Arkadaşlar tamamen TR ile birebir server kurma hayalim vardı uzun zamandır ve kurdum da ama beklediğim ilgiyi toplayamadım ve yeterli sayıda user bulamadım . Eğer ben kurup user toplayabilirim diyenler için elimde tamamen TR ile aynı
Files Özellikleri
Tamamen TR ile bire bir efsun oranları item_attr
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
var. Files Özellikleri
Tamamen TR ile birebir item_proto (Nesneleri markete satınca Tr deki fiyata satar, Npclerdeki fiyatları TR ile aynı vs.)
Arkadaşlar bir çoğunu farklı yerlerden topladım bir çoğundada benim bir sürü emeğim var. Tüm moblardan düşen yangları tek tek kendim yazdım. O kadar emek sarfettim ama serverim tutmadı sanırım reklamını iyi yapamadım. Eğer ben bu tarz bir server kurmak istiyorum ve bu dosyalar bana lazım diyorsanız sizden hiçbirşey talep etmeden atarım çünkü eski metin2 yi özledim ve birisi açsada oynasam diye bekledim uzun bir süre.
Skype Adresim: //
burdan bana ulaşabilirsiniz. Eğer kurduğum serveri da merak ediyorsanız server online girip test edebilirsiniz<br>
Metin2 2008 Official Files: Orijinal Dünya Deneyimine Geri Dönüş
Metin2, 2001 yılında Kore'de piyasaya sürüldükten sonra Avrupa ve Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Özellikle 2008 yılı, Metin2'nin Türkiye'deki altın çağı olarak kabul edilir. Bu dönemde yayınlanan resmi dosyalar (Official Files) bugün hâlâ oyuncular tarafından özlenmekte ve birçok özel sunucu bu sürümü temel alarak geliştirilmektedir.
Metin2 2008 Official Files, oyunun orijinal içeriğini, denge ayarlarını, arayüz tasarımını ve müziklerini koruyarak o dönemin nostaljik atmosferini yeniden yaşatmayı amaçlar. Bu dosyalar; karakter dengesi, zindan zorluk seviyesi, item drop oranları ve PvP mekanikleri gibi unsurlarda günümüz sürümlerinden önemli farklar barındırır.
Neden 2008 Dosyaları Önemlidir?
2008 yılındaki Metin2 deneyimi, oyuncuların hem sosyal etkileşim kurduğu hem de strateji gerektiren bir yapıya sahipti. Level atlama süreci zorlu, item bulma oranı düşük ancak tatmin ediciydi. Bu denge sayesinde oyuncular daha uzun süre oyunda kalır, işbirlikleri ve ittifaklar kurardı. Bugün açılan çoğu sunucu bu dengeleri bozarak hızlı ilerleme vaat etse de, %100 orijinal 2008 dosyaları kullanan sunucular, gerçek Metin2 ruhunu arayan oyuncular için vazgeçilmezdir.
Dosyaların İçeriği Nelerdir?
2008 Official Files genellikle aşağıdaki bileşenleri içerir:
- Client (oyun arayüzü ve grafik dosyaları)
- Server Files (oyun mantığı, NPC davranışları, item verileri)
- Locale (dil ve yerelleştirme dosyaları)
- Patch ve EterPack dosyaları
Bu dosyaların doğru şekilde entegre edilmesi, sunucunun istikrarlı çalışması ve oyunculara tutarlı bir deneyim sunması açısından kritiktir.
Metin2Lobby.com Üzerinden Keşfedin
Eğer %100 orijinal 2008 dosyalarına sahip sunucular arıyorsanız, Metin2Lobby.com adresini ziyaret ederek güncel PvP sunucu listesine ulaşabilir, tanıtım konularını inceleyebilirsiniz. Platformumuzda yalnızca test edilmiş ve dosya bütünlüğü doğrulanmış sunucular yer almaktadır.
Dikkat: Bazı siteler “2008 Files” adı altında modifiye edilmiş içerikler sunabilmektedir. Gerçek orijinallik için sunucu sahiplerinin sunduğu ekran görüntüleri, dosya versiyon bilgileri ve oyuncu yorumları dikkatle incelenmelidir.