104-105 Vs'lik Server Files [FULL + SRC]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 85

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Herkese selamlar bugün sizlere paylaşacağım filesin wslik altyapısı tamamen bana ve doğana aittir.

Forumda paylaşılan haliyle de bildiğiniz gibi pesege'nin paylaştığı filesi 2019 yılında eric ve ben yaptık.(Filesin profil görüntüleme sistemini eklerken yaşadığımız sorunun konusunu son soru cevap bölümüne açtığım konudan görebilirsiniz. Zacqonun konusu ve 34k konudan alarak yapmıştık python sorgusunda değil çektirmiştim onu silmiş biraz alındım:pleading_face:)

Aramızda geçen olaylar sebebiyle oyun dosyaları benim elimde değilken ayrılma kararı aldık ve filesi arşive kaldırdık.

Sonrasında eric yani doğan pesege ile birlikte ortak yaptığımız filesin üzerine birşeyler ekleyerek filesi satışa çıkarmışlar ve sonra da paylaşmışlar.

Bunca zaman kötü bir şey ağzımdan çıkmadı ben de emek verdim satış parasından bana da vereceksiniz gibi bir şey de söylemedim.

Dilerse eric(doğan) hesabıyla bunu yorum olarak belirtebilir. :)
<br>

Hiçbir zaman basit şeylerden para kazanma hevesim olmadı ki files sattığım 3 kişi de bunu iyi biliyorlar ödemelerini mehmetçik vakfına bağış ile aldım.

velhasıl kelam satış yaptıkları arkadaş veya ücretsiz indirip filesten ilerleyen orasına tam emin değilim ki filesi bir bilişime satmış sanırım ve geçenlerde files warezlendi ve srcde oluşan engelleme sebebiyle kimse filese giremedi.

Filesin dilinden anlayan 3-5 kişiden biri olduğum için girmekte hiç zorluk çekmedim ki bunda arkadaşlarımın da desteğini yok sayamam.

Uzun lafın kısası alt yapısı bile bana ait olan dosyalar için bu arkadaşlar birbirlerine dava açmışlar kavgalar çıkarmışlar falanlar filanlar. Ben bu alt yapının bana ait olduğunu kanıtlı bir şekilde ispatlarım sevgili bilişimci dostum dava açacaksan bana açabilirsin. Ben hakkımın yendiği dosyaları warez ediyorum. :)

Files paylaşılan ile aynı değildir Core veren uzak market sistemi vs kaldırılmıştır login ekranındaki game şişmesi giderilmiştir. İndirenler karşılaştırabilir.

Bunca zaman discord adresimizde filesi paylaşacağımı söylemiştim ve hep sözümü tutarım beklettiğim için kusura bakmayın hepinize iyi eğlenceler iyi kullanımlar...

Konuyu görüntüleyenlerde günlerce filesi isteyip vermediğimde trip atan arkadaşları görüyorum şimdi gelip bir teşekkür bile etmiyorlar.

Screenshot_20.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3816702-104-105-vslik-server-files-full-src&amp;#x2F;#post-21146611&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Murat K. · 7 Kas 2021 02:58&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
Screenshot_20.png

Screenshot_19.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3816702-104-105-vslik-server-files-full-src&amp;#x2F;#post-21146611&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Murat K. · 7 Kas 2021 02:58&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
Screenshot_19.png

Eğer sürüm güncellemesi yaparsanız sizin filesiniz de bu şekilde uçabilir.
gcc9 c++17 bsd12.2 değerler bu şekildedir.
sa.jpg

GCC 4.9 MYSQL 5.5 FREEBSD 9.2
GİRİŞ YAPILABİLİR.
Client 2013 ile build alabilirsiniz.

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId22"> Spoyler: INDIR </button> .

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId23"> Spoyler: VT </button>
Screenshot_21.png

104-105 Versiyonlu Metin2 Server Dosyaları (Full + Kaynak Kodu)
Metin2 oyununun en popüler özel sunucu versiyonlarından biri olan 104-105 versiyonları, hem nostaljik hem de gelişmiş özellikler sunarak oyuncuların dikkatini çekiyor. Bu yazıda, Metin2Lobby olarak size özel hazırladığımız 104-105 versiyonlu server dosyaları hakkında tüm detayları bulacaksınız. Bu dosyalar, hem tam sürüm (full) hem de kaynak kodlar (src) içerir, bu da geliştiriciler için büyük bir avantaj sağlar.

Metin2 104-105 Versiyonu Nedir?
Metin2'nin 104-105 versiyonları, oyunun 1-105 seviye sistemine sahip olduğu ve bazı özel sunucularda tercih edilen sürüm grubudur. Bu versiyonlar, özellikle Metin2 Global sunucularında ve özel sunucularda oldukça yaygındır. Oyuncular için dengeli bir oyun deneyimi sunarken, geliştiriciler için de esneklik sağlar. 104-105 server files, genellikle 55-120 seviye aralığına kadar genişletilebilir ve farklı oyun modları için de uygundur.

