Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Files 55-120

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 80

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Enes Kerem isimli şahıs yani turkmmodaki bir diğer adı zoldyckwork diğer adı songokuMMO Olan şahıs kurmayı bile bilmiyordu kendini bana acındırarak internetini ödeyecem şeklinde elektirik faturam geldi şeklinde yazıp filesi kurmam için yaklaşık 2 ay çaba gösterdi bizde yoklukdan geldik halinden anlarım diyip filesi buna kurdum oyuna soktum

oyuna soktuktan sonra adam arkamdan tekrar filesi satmaya çalışıyor o kadar emek yapılan dosyaları 20k gibi komik bir rakama satıyor sourceli

böyle şahıslara prim vermeye gerek yok arkamdan sırf para ugruna gidip müşterime beni karalayıp elindeki benim kurdugum filesi adama satmaya çalışıyor öyle rezil bir insan

adamın bütün hatalarını çözen benim filesi ona kuran benim ama ihanet ihanettir. Enes Kerem denilen Şahıs rebirth2 Projesinde ekipte map yapıyordu

filesi Githundan çalıp birine satmaya çalışırken yakalanıp ekipden atılıyor sonra bana gelip 2 ay acıtasyon yapıp bıktırdıkdan sonra acıyıp kuruyorum aynı hatayı banada yapıyor

ben affetmem ama haddini bilmesi gerekiyor

Bunları Rebirth2 Geliştiricisi arkadaşım onaylayacaktır.

filesin alt yapısı benim eski Milat2 55-120dir Ondan sonra aynı alt yapıyla bir çok oyun açılmıştır günümüzde halen xXx dahil olmak üzere bir çok oyun bu alt yapımı kullanmaktadır.

<a href=" " class="link link--external" target="_blank" rel="nofollow ugc noopener" data-proxy-href="/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fkick.com%2Filkerfirat%2Fclips%2Fclip_01JDQV7594D7F659B87ZDVPV1X&amp;hash=2b272297d078e761604d544d5cc4d2cb"> </a>​

işte indirme linki :

işte tanıtım videosu

Kurulum Videosu

Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Dosyaları 55-120 Seviye Aralığı İçin

Metin2 oyununun popüler sunucularından bazıları olan Loren2, Rebirth2 ve Furry2 için özel olarak hazırlanmış server dosyaları, özellikle 55-120 seviye aralığında oyun deneyimi yaşamak isteyen oyuncular için harika bir fırsat sunuyor. Bu yazıda, bu sunucuların server dosyalarının avantajlarından, içeriklerinden ve neden bu kadar dikkat çekici olduğundan bahsedeceğiz.

Loren2 Sunucusu
Loren2, Metin2 severler arasında uzun süredir popüler olan bir sunucudur. Özellikle sv1 ve sv2 sunucuları ile bilinen Loren2, stabilitesi ve aktif topluluğuyla dikkat çeker. Bu sunucular, 55-120 seviye aralığında güçlü bir oyun dengesi sunar. Loren2 server dosyaları sayesinde, kullanıcılar hızlı leveling imkanı elde ederken, zengin içerikli görevlerle de vakit geçiriyorlar. Server dosyaları güncel ve sorunsuz çalışmaktadır.

Rebirth2 Sunucusu
Rebirth2 ise Metin2 oyununda farklı bir deneyim arayanlar için ideal bir ortam sağlar. sv1, sv2 ve sv3 gibi birden fazla sunucu seçeneğiyle gelmesi, oyuncuların kendi tercihlerine göre sunucu seçebilmelerini sağlar. Rebirth2 server dosyaları, 55-120 seviye aralığında yüksek performans ve dengeli sistemlerle öne çıkar. Oyuncular, bu sunucularda hem solo hem de grup oyunları yapabilirken, event içerikleri ile de eğlenceli dakikalar yaşayabiliyorlar.

Furry2 Sunucusu
Furry2, Metin2 oyununun daha eğlenceli ve yaratıcı yönlerini keşfetmek isteyenler için tasarlanmış bir sunucudur. s1 adlı sunucusuyla bilinen Furry2, farklı bir atmosfer sunar. Sunucunun server dosyaları da oldukça stabilize ve güncel tutulmuştur. Özellikle 55-120 seviye aralığında oynayan oyuncular, bu sunucuda rahib, evolution gibi gelişmiş sistemlerden faydalanabiliyor. Ayrıca guild savaşları ve özel boss sistemleri ile oyunculara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Neden Bu Server Dosyalarını Kullanmalısınız?
Bu server dosyaları, sadece Metin2 oyununu değil, aynı zamanda Metin2 online deneyimini de zenginleştirir. 55-120 seviye aralığı, oyuncuların en çok gelişim gösterdiği dönemdir. Bu nedenle, doğru server dosyalarıyla bu süreci değerlendirmek büyük önem taşır. Loren2, Rebirth2 ve Furry2 server dosyaları, bu dönemi en verimli şekilde geçirmenizi sağlar.

Teknik Özellikler
- Stabil ve hızlı sunucu altyapısı
- 55-120 arası özel oyun dengesi
- Güncellenmiş item ve skill listeleri
- Event içerikleriyle zenginleştirilmiş sistemler
- Guild savaşları, boss sistemleri ve raids

Metin2lobby.com üzerinden sunulan bu server dosyaları ile Metin2 deneyiminizi taçlandırabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir ve rekabetçi oyun ortamlarında keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Sonuç
Loren2, Rebirth2 ve Furry2 server dosyaları, Metin2 oyununa farklı bir bakış açısı sunar. 55-120 seviye aralığı için özel olarak tasarlanmış bu sistemler, hem yeni başlayanlar hem de tecrübeli oyuncular için ideal bir ortam sağlar. Hemen indirip denemeye başlayabilir, Metin2lobby.com üzerinden sunucular hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Files for Level Range 55-120

Metin2 is one of the most popular MMORPG games, and servers like Loren2, Rebirth2, and Furry2 offer unique experiences with their specially prepared server files. These server files are designed especially for players aiming to enjoy gameplay within the level range of 55-120. In this article, we will discuss the advantages, features, and reasons why these server files stand out.

Loren2 Server
Loren2 has long been known among Metin2 fans for its stability and active community. Known for its sv1 and sv2 servers, Loren2 offers a balanced gameplay experience in the 55-120 level range. With updated and reliable server files, users can enjoy fast leveling while completing rich questlines. The server environment is stable and well-maintained.

Rebirth2 Server
Rebirth2 provides a unique gaming environment for those looking for a different take on Metin2. Featuring multiple server options such as sv1, sv2, and sv3, it allows players to choose based on their preferences. The server files are optimized for the 55-120 level range, offering balanced systems and high performance. Players can enjoy both solo and group play, along with fun events.

Furry2 Server
Furry2 offers a creative and fun-filled atmosphere for Metin2 players. Known for its s1 server, Furry2 provides a distinct gaming vibe. Its server files are stable and up-to-date, allowing players to utilize advanced systems such as rebirth and evolution during the 55-120 levels. Additionally, guild wars and special boss systems add excitement to the gameplay.

Why Should You Use These Server Files?
These server files enhance not just the Metin2 game but also the overall Metin2 online experience. The 55-120 level range is crucial for character development, making the right server files essential for optimizing your progress. Loren2, Rebirth2, and Furry2 provide an ideal environment for this phase of the game.

Technical Features
- Stable and fast server infrastructure
- Balanced gameplay tailored for levels 55-120
- Updated item and skill lists
- Rich event-based systems
- Guild battles, boss systems, and raids

Available via Metin2lobby.com, these server files allow you to enhance your Metin2 experience, make new friends, and enjoy competitive gaming environments.

Conclusion
Loren2, Rebirth2, and Furry2 server files bring a fresh perspective to Metin2. Designed specifically for the 55-120 level range, these systems provide an ideal setting for both newcomers and experienced players. Download now and explore more information about these servers at Metin2lobby.com.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)