1.KÖYDE 400 METİN KESTİM 🤑 SIFIRDAN METİN2 BAŞLANGIÇ 🔥 Metin2 TR RUBY LUCIFER #1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 59

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder

1.KÖYDE 400 METİN KESTİM 🤑 SIFIRDAN METİN2 BAŞLANGIÇ 🔥 Metin2 TR RUBY LUCIFER #1

Selamlar metin2lobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

1. KÖYDE 400 METİN KESTİM 🤑 SIFIRDAN METİN2 BAŞLANGIÇ 🔥 METİN2 TR RUBY LUCIFER #1

Merhaba canlarım, bu yazıda size gerçekten büyük bir sırrı paylaşacağım. Sıfırdan başladığım Metin2 TR Ruby Lucifer sunucusunda, ilk gün bile olmaksızın ilk köydeki canavarlardan 400 Metin Taşı kazanma yöntemini anlatacağım. Bu rehber sadece başlangıç severler için değil, aynı zamanda hızlı gelişmek isteyen herkese hitap ediyor.​

Öncelikle şunu söyleyeyim: Metin2 Lobby sitesi bu tür başlangıç stratejileri için eşsiz bir kaynak. Metin2Lobby.com üzerinden sunucuya giriş yaparken bile, içerideki detaylı rehberler ve güncel bilgiler sayesinde yanlış adımlar atmadan ilerleyebilirsiniz. Site aynı zamanda teknik destek, item takas kuralları ve pvp ipuçları gibi kritik konularda da rehberlik ediyor.​

Şimdi asıl konuya gelelim: 1. Köyde 400 Metin nasıl kesilir? İlk adım olarak, karakterinizi oluşturduktan sonra doğrudan 1. Köy’e ışınlanın. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, canavarları tek tek vurmadan önce doğru mesafeyi korumak. Çünkü bazı canavar grupları ağ tarzında saldırı yapabiliyor ve bu da drop oranını düşürüyor.​

İkinci adım: Silahınızı mutlaka +6 veya üzeri seviyeye getirin. Bunu yaparken Metin2Lobby üzerinden “Başlangıç Silah Geliştirme Rehberi” kısmından ücretsiz ipuçları alabilirsiniz. Ayrıca, ilk 30 dakika içinde tüm büyücü canavarları öncelikli olarak öldürün. Bu canavarlar Metin Taşı düşürme oranı %85 ile en yüksek orana sahip.​

Üçüncü adım: Zamanlamaya dikkat edin. Ruby Lucifer sunucusunda her saat başı 10 dakika boyunca “Drop Boost” etkinleşiyor. Bu süre zarfında canavarlar iki kat daha fazla Metin düşürüyor. Bu nedenle, saat 14:00, 15:00, 16:00 gibi tam saatlerde köy içinde olmanız kritik öneme sahip. Bu bilgi de Metin2Lobby.com üzerinden anlık olarak takip edilebiliyor.​

Son olarak, video ve fotoğraf desteğiyle öğrenmek çok daha kolay. Aşağıda sizin için hazırladığım adım adım görsel rehberi inceleyebilirsiniz:​

Bu stratejiyi uyguladığınızda, ortalama 35-40 dakika içinde 400 Metin Taşı elde edebilirsiniz. Bu da sizin hızlıca ekipman geliştirmenizi ve sunucuda öne çıkmanızı sağlıyor. Unutmayın: doğru bilgi, doğru kaynaktan gelmelidir. İşte bu yüzden Metin2Lobby gibi güvenilir platformları takip etmek, sıfırdan zirveye gitmenin en hızlı yoludur.​

Eğer bu rehber faydalı olduysa, arkadaşlarınızla paylaşmayı ve Metin2Lobby.com’u sık sık ziyaret etmeyi unutmayın. Site sürekli güncelleniyor ve yeni sunucular, eventler ve stratejilerle karşınızda olacak. İyi oyunlar ve bol Metin!​

I FARMED 400 METIN STONES IN VILLAGE 1 🤑 METIN2 ZERO-TO-HERO GUIDE 🔥 METIN2 TR RUBY LUCIFER #1

Hello everyone, in this article I’ll reveal a truly huge secret. I’ll explain how I earned 400 Metin Stones from monsters in Village 1 on the Metin2 TR Ruby Lucifer server—without even completing my first day. This guide isn’t just for new players, but also for anyone who wants to progress quickly.​

First of all, let me say this: the Metin2 Lobby website is an unparalleled resource for such beginner strategies. When logging into the server via Metin2Lobby.com, you’ll find detailed guides and up-to-date information that help you avoid mistakes from the very beginning. The site also provides expert guidance on critical topics like technical support, item trading rules, and PvP tips.​

Now, let’s get to the main topic: How to farm 400 Metin Stones in Village 1? First, after creating your character, teleport directly to Village 1. The most important thing to remember here is to maintain the correct distance before attacking monsters individually, because some monster groups use net-style attacks that reduce drop rates.​

Second step: Upgrade your weapon to at least +6. You can get free tips for this from the 'Beginner Weapon Upgrade Guide' section on Metin2Lobby. Also, prioritize killing all mage-type monsters within the first 30 minutes, as they have the highest Metin Stone drop rate at 85%.​

Third step: Pay attention to timing. On the Ruby Lucifer server, a 'Drop Boost' event activates for 10 minutes at the top of every hour. During this time, monsters drop twice as many Metin Stones. Therefore, being inside the village exactly at full hours like 2:00 PM, 3:00 PM, or 4:00 PM is crucial. This information is also tracked in real time on Metin2Lobby.com.​

Finally, learning with video and photo support is much easier. Check out the step-by-step visual guide I prepared for you below:​

By applying this strategy, you can obtain an average of 400 Metin Stones within 35–40 minutes, allowing you to upgrade your equipment rapidly and rise to the top of the server. Remember: correct information must come from the right source. That’s why following trusted platforms like Metin2Lobby is the fastest path from zero to hero.

If this guide was helpful, please share it with your friends and don’t forget to visit Metin2Lobby.com frequently. The site is constantly updated with new servers, events, and strategies. Happy gaming and good luck with your Metin farming!​

İyi seyirler!

metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt