılan ve topluluk tarafından büyük ilgi gören Files paylaşımı konuları ile ilgili önemli bir karar alınmıştır.
Forum yönetimi olarak Files bölümlerinde yer alan konular geçici olarak kapatılmıştır.
Bu karar, sadece rastgele bir düzenleme değil, aynı zamanda platformumuzun kalitesini yükseltmek, yasal riskleri minimize etmek ve kullanıcı deneyimini daha güvenli hale getirmek amacıyla alınmıştır.
Neden Files Konuları Kapatıldı?
Files bölümlerinde paylaşılan içeriklerin bir kısmı, telif hakkı ihlallerine yol açabilecek nitelikteydi. Bu durum, hem forumumuzun yasal sorumluluğunu artırmakta hem de kötü niyetli aktörlerin istismarına açık hale gelmesine neden olmaktaydı.
Gelecekte Files Paylaşımı Yeniden Açılacak mı?
Evet! Ancak bu kez daha kontrollü ve yönetmeliklere uygun bir şekilde. Forum ekibi, yalnızca açık kaynak kodlu, özgün geliştirme içeren veya açıkça izin verilmiş içeriklerin paylaşımına izin verecektir.
Ne Yapmalısınız?
Eğer daha önce Files paylaşımı yapmışsanız ve içerikleriniz orijinal ise, lütfen destek talebi oluşturun veya moderatörlerle iletişime geçin. Orijinal içerik sahipleri öncelikli olarak değerlendirilecektir.
Metin2 Geliştiricilerine Özel Not:
Files bölümlerinin geleceği, topluluğun geri bildirimleriyle şekillenecektir. Eğer Virtual PC, VE File veya özgün server dosyası geliştirme konusunda tecrübeniz varsa, bizimle Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Amacımız, Metin2 özel sunucu ekosistemini daha şeffaf, güvenli ve üretken hale getirmektir.
— Metin2Lobby.com Forum Yönetimi

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt