GuvenKuran Orta Server Files Betalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 65

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar Filesin Alt Yapısı Maxmi İsimli Arkadaşa Aittir Gereken Bütün Açıklamaları Zaten Kendisi Konusunda Paylaşmıştır. Ben Zaten Normalde Konu Açan Biri Değilimdir Ama Maxmi Filesinde Bazı Arkadaşların Aldığı hataları Gözden Geçirip Filesi Orta Derece Yapıp Paylaşmak İstedim. Orjinal Konusu Maxmininaçtıgı Konu Gitmek İçin
MAXMİ NİN PAYLAŞTIGI MYSQL VİRÜSLÜDÜR ZATEN KONUSUNDADA TARAMA YOK BEN TEMİZLEDİM YUKLEDİM[/FONT]
Arkadaşlar Filesi Kurarken Sorun yaşayanlar Bana ulaşsın Dedim Lütfen Serveri Kendinize Göre Editletmek İçin Bana Ulaşmayın Ben Orta SF Paylaştım yani kimseyi kırmak istemiyorum ama nasıl bi server istiyorsanız forumda bir sürü var istediğinize göre indirip kurun. Ben Herkesin Kendi İsteğine göre tek tek files editleyemem Düzenleyemem Beni Anlayın Sizde. İyi Forumlar

Evet Filesin Genel Özellikleri Bellidir Zaten
- 71 Level Başlangıc 105 Level Bitiş
- 20m Para İle Başlar
-Bk Lar Öğretmenlerdedir. Diğer Bütün Beceriler P Olarak Alınır
-Beta İtemler Ve Dönüşümleri Açık Offical Tr Sistemi
-Kostumler Petler Sorunsuz Bir Şekildedir
-Offical Catacomb Sadece Girişleri 75 Leveldir. (Catacomb Harita Arızaları Giderildi Ve Yeniden Tarafımca Düzenlendi)
-90 Levellik haritalar
-Biyologlar Tek Seferde Geçer Ve 1 Kere Alır
-Oyun içi Şebnem Bugu Kullanılmasın Diye Şebnem Yüzüğü
- + Basmalar +6 ya kadar bir şey istemez ve yanmaz +7 ve üzeri sadece incileri ister
- Beta Dönüşümleri Açılmamıştır Kuracak Kişi İsteğine Göre Açabilir
-Sac Stilleri Tek Tek Öğretmenler Npc Sine Eklendi
-Bütün NpcLer Orta servere göre ayarlandı
-Efsunlar Sabitlendi Gereksiz Efsunlar Kaldırıldı

FİLESTEN BAZI RESİMLER
g1.jpg
g2.jpg
g3.jpg
g4.jpg
g5.jpg
g6.jpg
g7.jpg
g8.jpg
g9.jpg
g10.jpg
g11.jpg
g12.jpg
g13.jpg
g14.jpg
g15.jpg
g16.jpg

FULL PACK Boyutu büyük oldugu için kendi programımla tarattırdım genede siz indirdinizmi taratın ben resim ekliyom
fullpack.png

Nasıl Yüklenir
İndirdiğiniz game klasörünü filezilladan login olup direk olarak
Kod:
/  dizinine yani usr içerisine değil
Yuklendikten sonra puty login olup
Kod:
cd /usr
Kod:
rm -rf game
Kod:
cd /
Kod:
tar zxvf GuvenOrtaSF.tar.gz

Game Dosyası Yuklendi Şimdi Sıra Mysql Nasıl Yüklenir
İndirdiğiniz Mysql Dosyasını
Kod:
/ direk bu uzantıya var/db içine değil
yukluyoruz sonra puty login olup
Kod:
cd /var/db
Kod:
rm -rf mysql
Kod:
cd /
Kod:
tar zxvf guvenortamysql.tar.gz
OYUNU BAŞLATMA KODU
Kod:
cd /usr/game
Kod:
sh start.sh
Navicat Şifreniz
Kod:
guvenkuran
Umarım detaylı anlatabilmişimdir İşine Yarayana Ne Mutlu Sorun Olursa Konu Altından Ya da Özel mesaj Yoluyla Bildiriniz
GuvenKuran Orta Server Files Betalı

Metin2 özel sunucu dünyasında, özellikle Türkçe konuşulan topluluklar arasında dikkat çeken isimlerden biri de GuvenKuran’dır. GuvenKuran tarafından geliştirilen ve paylaşılan Orta Seviye Server Files, hem deneyimli sunucu yöneticileri hem de yeni başlayan geliştiriciler için dengeli bir altyapı sunmaktadır. Bu makalede, Metin2Lobby.com üzerinden duyurulan bu betalı sürümü detaylı şekilde inceleyeceğiz.
GuvenKuran Orta Server Files, genellikle 1-99 veya 1-105 seviye aralığında çalışan PvP odaklı sunucular için optimize edilmiştir. Dosyalar içerisinde temel sistemler eksiksiz olarak yer alırken, aynı zamanda bazı özelleştirilmiş içerikler de barındırır. Örneğin; özel NPC’ler, modifiye edilmiş drop oranları, dengeli PvP denklemi ve kullanıcı dostu menüler bu dosyaların öne çıkan yönlerindendir.
Dikkat: Bu sürüm şu anda beta aşamasındadır. Bu nedenle, üretim ortamında kullanılmadan önce mutlaka test sunucusunda denenmelidir. Beta sürümler, istikrar sorunlarına, güvenlik açıklarına veya eksik işlevselliklere sahip olabilir.
GuvenKuran’ın sunduğu bu altyapı, başlangıç sermayesi sınırlı olan takımlar için idealdir. Çünkü yüksek maliyetli lisanslar veya karmaşık yapılandırmalar gerektirmez. Ayrıca, kaynak kodlarının belli oranda açık olması, geliştiricilerin kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirmeler yapmasına olanak tanır.
Öneri: Eğer Metin2 özel sunucu fikriniz varsa ve teknik bilginiz orta seviyede ise, GuvenKuran Orta Server Files ile başlamanız size zaman ve kaynak açısından büyük avantaj sağlayabilir.
Son olarak, bu tür beta dosyalar hakkında güncel bilgi almak ve diğer geliştiricilerle tecrübe paylaşımı yapmak için Metin2Lobby.com forumunu takip etmenizi öneririz. Burada hem duyuruları takip edebilir hem de destek alabilirsiniz.
Metin2 yolculuğunuzda başarılar dileriz!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)