Vps serverlara auto pack | yapamayanlara yapıyorum | bedava !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 27

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
herkese merhaba arkadaşlar,
vps serveri olupta auto pack 'i olmayan yada auto pack yapamayan arkadaşlar bizzat kendim auto pack yapıp teslim edeceğim.
Kar amacı gütmeden yapacağım.
Sadece vps serveri olan arkadaşlar konunun altına msn adreslerini bıraksınlar.
Auto pack ' i 5 dakikada yapıp veriyorum.

Unutmayın sadece vps serveri olanlar konu altına msn bıraksın.
Diğerlerinin auto pack'ini yapmayı bilmiyorum.

VPS Sunuculara Auto Pack Kurulumu: Yapamayanlara Yardım & Bedava Hizmet

Metin2Lobby olarak sunucu sahipleri ve geliştiriciler için en pratik çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Özellikle Metin2 sunucularında oyun istemcisinin (client) otomatik paket (auto pack) kurulumu, birçok geliştirici için zaman alıcı ve zorlu bir işlemdir. Bu yazıda, VPS sunuculara nasıl auto pack kurulacağını detaylıca anlatıyor, aynı zamanda bu işlemi yapamayanlara bedava destek sunuyoruz.

Auto Pack Nedir?
Auto pack, Metin2 oyun istemcisi ile sunucu arasında veri transferini kolaylaştıran bir özelliktir. Oyuncuların oyunu açarken güncellemeleri otomatik indirmesini sağlar. Bu sayede, sunucuya yeni katılan oyuncuların manuel olarak paket yüklemesi gerekmez. Bu işlem genellikle .pack dosyaları aracılığıyla yapılır ve doğru şekilde yapılandırılması gerekir.

Neden Auto Pack Kullanmalısınız?
1. Oyuncular için kolay kullanım sağlar.
2. Sunucu yönetimini daha verimli kılar.
3. Yeni paket sürümleri geldiğinde otomatik güncelleme sağlar.
4. Paket dağıtımını merkezi hale getirir.

VPS Sunucuya Auto Pack Nasıl Kurulur?
Adım 1: VPS sunucunuza bağlanın. Genellikle PuTTY gibi bir SSH aracı kullanılır.
Adım 2: Gerekli klasör yapısını oluşturun. Örneğin: /home/user/public_html/auto_pack/
Adım 3: Oyun istemcinizi hazırlayın ve pack dosyalarını doğru yapılandırmak için gerekli ayarlamaları yapın. Bu işlem sırasında client edit işlemleri de yapılabilir.
Adım 4: client_info.lua dosyasını güncelleyerek auto pack bağlantısını tanımlayın.
Adım 5: Web sunucusu ayarlarını (Apache veya Nginx) kontrol edin ve gerekirse dosya erişim izinlerini düzenleyin.

Hata Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Auto pack kurulumunda bazı durumlarda hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bunlar genellikle:
- client_info.lua dosyasının hatalı yapılandırması,
- SSL veya HTTP hatası,
- Sunucu IP ve domain ayarları eksikliği,
- Dosya izinleri sorunu olabilir.

Yapamayanlara Yardım & Bedava Hizmet
Metin2Lobby olarak, auto pack kurulumu konusunda bilgi sahibi olmayanlara bedava destek veriyoruz. VPS sunucularınıza auto pack kurulumu yapmamız için forumumuza kayıt olup destek talebi oluşturabilirsiniz. Uzman ekip olarak, güvenilir ve hızlı şekilde kurulumu gerçekleştireceğiz.

Metin2Lobby üzerinden Metin2 client, pack, yama, edit ve diğer tüm konularda da destek alabilirsiniz. Hem geliştiriciler hem de oyun severler için en kaliteli içerikler burada!

Not: Auto pack kurulumu sırasında Metin2 client dosyalarını doğru şekilde yapılandırmak önemlidir. Gerekirse client fix, client update gibi işlemler de yapılır.

İpucu: Metin2Dev, MartySama gibi gelişmiş client'lar üzerinde auto pack kurulumu da yapılabilir. Bu client'lar için özel yapılandırmalar gerekebilir.

Auto Pack Installation on VPS Servers: Help for Beginners & Free Service

At Metin2Lobby, we continue to offer the most practical solutions for server owners and developers. Installing auto pack on Metin2 game clients, especially on VPS servers, can be a time-consuming and challenging process for many developers. In this article, we will explain how to install auto pack on VPS servers in detail, and also provide free support for those who cannot do it themselves.

What Is Auto Pack?
Auto pack is a feature that facilitates data transfer between the Metin2 game client and the server. It allows players to automatically download updates when they launch the game. This eliminates the need for new players to manually install the pack. The process typically involves .pack files and requires proper configuration.

Why Should You Use Auto Pack?
1. Provides easy usage for players.
2. Makes server management more efficient.
3. Automatically updates when new pack versions are released.
4. Centralizes package distribution.

How to Install Auto Pack on VPS Server?
Step 1: Connect to your VPS server. Usually done via an SSH tool like PuTTY.
Step 2: Create the required folder structure. Example: /home/user/public_html/auto_pack/
Step 3: Prepare your game client and configure the pack files properly. Client editing processes may also be needed during this step.
Step 4: Update the client_info.lua file to define the auto pack connection.
Step 5: Check your web server settings (Apache or Nginx) and adjust file access permissions if necessary.

I'm Getting Errors, What Should I Do?
During auto pack installation, you might encounter some errors, usually due to:
- Incorrectly configured client_info.lua file,
- SSL or HTTP errors,
- Missing server IP or domain settings,
- File permission issues.

Help for Beginners & Free Service
At Metin2Lobby, we offer free support for those unfamiliar with auto pack installation. To have us install auto pack on your VPS server, register on our forum and submit a support request. Our expert team will perform the installation securely and quickly.

You can also receive support on Metin2 clients, packs, patches, edits, and other topics via Metin2Lobby. The highest quality content for both developers and players is here!

Note: Properly configuring Metin2 client files is crucial during auto pack installation. Additional operations such as client fix or client update may be required.

Tip: Auto pack installation can also be performed on advanced clients like Metin2Dev and MartySama. Special configurations may be required for these clients.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt