Kolay kullanım Foxfs pack kapatma. Detaylı anlatım. Byoymak Farkıyla. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba türkmmo halkı.[/FONT]
bildiginiz üzere yeni packları kapatma biraz sıkıntılı.
en sorunsuz kapatma yöntemini sizin ile paylaşmak istedim.

paylaşma sebebim. soru cevap bölümüne devamlı konu açılıyor.
Birde TM Üye olmam şerefine :)

kullanıma geçelim daha fazla uzatmadan.
rar açıklamasına kullanımı yazdım
buradan fotoğraflı açıklamayıda aktarmak istiyorum.

1. buraya tıkla klasörüne giriniz.
1pL57N.png

2. kapatacağınız packı klasör içerisine atınız.
-ben root kapatıyordum rootu attım.

sonra start.bat çift tıklıyoruz.
LvyrGZ.png

3. açılan ekrana kapatacağınız packı yazınız
-ÖRNEK: root

r03ry3.png

4. root yazıp enterledikden sonra .
fotoğrafdaki gibi yazılar gelince.
kapatılmıştır.

NOT:name of archive yazısı gelmesiniz bekleyiniz.

7BqzQN.png

5. kapatılan pack Binary içerisine gider
-ÖRNEK: Binary/pack/

P709GO.png

6. fotoğraftaki gibi pack klasörüne kapattığınız pack dosyası gelir.

gPqabO.png

İndirme Linkleri.
<a href=" " class="link link--external" target="_blank" rel="nofollow ugc noopener" data-proxy-href="/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2F1pL5OG.png&amp;hash=f375850e03511efac39ef2914edd47f9"> </a>
Python hatası alanlar alttaki linkden python 2.7.16 indirsin

.bat dosyası açılıp kapanıyorsa aşağıdaki sürümü indirip yükleyiniz...

Kolay Kullanım Foxfs Pack Kapatma – Detaylı Anlatım Byoymak Farkıyla :)

Merhaba Metin2 severleri!

Bugün sizlere Foxfs pack sistemini kapatma konusunda adım adım detaylı bir rehber sunuyoruz. Özellikle yeni başlayanlar veya özel sunucular için hazırlanan Metin2 pvp client veya Metin2 custom client kullanan oyuncular, bazen grafik efektlerini, ses dosyalarını veya texture’larını devre dışı bırakmak isteyebilir. Bu durumda Foxfs pack’i kapatmak, performansı artırmak veya hata ayıklama sürecinde büyük kolaylık sağlar.

Önemli Uyarı: Foxfs pack’i kapatmadan önce mutlaka orijinal dosyalarınızın yedeğini alın. Yanlış bir işlem sonucu Metin2 client hata alabilir veya oyun açılmayabilir. Yedek almak, her zaman geri dönüş yolu sunar.

Adım 1: Foxfs Klasörünü Bulun
İlk olarak, Metin2 client’ınızın kurulu olduğu ana dizine gidin. Genellikle şu yolda bulunur:
C:\Metin2Client\
Bu klasör içinde foxfs adlı bir klasör olmalı. Eğer yoksa, client’ınız Foxfs sistemini kullanmıyor demektir.

Adım 2: foxfs Klasörünü Yeniden Adlandırın
Foxfs pack’i geçici olarak devre dışı bırakmak için en kolay yöntem, klasör adını değiştirmektir. Örneğin:
foxfsfoxfs_kapali
Bu işlem, Metin2 client’ının foxfs dosyalarını okuyamasını engeller. Oyun, varsayılan (orijinal) dosyaları kullanmaya başlar.

Adım 3: Client’ı Tekrar Başlatın
Değişikliği uygulamak için Metin2 client’ını kapatıp tekrar açın. Eğer her şey doğru yapıldıysa, artık Metin2 pack dosyaları içindeki özelleştirmeler (efektler, dokular, sesler vb.) yüklenmeyecektir. Bu, özellikle Metin2 client hata yaşayan kullanıcılar için hata kaynağını tespit etmede çok faydalıdır.

Byoymak Farkıyla Nedir?
'Byoymak' terimi, Türk Metin2 topluluğunda byoymak pack gibi popüler özel paketlerin kapatılması veya etkisiz hale getirilmesi anlamına gelir. Bu paketler genellikle görsel efektleri, UI tasarımını ve sesleri değiştirir. Foxfs sistemini kapatmak, byoymak gibi paketlerin etkisini kaldırmanın en etkili yoludur.

Geri Almak İstiyorsanız?
Tekrar foxfs klasörünü eski adına döndürün:
foxfs_kapalifoxfs
Ve client’ı yeniden başlatın. Tüm özelleştirmeler tekrar aktif olacaktır.

Ekstra İpucu: Eğer Metin2 pvp client kullanıyorsanız ve PvP odalarında gecikme yaşıyorsanız, Foxfs pack’i kapatmak FPS’nizde belirgin artış sağlayabilir. Ayrıca Metin2 client edit yaparken, temiz bir ortamda çalışmak için bu yöntem çok tercih edilir.

Daha fazla Metin2 client indir, Metin2 pack download ve güncel Metin2 özel client dosyaları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz: Metin2 Lobby

Mutlu oyunlar dileriz!

Easy Foxfs Pack Disabling – Detailed Guide Byoymak Style :)

Hello Metin2 players!

Today, we’re sharing a step-by-step detailed guide on how to disable the Foxfs pack system. Especially for beginners or players using Metin2 pvp client or Metin2 custom client, you might want to disable graphic effects, sound files, or textures at times. In such cases, turning off the Foxfs pack significantly improves performance or helps in debugging errors.

Important Warning: Always back up your original files before disabling the Foxfs pack. Incorrect operations may result in Metin2 client errors or prevent the game from launching. Backups always provide a recovery path.

Step 1: Locate the Foxfs Folder
First, navigate to the root directory where your Metin2 client is installed. It’s usually located at:
C:\Metin2Client\
Inside this folder, there should be a directory named foxfs. If it doesn’t exist, your client doesn’t use the Foxfs system.

Step 2: Rename the foxfs Folder
The easiest way to temporarily disable the Foxfs pack is to rename the folder. For example:
foxfsfoxfs_disabled
This prevents the Metin2 client from loading the Foxfs files. The game will then use default (original) assets.

Step 3: Restart the Client
Close and reopen your Metin2 client to apply the change. If done correctly, customizations from the Metin2 pack files (effects, textures, sounds, etc.) will no longer load. This is especially useful for users experiencing Metin2 client errors, as it helps identify the source of the problem.

What Does 'Byoymak Style' Mean?
The term 'byoymak' refers in the Turkish Metin2 community to disabling popular custom packs like byoymak pack. These packs typically modify visual effects, UI design, and audio. Disabling the Foxfs system is the most effective way to remove the influence of such packs.

Want to Re-enable It?
Simply rename the folder back to its original name:
foxfs_disabledfoxfs
Then restart the client. All customizations will be restored.

Pro Tip: If you’re using a Metin2 pvp client and experiencing lag in PvP rooms, disabling the Foxfs pack can noticeably increase your FPS. It’s also highly recommended when performing Metin2 client edits, as it provides a clean working environment.

For more Metin2 client downloads, Metin2 pack downloads, and updated Metin2 custom client files, visit our website: Metin2 Lobby

Happy gaming!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)