öncelikle cümleten selamın aleyküm;
arkadaşlar abiler kardeşler
serverın tek eksiği oyuncunun olmaması.
GM alımı yaparak bu eksiği tamamlamayı düşünüyorum.
GM olmak isteyen arkadaşlar lütfen
1-105 Emek server..
Şimdiden Teşekkürler!
[TL]Rampant
SERVER ÖZELLİKLERİ:
Merhaba sevgili Metin2 oyuncuları!
Bugün sizlere heyecan verici bir haber getiriyorum: yeni bir Metin2 PvP sunucusu açtım! Sunucumuzun adı Anubis2.tk ve bu projeyi hayata geçirmek için uzun süredir çalışıyordum. Artık sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum!
Şu anda aktif olarak Oyun Yöneticisi (GM) alımı yapıyoruz! Eğer Metin2 topluluğuna katkı sağlamak, oyuncularla doğrudan iletişim kurmak ve sunucunun sorunsuz çalışmasını sağlamak isteyen birisiniz, bu fırsat tam size göre!
Neden Anubis2.tk?
Teknik Altyapı ve Performans: Sunucumuz, yüksek performanslı donanımlarla çalışmakta olup minimum gecikme (ping) ve %99.9 uptime garantisi sunmaktadır. Tüm sistemler güvenli, DDoS korumalı ve sürekli yedeklenmektedir.
Oyun Modu ve Rate Yapılandırması: Anubis2.tk, saf PvP odaklı bir deneyim sunar. Exp rate: x55, drop rate: x10, yang rate: x5 şeklinde optimize edilmiştir. Bu oranlar, hızlı ilerleme ile dengeli bir ekonomi arasında mükemmel dengeyi sağlar.
Level Limit ve İlerleme: Sunucumuz 1-120 level aralığında tasarlanmıştır. Hem yeni oyuncuların rahatça entegre olması hem de deneyimli oyuncuların rekabetçi PvP mücadelelerine devam etmesi mümkündür.
GM Alım Şartları:
• En az 1 yıldır Metin2 oynamış olmalısın.
• Türkçe dilinde akıcı ve profesyonel iletişim kurabilmelisin.
• Sunucu kurallarına kesinlikle uymalı ve adil davranmalısın.
• En az 15 saat/hafta GM görevi için zaman ayırabilmelisin.
• Oyuncu şikayetlerini detaylı inceleyip çözüm odaklı hareket etmelisin.
Başvuru yapmak için websitemize gidip 'GM Başvuru' formunu doldurabilirsin. Başvurularınız 48 saat içinde değerlendirilecektir.
Sunucumuza Nasıl Katılabilirsin?
1. Metin2 Lobby adresinden kayıt ol.
2. Oyun istemcisini indir ve kur.
3. Sunucu listesinden Anubis2.tk’yi seç ve bağlan!
Sosyal medya hesaplarımızdan duyuruları takip edebilir, etkinlikleri kaçırmayabilirsin: Metin2Lobby.com üzerinden tüm bağlantıları bulacaksın.
Not: İlk 100 kayıt olan oyunculara özel başlangıç bonusu verilecektir! Acele et, yerini al!
Anubis2.tk ailesine katılmak ve GM ekibimize destek olmak için hemen başvur. Birlikte unutulmaz bir Metin2 deneyimi yaratacağız!
Hello dear Metin2 players!
Today I bring you exciting news: I’ve launched a brand-new Metin2 PvP server! Our server is named Anubis2.tk, and I’ve been working on this project for a long time. I’m thrilled to finally share it with you!
We are currently actively recruiting Game Masters (GMs)! If you want to contribute to the Metin2 community, interact directly with players, and ensure smooth server operations, this opportunity is perfect for you!
Why Anubis2.tk?
Technical Infrastructure & Performance: Our server runs on high-performance hardware, offering minimal latency (ping) and 99.9% uptime guarantee. All systems are secure, DDoS-protected, and continuously backed up.
Game Mode & Rate Configuration: Anubis2.tk delivers a pure PvP-focused experience. Exp rate: x55, drop rate: x10, yang rate: x5—optimized to balance fast progression with a healthy economy.
Level Limit & Progression: The server is designed for levels 1–120, allowing both new players to integrate easily and veteran players to continue competitive PvP battles.
GM Recruitment Requirements:
• Must have played Metin2 for at least 1 year.
• Must communicate fluently and professionally in Turkish.
• Must strictly adhere to server rules and act fairly.
• Must be able to dedicate at least 15 hours/week to GM duties.
• Must thoroughly investigate player complaints and act solution-oriented.
To apply, visit our website at Metin2 Lobby and fill out the 'GM Application' form. All applications will be reviewed within 48 hours.
How to Join Our Server?
1. Register at Metin2 Lobby.
2. Download and install the game client.
3. Select Anubis2.tk from the server list and connect!
Follow our announcements and never miss an event via our social media links, all available on Metin2Lobby.com.
Note: The first 100 registered players will receive an exclusive starter bonus! Hurry up and secure your spot!
Join the Anubis2.tk family and support our GM team today. Together, we’ll create an unforgettable Metin2 experience!
arkadaşlar abiler kardeşler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
1-105 metin2 server açtım 7/24 online. vps makine üzerine kurulu.serverın tek eksiği oyuncunun olmaması.
GM alımı yaparak bu eksiği tamamlamayı düşünüyorum.
