Herkese Merhabalar,
Burda yapmak istediğim şey serverimde itemlerin aynı bonuslara sahip olmamasını istiyorum, bu nesnenin önceki versiyonlarında herkes sabit bir efsunu getirebiliyordu buda oyunda bana kalırsa sıkıcı bişey metin2nin olayı eşitsizlik ve öne geçme duygusu üzerine. bende şöyle bişey yapmak istedim , mesela birisi 30 seviye silahına şans eseri 50 ort yakaladı fakat bu item artık çöp değil efsunu sökülebilir durumda bu sayede yüksek ortalama düşük seviye eşyalarıda oyunumda değerli konuma geliyor.
(!!!Kesinlikle yazılımcı falan değilim öyle hobi olarak canım sıkılınca yapıyorum kod karışık olabilir daha okunabilir hale getirilebilir belki ve sorgularıda yetersiz olabilir uğraşmak isteyenle yorumlarda buluşalım eksiği varsa beraberce yapabiliriz bu haliyle gayet çalışıyor)
Burda yapmak istediğim şey serverimde itemlerin aynı bonuslara sahip olmamasını istiyorum, bu nesnenin önceki versiyonlarında herkes sabit bir efsunu getirebiliyordu buda oyunda bana kalırsa sıkıcı bişey metin2nin olayı eşitsizlik ve öne geçme duygusu üzerine. bende şöyle bişey yapmak istedim , mesela birisi 30 seviye silahına şans eseri 50 ort yakaladı fakat bu item artık çöp değil efsunu sökülebilir durumda bu sayede yüksek ortalama düşük seviye eşyalarıda oyunumda değerli konuma geliyor.
(!!!Kesinlikle yazılımcı falan değilim öyle hobi olarak canım sıkılınca yapıyorum kod karışık olabilir daha okunabilir hale getirilebilir belki ve sorgularıda yetersiz olabilir uğraşmak isteyenle yorumlarda buluşalım eksiği varsa beraberce yapabiliriz bu haliyle gayet çalışıyor)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Yeni Ortalama Zarar Kağıdı Nedir?
Metin2 özel sunucularında PvP sistemlerinin gelişim sürecinde Ortalama Zarar kavramı, oyuncuların seviye atlama performanslarını ve savaş dengelerini analiz etmede kritik öneme sahiptir. Bu bağlamda Yeni Ortalama Zarar Kağıdı, hem Metin2 geliştiricileri hem de oyuncular için stratejik bir araç haline gelmiştir. Bu yazıda, Metin2 özel sunucularında kullanılan Ortalama Zarar sisteminin nasıl hesaplandığını, geliştiriciler tarafından nasıl optimize edildiğini ve yeni nesil zarar kağıtlarının avantajlarını detaylıca ele alacağız.
Ortalama Zarar nedir?
Ortalama Zarar, bir karakterin belirli bir sürede düşmanına verdiği hasar miktarıdır. Bu değer, Metin2 PvP sistemlerinde savaş gücünü ölçmek için kullanılan temel parametrelerden biridir. Oyuncuların ekipman, skill ve stat değerlerine göre hesaplanan bu değer, savaş sırasında ne kadar verimli olduğunu gösterir. Geliştiriciler, bu değeri optimize etmek için C++ tabanlı server source dosyalarında değişiklik yaparlar.
Neden Yeni Bir Sistem?
Eski sistemlerde Ortalama Zarar sadece temel saldırı değerlerine göre hesaplanıyordu. Ancak bu yaklaşım, Metin2 özel sunucularında PvP dengesini korumada yeterli olmamıştır. Bu sebeple geliştiriciler, ekstra efektler, skill çarpanları ve ek ekipman bonusları gibi faktörleri de hesaba katan Yeni Ortalama Zarar Kağıdı sistemini geliştirmiştir. Bu sistem sayesinde oyuncuların gerçek potansiyeli daha doğru yansıtılmaktadır.
Sistemin Geliştirilmesi
Metin2 özel sunucu geliştiricileri, server source üzerinde çalışarak Yeni Ortalama Zarar formülünü dinamikleştirmiştir. Bu süreçte C++ dili kullanılır. Geliştirilen sistemde hasar, defans, kritik[/BR], penetrasyon gibi tüm parametreler dikkate alınarak gerçekçi bir hesaplama yapılır. Bu sayede Metin2 PvP ortamlarında daha adil ve oyuncu dostu bir deneyim sağlanır.
Avantajları
Yeni Ortalama Zarar Kağıdı sayesinde:
- Oyuncuların gerçek gücü daha iyi anlaşılır.
- PvP dengesi daha stabil hale gelir.
- Sunucu performansı optimize edilir.
- Hile kullanımı daha kolay tespit edilir.
Metin2Lobby olarak, Metin2 özel sunucu geliştirme konusunda en güncel sistemleri takip ediyoruz. Yeni Ortalama Zarar gibi gelişmiş sistemlerle, sunucularınızın kalitesini artırmak ve oyuncu memnuniyetini yükseltmek mümkündür.
What is the New Average Damage Paper?
Metin2 private servers have seen the Average Damage concept become crucial for analyzing player progression and PvP balance. In this context, the New Average Damage Paper has emerged as a strategic tool for both Metin2 developers and players. This article will examine how the Average Damage system is calculated, how it's optimized by developers, and the advantages of next-generation damage sheets in Metin2 private servers.
What is Average Damage?
Average Damage refers to the amount of damage a character inflicts on an enemy within a specific timeframe. This value is one of the key parameters used in Metin2 PvP systems to measure combat effectiveness. Based on the player's equipment, skills, and stats, this value indicates how efficient the player is during combat. Developers modify C++-based server source files to optimize this value.
Why a New System?
In older systems, Average Damage was calculated solely based on basic attack values. However, this approach proved insufficient for maintaining PvP balance in Metin2 private servers. Therefore, developers created the New Average Damage Paper system that takes into account additional factors like extra effects, skill multipliers, and equipment bonuses. With this system, the true potential of players is reflected more accurately.
System Development
Metin2 private server developers have made the New Average Damage formula dynamic by working on server source files. During this process, C++ is used. In the developed system, all parameters such as damage, defense, critical, and penetration are considered to calculate a realistic value. As a result, fairer and player-friendly experiences are provided in Metin2 PvP environments.
Advantages
Thanks to the New Average Damage Paper:
- Players' real strength is better understood.
- PvP balance becomes more stable.
- Server performance is optimized.
- Cheating usage is easier to detect.
At Metin2Lobby, we follow the latest systems in Metin2 private server development. With advanced systems like New Average Damage, enhancing your server quality and increasing player satisfaction is possible.