Önceliqle Selamin aleykum arkadaslar sizlere ßu gun m2bob we diger hilelerin engellerini werecegim.
burdan oncelikle adana karsiyakadaki tum kardeslerime selam gonderiyorum.
unutmayin bu hayat gettolarin varoslarin !
Client sourcedeki ßutun module iceren dosyalara giriyoruz arkadaslar.
Py_InitModule diye aratiyoruz ve onun icerisinde soyle birsey yazar :
Onu bu sekilde degistiriyoruz kardeslerim :
Ayrica app olarak degistirdiniz diyelim eternexusla packi acip root icindekileri felan hesap boyle phyton dosyalarindan app leri import adanalibadboyc++kodlama1 olarak degistiricez arkadaslar.
ben denedim arkadaslar cogu kisi hile acamiyor denenmistir yani isteyen olursa sw verebilirim.
EMEGE SAYGI ARKADASLAR BEN UGTASTIM EMEK VERDIM SIZLEREDE BEGENMEK DUSER ALLAH RAZI OLSUN BEGENENLERDEN ALLAHA EMANET OLUN.
ßaDßoYADANALI01
BONUS ARKADASLAR GECECI KARDESLERIME GELSIN IYI FORUMLAR DILERIM.
burdan oncelikle adana karsiyakadaki tum kardeslerime selam gonderiyorum.
unutmayin bu hayat gettolarin varoslarin !
Client sourcedeki ßutun module iceren dosyalara giriyoruz arkadaslar.
Py_InitModule diye aratiyoruz ve onun icerisinde soyle birsey yazar :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Onu bu sekilde degistiriyoruz kardeslerim :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ayrica app olarak degistirdiniz diyelim eternexusla packi acip root icindekileri felan hesap boyle phyton dosyalarindan app leri import adanalibadboyc++kodlama1 olarak degistiricez arkadaslar.
ben denedim arkadaslar cogu kisi hile acamiyor denenmistir yani isteyen olursa sw verebilirim.
EMEGE SAYGI ARKADASLAR BEN UGTASTIM EMEK VERDIM SIZLEREDE BEGENMEK DUSER ALLAH RAZI OLSUN BEGENENLERDEN ALLAHA EMANET OLUN.
ßaDßoYADANALI01
BONUS ARKADASLAR GECECI KARDESLERIME GELSIN IYI FORUMLAR DILERIM.
Metin2'de Hileleri Kökten Engelleme Yöntemleri: M2Bob ve Tüm Hile Tipleri Karşıtı Güvenlik Sistemleri
Metin2 Lobby olarak sunucu güvenliği konusunda lider pozisyonda olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, oyuncuların adil bir oyun deneyimi yaşaması için tüm hile ve dolandırıcılık girişimlerini kökten engellemek temel önceliğimizdir. Bu yazıda, M2Bob gibi popüler hile programları başta olmak üzere, Metin2 özel sunucularında karşılaşılan tüm hile türlerini nasıl etkili bir şekilde önleyebileceğinizi detaylıca ele alacağız. Ayrıca bu yöntemlerin Türkçe desteğiyle entegrasyonundan da bahsedeceğiz.
Hile Nedir ve Neden Önemlidir?
Metin2 gibi MMORPG oyunlarında hile, oyuncular arasında adaleti bozan ve oyun deneyimini olumsuz etkileyen eylemlerdir. Hileler genellikle karakterin daha hızlı hareket etmesi, hasar artışı, görünmezlik gibi avantajlar sağlar. Bu da adil oyun ortamını ciddi şekilde tehdit eder. Özellikle PvP odaklı sunucularda, hile kullanımı kazananı belirleyen faktör haline gelebilir. Bu nedenle, hilelerin tamamen engellenmesi kritik öneme sahiptir.
M2Bob ve Diğer Hile Tipleri
M2Bob, Metin2 oyununda en yaygın kullanılan hile programlarından biridir. Bu hile; karakterin konumunu manipüle etme, otomatik savaş, blok atlama gibi birçok fonksiyonu destekler. Aynı zamanda bazı gelişmiş sürümleri, anti-detection sistemlerine karşı korunaklıdır. Bununla birlikte M2Bob dışındaki hile tipleri de şunlardır:
- Otomatik Toplayıcılar
- Modifiye Edilmiş Client Uygulamaları
- Packet Injection Araçları
- Memory Editörleri (Cheat Engine vb.)