Server Files İçeriği Nelerden Oluşur?
104-105 versiyonlu server dosyaları içerisinde şu ana bileşenler yer alır:
- Full Client (oyun istemcisi)
- Server executable dosyaları (auth, game, db, etc.)
- SQL veritabanı dosyaları
- Source codes (C++ tabanlı)
- Hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri
- Ayarlanabilir oyun ayarları (level limits, item spawns, event configs)

Kaynak Kodların Avantajları
Sunulan source code sayesinde geliştiriciler, sunucularını özelleştirebilir, yeni özellikler ekleyebilir ve hataları doğrudan düzeltebilirler. Bu, özellikle Metin2 Private Server Tanıtım yapmak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlar. Kaynak kodlar sayesinde Anti-Cheat (Metin2 AC) sistemleri entegre edilebilir veya mevcut olanlar geliştirilebilir.

Metin2 Anticheat ve Güvenlik
Günümüzde Metin2 özel sunucularında güvenliğin önemi her geçen gün artmaktadır. 104-105 server files, Rascal AC gibi gelişmiş anti-cheat sistemleriyle entegrasyon imkanı sunar. Bu, hile kullanımını engeller ve adil bir oyun ortamı sağlar. Ayrıca, sunucu sahipleri kendi güvenlik protokollerini de ekleyebilirler.

Oyun Modları ve Seviye Aralıkları
104-105 versiyonu, hem 1-99 hem de 1-105 seviye sistemlerine uygundur. Bu esneklik sayesinde sunucular, farklı seviye aralıklarında oynatılabilir. Örneğin, 55-120 seviye sistemine uyumlu hale getirilebilir. Bu da hem yeni başlayanlar hem de ileri seviye oyuncular için ideal bir deneyim sunar. Mobile2 ve Royale2 gibi alternatif modlar da entegre edilebilir.

Metin2 Hile ve Güvenlik
Oyun içi hileler, özel sunucularda büyük bir sorun teşkil eder. Ancak doğru server dosyaları ve Anti-Cheat sistemleriyle bu riskler minimize edilebilir. 104-105 versiyonunda, Metin2 Hile engelleme mekanizmaları daha kolay entegre edilebilir. Bu da sunucu sahipleri için hem oyun içi dengeyi koruma hem de oyuncu sadakati açısından büyük önem taşır.

Neden 104-105 Versiyonu Tercih Edilmeli?
- Geliştirici dostu kaynak kodlarla kolay özelleştirme
- Güçlü güvenlik özellikleri
- Farklı seviye sistemlerine uyumluluk
- Nostaljik oyun deneyimi
- Hızlı kurulum ve yapılandırma

Sonuç
Metin2 dünyasında kaliteli ve güvenli bir oyun sunucusu kurmak isteyen herkes için 104-105 versiyonlu server files harika bir başlangıç noktasıdır. Hem full hem de src içeriklerle birlikte sunulan bu paket, Metin2 Lobby tarafından desteklenmektedir. Sunucunuzu bugün başlatın ve oyunculara unutulmaz bir deneyim sunun.

Metin2 Server Files for Version 104-105 (Full + Source Code)
One of the most popular custom server versions of Metin2, version 104-105, attracts players with both nostalgic and advanced features. In this article, we at Metin2Lobby present you all the details about our specially prepared server files for version 104-105. These files include both full version (full) and source codes (src), which is a great advantage for developers.

What is Metin2 Version 104-105?
Versions 104-105 of Metin2 belong to a group of versions featuring the 1-105 level system and are widely preferred on special servers. These versions are quite common especially on Metin2 Global servers and private servers. While providing a balanced gaming experience for players, they also offer flexibility for developers. The 104-105 server files can typically be extended up to the 55-120 level range and are suitable for various game modes.

What Does the Server Files Include?
The server files for version 104-105 include the following main components:
- Full Client (game client)
- Server executable files (auth, game, db, etc.)
- SQL database files
- Source codes (C++ based)
- Bug fixes and security updates
- Configurable game settings (level limits, item spawns, event configs)

Advantages of Source Codes
Thanks to the included source code, developers can customize their servers, add new features, and fix bugs directly. This provides great convenience especially for those who want to make Metin2 Private Server Introductions. With source codes, Anti-Cheat (Metin2 AC) systems can be integrated or existing ones improved.

Metin2 Anticheat and Security
In today's world, security is increasingly important in Metin2 private servers. The 104-105 server files offer integration possibilities with advanced anti-cheat systems like Rascal AC. This prevents cheating and ensures a fair gaming environment. Additionally, server owners can add their own security protocols.

Game Modes and Level Ranges
Version 104-105 is compatible with both 1-99 and 1-105 level systems. Thanks to this flexibility, servers can be played in different level ranges. For example, they can be adapted to a 55-120 level system, offering an ideal experience for both newcomers and advanced players. Alternative modes such as Mobile2 and Royale2 can also be integrated.

Metin2 Hacks and Security
In-game hacks pose a major issue in private servers. However, with proper server files and Anti-Cheat systems, these risks can be minimized. In the 104-105 version, Metin2 Hack blocking mechanisms can be more easily integrated. This is crucial for maintaining in-game balance and player loyalty from the server owner’s perspective.

Why Should You Choose Version 104-105?
- Easy customization with developer-friendly source codes
- Strong security features
- Compatibility with different level systems
- Nostalgic gaming experience
- Quick setup and configuration

Conclusion
For anyone looking to set up a quality and secure Metin2 game server, the server files for version 104-105 are an excellent starting point. Provided together with both full and src content, this package is supported by Metin2 Lobby. Launch your server today and offer unforgettable experiences to your players.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt