Kutu Sistemi Paylaşım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 24

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhabalar,
İlk önce açıklamak istiyorum sistem bana ait değildir. Belki forumda paylaşılmıştır bilmiyorum inceleyemedim ama belki yoktur diye paylaşmak istedim. İsteyen kullanabilir. Geliştirilebilir bence güzel sistem emek yada orta fileslere yakışacak bir sistemdir.
İçerisinde anlatım bulunmaktadır. Deneyenler lütfen kanıt olarak ekleyebilir mi şuanda ben sınavlara çalıştığım için sadece paylaşım yapabildim test edemedim. Herhangi bir hata yaptıysam konu kapatılabilir :)

54517_7916de6a6f58cd2cdedf5330473e0a1a.png
54518_563a3a089a3b104c6094e7ef852a56e9.png
54519_45bd93c9a57dc02a3bf5cf1a49e8d766.png

54520_4f89c51fda4ce9a2ee75dbf8c2fd6662.png
54521_8f637c6b8ae5fa45f65ba28d92c8466c.png

54522_baf871c7e79fd0c12bd717ac301bc7c2.png
54523_031d16039f7c9fd2a15efda3f1d9a45f.png

GİF:
BvsJhz0.gif
u0LKRN4.gif

İndirme linkleri için:

VT:

YAPILANDIRMA

54525_c767054a0a5b012c77b8a7a02408cf5b.png

NOT: Tekrar söylüyorum sistem bana ait değildir.

Metin2 Lobby platformunda sunulan Kutu Sistemi Paylaşımı, sunucuların kullanıcı deneyimini artırmak için tasarlanmış etkili ve özelleştirilebilir bir özelliktir.

Kutu Sistemi Nedir?

Kutu sistemi, oyuncuların belirli görevleri tamamladıklarında veya belirli zaman aralıklarında ödüller kazandıkları bir sistemdir.
Bu sistem, Metin2 özel sunucularında PvP oyun deneyimini daha keyifli ve sürdürülebilir kılmak için oldukça popülerdir.
Sistem, C++ tabanlı sunucu tarafında geliştirilir ve Python GUI ile istemci tarafında entegre edilir.

Kutu Sistemi Nasıl Çalışır?

Oyuncular, belirli görevleri tamamladıklarında veya belirli zaman dilimlerinde kutu açma hakkı elde ederler.
Bu kutularda; eşyalar, item'lar, 경험 puanları veya özel ödüller bulunabilir.
Kutu sistemi genellikle UIScript ile istemci tarafında görsel olarak kullanıcıya sunulur.
Sunucu tarafında ise Game Server Programming ile entegre edilerek veritabanına kayıt yapılır.

Neden Kutu Sistemi Kullanmalısınız?

Bu sistem, oyuncuların aktif kalmasını sağlar.
Sunucular için kullanıcı sadakati artar ve oyuncuların tekrar gelme oranı yükselir.
Ayrıca, Metin2 özel sunucularında PvP sistemlerini destekleyen dinamik bir ödüllendirme mekanizmasıdır.

Kutu Sistemi Geliştirme ve Paylaşım

Bu tür sistemler genellikle Martysama gibi Metin2 geliştirici topluluklarında paylaşılır.
Geliştiriciler, C++ Source, Py Root, DB Core gibi yapılar üzerinden sistemleri özelleştirebilirler.
Paylaşılan sistemler genellikle Pack formatında dağıtılır ve kolayca sunucuya entegre edilebilir.

Metin2 Sunucularında Kutu Sistemi Kurulumu

Kutu sistemi kurulumu için öncelikle Game Server ve Auth Server yapılandırması yapılmalıdır.
Daha sonra Client Side değişiklikleri yapılarak kullanıcıya sunulur.
Bu süreçte Python GUI ve UIScript dosyaları düzenlenmelidir.

Sonuç

Kutu sistemi, Metin2 özel sunucularında kullanıcı etkileşimini artıran, PvP sistemlerini besleyen güçlü bir araçtır.
Metin2 Lobby olarak bu sistemleri geliştiren ve paylaşan topluluk üyelerine destek vermeye devam ediyoruz.

Metin2 Lobby presents the shared Box System, an effective and customizable feature designed to enhance user experience on servers.

What Is The Box System?

The box system is a mechanism where players receive rewards upon completing certain tasks or within specific time intervals.
This system is quite popular in Metin2 private servers to make the PvP gaming experience more enjoyable and sustainable.
It is developed on the server-side using C++ and integrated into the client-side with Python GUI.

How Does The Box System Work?

Players earn the right to open boxes after completing certain missions or during specific time periods.
These boxes may contain items, equipment, experience points, or special rewards.
The system is visually presented to users through UIScript on the client-side.
On the server-side, it integrates with the database via Game Server Programming.

Why Should You Use The Box System?

This system keeps players active.
Increases user loyalty for servers and raises the return rate of players.
Additionally, it acts as a dynamic reward mechanism that supports PvP systems in Metin2 private servers.

Developing And Sharing The Box System

Such systems are usually shared in Metin2 developer communities like Martysama.
Developers can customize these systems using structures such as C++ Source, Py Root, and DB Core.
Shared systems are generally distributed in Pack format and can be easily integrated into servers.

Installing The Box System On Metin2 Servers[/BR][/BR]
To install the box system, first configure Game Server and Auth Server.
Then, apply client-side modifications to present it to users.
During this process, Python GUI and UIScript files should be adjusted.

Conclusion

The box system is a powerful tool that enhances user interaction in Metin2 private servers and feeds PvP systems.
Metin2 Lobby continues to support community members who develop and share these systems.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)