Maxmi - TR Server Files 2013 v1 ( Satışı durdurulduğu için paylaşıyorum ) [ TEMİZ ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 91

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Konu devredildi kilitlenebilir !
Maxmi - TR Server Files 2013 v1 ( Satışı Durdurulduğu İçin Paylaşıyorum ) [ TEMİZ ]

Metin2 dünyasında yıllar boyunca oyuncuların ve geliştiricilerin ilgisini çeken birçok özel sunucu dosyası (server files) olmuştur. Bu dosyalardan biri de, özellikle 2013 yılında dikkat çeken Maxmi - TR Server Files 2013 v1 sürümüdür. Sunucu dosyasının orijinal geliştiricisi tarafından satışına son verilmesiyle birlikte, topluluk içinde ücretsiz paylaşım ihtiyacı doğmuştur.
Bu paylaşım tamamen temiz niteliktedir; yani herhangi bir kötü amaçlı yazılım, backdoor veya izinsiz modifikasyon içermez. Dosya, orijinal haline sadık kalınarak sadece gerekli güvenlik güncellemeleriyle birlikte sunulmaktadır. Özellikle Türkçe konuşulan bölgelerde Metin2 özel sunucu açmayı düşünen geliştiriciler için ideal bir başlangıç noktasıdır.
Neden Maxmi - TR Server Files 2013 v1?
2013 yılına ait bu sürüm, o dönemin istikrarlı ve optimize edilmiş çekirdek yapısını korumaktadır. Güncel server file’lar kadar yoğun kaynak tüketimi olmaması, düşük sistem gereksinimleri ve kolay kurulum adımları sayesinde hâlâ tercih edilmektedir. Ayrıca, bu sürümde yer alan NPC yapıları, quest dizilimleri ve item dengeleri, klasik Metin2 deneyimini arayan oyuncular için büyük önem taşır.
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Sunucu dosyası eski tarihli olduğu için bazı güvenlik açıkları içerebilir. Bu nedenle, üretim ortamında kullanmadan önce mutlaka test ortamında incelenmeli ve gerekli patch’ler uygulanmalıdır. Ayrıca, lisanssız kullanımın yasal sonuçları olabileceğini unutmamak gerekir; bu paylaşım yalnızca arşiv ve eğitim amaçlıdır.
Daha fazla bilgi ve destek için forumumuza bekleriz: Metin2Lobby.com
Not: Bu dosya ticari amaçla kullanılamaz. Paylaşımı yapan kişi ya da Metin2Lobby.com sitesi, kullanım sonucu oluşabilecek her türlü sorundan sorumlu değildir.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt