Frozen Viking - Kostüm Seti (Kostüm+Saç+Kanat) Tüm Karakterlere Uyumlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 82

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
272582_d6bbe3ba0b0d0fddc68ec3410ea134c6.png

272584_3841d81830e89f21797095145db4fccd.png

Frozen Viking - Kostüm Seti (Kostüm+Saç+Kanat) Tüm Karakterlere Uyumlu

Metin2 Lobby olarak sunuyoruz! Metin2 oyununda karakterinizi özelleştirmek isteyen oyuncular için özel olarak tasarlanmış Frozen Viking kostüm seti, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan dikkat çeken bir koleksiyondur. Bu set sayesinde karakterinizde Viking temalı güçlü ve soğuk bir havaya bürünerek oyun içi deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

Set İçeriği:
Frozen Viking kostüm seti, üç temel bileşenden oluşmaktadır:
- Kostüm: Soğuk iklimlere özgü kalın kumaş ve metal detaylarla donatılmış gövde zırhı.
- Saç: Viking temalı uzun ve örgülü saç modeli. Karakterinize barbar bir görünüm kazandırır.
- Kanat: Arka planda görsel efekt amacıyla kullanılan kanat aksesuarı. Estetik değer taşır.

Tüm Karakterlere Uyumlu Tasarım
Frozen Viking seti, Metin2 oyunundaki tüm karakter sınıflarıyla uyumlu şekilde tasarlanmıştır. Warrior, Ninja, Shaman veya Sura olursa olsun, kostüm seti karakter modelinize doğal bir şekilde entegre olur. Bu sayede sınıflar arası estetik farklılık gözetmeksizin, güçlü bir Viking temalı görünüm elde edebilirsiniz.

3D Modelleme ve Teknik Özellikler
Metin2 Lobby tarafından hazırlanan bu kostüm seti, yüksek kaliteli 3D modelleme teknikleriyle oluşturulmuştur. Set, GR2 formatında gelmekte olup, Granny3D ve Blender gibi platformlarda kolayca düzenlenebilir. Ayrıca UV haritalama, doku atamaları ve bone yapısı gibi tüm teknik detaylar titizlikle ayarlanmıştır.

Neden Frozen Viking Kostüm Seti?
Estetik Değer: Soğuk renk paleti ve Viking temalı detaylarla karakterinizi öne çıkarır.
Kolay Kurulum: Model import işlemleri için gerekli dosyalarla birlikte, kurulum rehberi de sağlanmaktadır.
Orijinal Tasarım: Metin2 Lobby olarak ürettiğimiz bu kostüm, sahipliği olan özgün bir çalışmadır.
Tüm Sunuculara Uyumlu: Private server'lar dahil olmak üzere, çoğu Metin2 sunucusuna entegre edilebilir.

Kullanım Önerileri
Seti kurduktan sonra karakterinizi PvP savaşlarında ya da raid aktivitelerinde kullanarak dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda fotoğraf çekimi ve sosyal etkinlikler için de idealdir. Texture ve skin uyumu sayesinde karakteriniz hem gerçekçi hem de estetik açıdan zengin bir görünüme sahip olacaktır.

Sonuç
Frozen Viking - Kostüm Seti, Metin2 karakterleriniz için özgün ve etkileyici bir görünüm sağlar. Yüksek teknik kaliteye sahip bu set, hem estetik hem de teknik açıdan oyunculara avantaj sunar. Metin2 Lobby olarak sunduğumuz bu ürünle karakterinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Frozen Viking - Costume Set (Costume+Hair+Wings) Compatible with All Characters

Presented by Metin2 Lobby! The Frozen Viking costume set is a visually appealing and functional collection designed specifically for players who want to customize their characters in Metin2. With this set, you can give your character a powerful, cold-themed Viking appearance that enriches your in-game experience.

Set Contents:
The Frozen Viking costume set consists of three main components:
- Costume: Body armor featuring thick fabrics and metal details suitable for cold climates.
- Hair: Long, braided hair model themed after Vikings, giving your character a barbaric look.
- Wings: A wing accessory used visually in the background. Carries aesthetic value.

Compatible with All Character Classes
The Frozen Viking set has been designed to be compatible with all character classes in Metin2. Whether you are a Warrior, Ninja, Shaman, or Sura, the costume set integrates naturally into your character model. This allows you to achieve a strong Viking-themed appearance without considering class-based aesthetic differences.

3D Modeling and Technical Features
This costume set, prepared by Metin2 Lobby, is created with high-quality 3D modeling techniques. The set comes in GR2 format and can be easily edited on platforms like Granny3D and Blender. Additionally, all technical details such as UV mapping, texture assignments, and bone structure have been carefully adjusted.

Why Choose the Frozen Viking Costume Set?
Aesthetic Value: The cold color palette and Viking-themed details make your character stand out.
Easy Installation: Includes installation guide along with files needed for model import processes.
Original Design: As Metin2 Lobby, we ensure this costume is an original work with ownership rights.
Compatible with Most Servers: Can be integrated into most Metin2 servers, including private ones.

Usage Suggestions
After installing the set, you can use it in PvP battles or raid activities to achieve a striking appearance. It's also ideal for photo sessions and social events. Thanks to its texture and skin compatibility, your character will have both a realistic and aesthetically rich look.

Conclusion
Frozen Viking - Costume Set provides an original and impressive appearance for your Metin2 characters. This product, which offers both aesthetic and technical advantages, allows you to take your character to the next level. Presenting this product through Metin2 Lobby, you can enhance your gameplay significantly.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)