Sunucu Tarafında Güvenlik: C++ ve DB Tabanlı Çözümler
Hileleri kökten engellemenin en etkili yolu, güvenlik önlemlerini sunucu tarafında alarak hile programlarının etkisini ortadan kaldırmaktır. Bu bağlamda, Metin2 özel sunucuları için geliştirilen game server ve auth server yapılarında aşağıdaki güvenlik katmanları uygulanabilir:
- Client Validation: Gelen paketlerin kontrol edilmesi.
- Movement Validation: Karakterin anormal hareketler yapmaması için konum doğrulama.
- Packet Flood Protection: Aşırı istek yollayan client'ların engellenmesi.
- Memory Check: Cheat engine gibi bellek okuyucu programların tespiti.
Bu tür sistemlerin geliştirilmesi için C++ server src üzerinde çalışmak gerekir. Sunucu kaynak kodları üzerinde yapılan düzenlemeler, hile yazılımlarının işlevselliğini büyük ölçüde kesebilir.
Python GUI ile Geliştirici Desteği
Geliştiricilerin güvenlik sistemlerini daha verimli yönetebilmesi için Python GUI tabanlı araçlar da kullanılabilir. Bu tür arayüzler sayesinde, log takibi, hile tespiti, kullanıcı engelleme gibi işlemler daha kolay hale gelir. Py Root ve UIScript yapıları ile bu sistemler kolayca entegre edilebilir.
Türkçe Dil Desteği ve Kullanıcı Uyarısı
Oyuncuların hile kullandıklarında anında bilgilendirilmeleri önemlidir. Bu nedenle, hile tespiti sırasında çıkan uyarı mesajları Türkçe olarak verilmelidir. Bu sayede kullanıcı bilgilendirilir ve hile kullanımının cezai sonuçları net şekilde ifade edilir. Örneğin:
'Hile tespit edildi! Bu işlem kaydedildi.'
Sonuç
Metin2 özel sunucularında hileleri kökten engellemek, uzun vadeli bir yatırım gerektirir. M2Bob ve benzeri hilelerin önüne geçmek için hem client hem de server tarafında çok katmanlı güvenlik stratejileri geliştirmek gerekir. Metin2 Lobby olarak bu konuda sizlere en iyi destekleri vermeye devam edeceğiz.
How to Eliminate All Cheats Root and Branch: M2Bob and All-in-One Cheat Prevention!
Metin2 Lobby aims to be a leader in server security. To this end, eliminating all forms of cheating and fraud attempts at their root is our primary priority, ensuring players have a fair gaming experience. In this article, we will detail how to effectively prevent all types of cheats, including popular tools like M2Bob, and also discuss integration with Turkish language support.
What Is Cheating and Why Is It Important?
In MMORPG games like Metin2, cheating consists of actions that disrupt fairness among players and negatively affect gameplay. Cheats often provide advantages such as faster movement, increased damage, or invisibility. This seriously threatens fair play environments, especially in PvP-oriented servers where cheating can determine the winner. Therefore, completely preventing cheats is critical.
M2Bob and Other Cheat Types
M2Bob is one of the most widely used cheat programs in Metin2. It supports various functions like manipulating character position, auto-fighting, and wall-jumping. Some advanced versions even have anti-detection capabilities. Besides M2Bob, other common cheat types include:
- Auto-Gatherers
- Modified Client Applications
- Packet Injection Tools
- Memory Editors (like Cheat Engine)
Server-Side Security: C++ and DB-Based Solutions
The most effective way to eliminate cheats is by implementing security measures on the server side to neutralize the functionality of cheat software. For Metin2 private servers, the following security layers can be applied within game server and auth server structures:
- Client Validation: Verifying incoming packets.
- Movement Validation: Ensuring characters do not make abnormal movements through location checks.
- Packet Flood Protection: Blocking clients sending excessive requests.
- Memory Check: Detecting memory-reading tools like Cheat Engine.
Developing such systems requires working on C++ server src. Modifications made to server source codes can significantly disable cheat software functionalities.
Developer Support with Python GUI
To allow developers to manage security systems more efficiently, Python GUI-based tools can be utilized. Such interfaces make tasks like logging, cheat detection, and user blocking easier. These systems can be easily integrated using Py Root and UIScript structures.
Turkish Language Support and User Notifications
It's important for players to be immediately informed when cheating is detected. Therefore, warning messages during cheat detection should be provided in Turkish. This ensures users are notified and the consequences of cheating are clearly stated. Example:
'Cheating detected! This action has been recorded.'
Conclusion
Eliminating cheats at their root in Metin2 private servers requires long-term investment. To counter tools like M2Bob, multi-layered security strategies must be developed on both the client and server sides. As Metin2 Lobby, we will continue to provide you with the best support in this area.