GM olmak isteyen arkadaşlar lütfen
Giriş yap veya üye ol.
üzerinden oyuna kayıt olup indirsin, bana ulaşsın. 1-105 Emek server..
Şimdiden Teşekkürler!
Giriş yap veya üye ol.
[TL]Rampant
SERVER ÖZELLİKLERİ:
Giriş yap veya üye ol.
Server açtım GM alımı yapıyorum. Anubis2.tk
Merhaba sevgili Metin2 oyuncuları!
Bugün sizlere heyecan verici bir haber getiriyorum: yeni bir Metin2 PvP sunucusu açtım! Sunucumuzun adı Anubis2.tk ve bu projeyi hayata geçirmek için uzun süredir çalışıyordum. Artık sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum!
Şu anda aktif olarak Oyun Yöneticisi (GM) alımı yapıyoruz! Eğer Metin2 topluluğuna katkı sağlamak, oyuncularla doğrudan iletişim kurmak ve sunucunun sorunsuz çalışmasını sağlamak isteyen birisiniz, bu fırsat tam size göre!
Neden Anubis2.tk?
Teknik Altyapı ve Performans: Sunucumuz, yüksek performanslı donanımlarla çalışmakta olup minimum gecikme (ping) ve %99.9 uptime garantisi sunmaktadır. Tüm sistemler güvenli, DDoS korumalı ve sürekli yedeklenmektedir.
Oyun Modu ve Rate Yapılandırması: Anubis2.tk, saf PvP odaklı bir deneyim sunar. Exp rate: x55, drop rate: x10, yang rate: x5 şeklinde optimize edilmiştir. Bu oranlar, hızlı ilerleme ile dengeli bir ekonomi arasında mükemmel dengeyi sağlar.
Level Limit ve İlerleme: Sunucumuz 1-120 level aralığında tasarlanmıştır. Hem yeni oyuncuların rahatça entegre olması hem de deneyimli oyuncuların rekabetçi PvP mücadelelerine devam etmesi mümkündür.
GM Alım Şartları:
• En az 1 yıldır Metin2 oynamış olmalısın.
• Türkçe dilinde akıcı ve profesyonel iletişim kurabilmelisin.
• Sunucu kurallarına kesinlikle uymalı ve adil davranmalısın.
• En az 15 saat/hafta GM görevi için zaman ayırabilmelisin.
• Oyuncu şikayetlerini detaylı inceleyip çözüm odaklı hareket etmelisin.
Başvuru yapmak için websitemize gidip 'GM Başvuru' formunu doldurabilirsin. Başvurularınız 48 saat içinde değerlendirilecektir.
Sunucumuza Nasıl Katılabilirsin?
1. Metin2 Lobby adresinden kayıt ol.
2. Oyun istemcisini indir ve kur.
3. Sunucu listesinden Anubis2.tk’yi seç ve bağlan!
Sosyal medya hesaplarımızdan duyuruları takip edebilir, etkinlikleri kaçırmayabilirsin: Metin2Lobby.com üzerinden tüm bağlantıları bulacaksın.
Not: İlk 100 kayıt olan oyunculara özel başlangıç bonusu verilecektir! Acele et, yerini al!
Anubis2.tk ailesine katılmak ve GM ekibimize destek olmak için hemen başvur. Birlikte unutulmaz bir Metin2 deneyimi yaratacağız!
Anubis2.tk – Rekabetin, Adaletin ve Eğlencenin Adresi!
I opened a server, recruiting GMs. Anubis2.tk
Hello dear Metin2 players!
Today I bring you exciting news: I’ve launched a brand-new Metin2 PvP server! Our server is named Anubis2.tk, and I’ve been working on this project for a long time. I’m thrilled to finally share it with you!
We are currently actively recruiting Game Masters (GMs)! If you want to contribute to the Metin2 community, interact directly with players, and ensure smooth server operations, this opportunity is perfect for you!
Why Anubis2.tk?
Technical Infrastructure & Performance: Our server runs on high-performance hardware, offering minimal latency (ping) and 99.9% uptime guarantee. All systems are secure, DDoS-protected, and continuously backed up.
Game Mode & Rate Configuration: Anubis2.tk delivers a pure PvP-focused experience. Exp rate: x55, drop rate: x10, yang rate: x5—optimized to balance fast progression with a healthy economy.
Level Limit & Progression: The server is designed for levels 1–120, allowing both new players to integrate easily and veteran players to continue competitive PvP battles.
GM Recruitment Requirements:
• Must have played Metin2 for at least 1 year.
• Must communicate fluently and professionally in Turkish.
• Must strictly adhere to server rules and act fairly.
• Must be able to dedicate at least 15 hours/week to GM duties.
• Must thoroughly investigate player complaints and act solution-oriented.
To apply, visit our website at Metin2 Lobby and fill out the 'GM Application' form. All applications will be reviewed within 48 hours.
How to Join Our Server?
1. Register at Metin2 Lobby.
2. Download and install the game client.
3. Select Anubis2.tk from the server list and connect!
Follow our announcements and never miss an event via our social media links, all available on Metin2Lobby.com.
Note: The first 100 registered players will receive an exclusive starter bonus! Hurry up and secure your spot!
Join the Anubis2.tk family and support our GM team today. Together, we’ll create an unforgettable Metin2 experience!
Anubis2.tk – The Address of Competition, Fairness, and Fun!