1.Görünüm
2.Görünüm
4 Karakter Erkek Kız Şeklinde, Lycan Erkek Şeklinde Bulunmaktadır.
İNDİR:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
VT:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Metin2 3D Modelleme Alanında Yeni Bir Sürpriz: 2 Farklı Görünüme Sahip 5 Karakterli Kostüm Seti #Calliope (7)
Metin2 severler ve 3D modelleme tutkunları için heyecan verici bir haber daha! Bu yazımızda, Metin2Lobby olarak sizlere özel derlediğimiz, iki farklı görünüme sahip 5 karakterli kostüm seti Calliope (7) hakkında kapsamlı bilgiler sunuyoruz. Bu kostüm seti, hem oyun içindeki estetik deneyimi artırmak hem de Metin2 3D modelleme dünyasında yeni bir soluk getirmek amacıyla tasarlanmıştır.
Calliope (7) Kostüm Seti Nedir?
Calliope (7), toplamda 5 karaktere ait kostüm parçalarını barındıran, Metin2’de kullanılmak üzere özel olarak hazırlanan bir 3D model koleksiyonudur. Bu kostüm seti, iki farklı görünüm seçeneği sunarak oyunculara kişiselleştirme konusunda daha fazla esneklik sağlar. Her bir kostüm parçası, detaylı UV mapping, yüksek çözünürlüklü doku haritaları ve doğru bone yapısı ile optimize edilmiştir. Bu sayede hem Metin2 model replace işlemleri sırasında kolay entegrasyon sağlanır hem de oyun içindeki görsel kalite maksimum seviyeye çıkarılır.
2 Farklı Görünüm Seçeneği ile Özgünlük
Calliope (7) kostüm seti, her karakter için iki ayrı stil sunar. Bu sayede oyuncular, karakterlerinin hem savaş anındaki kıyafetlerini hem de günlük veya tören kostümlerini ayrı ayrı belirleyebilirler. Bu özellik, özellikle Metin2 custom model geliştiricileri tarafından büyük takdir toplamıştır. Her görünüm, farklı doku setleri ve renk paletleriyle desteklenerek karakterlerin benzersiz görünmesi sağlanmıştır.
3D Modelleme ve Format Uyumlu Yapı
Kostüm seti, Metin2 GR2 ve Granny3D formatlarında eksiksiz olarak paketlenmiştir. Bu formatlar, Metin2 motoruna doğrudan entegre edilebilir yapıdadır. Aynı zamanda, Blender, 3DS Max gibi popüler 3D modelleme programlarıyla uyumlu çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Böylece Metin2 3D model editörü olan herkes, bu kostüm setlerini kendi projelerine rahatça adapte edebilir.
Özel Doku ve UV Haritaları
Her kostüm parçası için ayrı ayrı hazırlanmış UV haritaları sayesinde, doku atamaları sorunsuzca yapılır. Yüksek çözünürlüklü dokular sayesinde, kostümler hem menzilde net hem de yakından detaylı bir şekilde görünebilir. Metin2 texture ve skin geliştiricileri için bu, yeni projelerde kullanılabilecek kaliteli bir temel oluşturur.
Neden Calliope (7)?
Bu kostüm seti, sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda teknik olarak da Metin2 standartlarına tam uyumludur. Rigging ve bone yapıları profesyonel düzeyde optimize edilmiştir. Bu sayede Metin2 animation süreçleri daha akıcı ve doğal hale gelir. Ayrıca, Metin2 model import ve export işlemlerinde minimum sorun yaşanması hedeflenmiştir.
Metin2Lobby.com ile 3D Modelleme Dünyasına Giriş
Metin2Lobby, Metin2 3D modelleme dünyasında uzman ekip ile birlikte, her geçen gün yeni ve özgün içerikler sunmaya devam etmektedir. Calliope (7) kostüm seti de bu serinin parçalarından biridir. Oyun içi model değişiklikleri, NPC ve monster modelleri, özel efekt nesneleri gibi birçok alanda geniş bir yelpazeye sahip olan platformumuz, tüm Metin2 geliştiricileri için güvenilir bir kaynaktır.
Sonuç
Calliope (7) kostüm seti, Metin2 oyun deneyimini estetik ve teknik açıdan zenginleştirmek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. 2 farklı görünüm, 5 karaktere hitap etmesi ve yüksek kaliteli 3D model yapısıyla öne çıkan bu koleksiyon, hem oyuncular hem de geliştiriciler tarafından büyük ilgi görmektedir. Daha fazla bilgi ve indirme linkleri için Metin2Lobby sitesini ziyaret edebilirsiniz.
A New Surprise in Metin2 3D Modeling: 5-Character Costume Set with 2 Different Appearances #Calliope (7)
Great news for Metin2 enthusiasts and 3D modeling fans! In this article, we present comprehensive information about the costume set called Calliope (7), featuring two different appearances for 5 characters, curated exclusively by Metin2Lobby. This costume set has been specially designed to enhance both the aesthetic experience within the game and introduce fresh innovations to the world of Metin2 3D modeling.
What Is the Calliope (7) Costume Set?
Calliope (7) is a collection of 3D models specifically crafted for Metin2, containing costume pieces for a total of 5 characters. This costume set offers two distinct appearance options, providing players more flexibility in personalization. Each costume piece is meticulously optimized with detailed UV mapping, high-resolution texture maps, and correct bone structures, allowing for easy integration during Metin2 model replace processes and maximizing visual quality in-game.
Uniqueness Through Two Different Appearance Options
The Calliope (7) costume set provides two separate styles for each character. This allows players to define both their battle attire and daily or ceremonial costumes separately. This feature has been highly praised by Metin2 custom model developers. Each appearance is supported by unique texture sets and color palettes, ensuring that characters look distinctive.
3D Modeling and Format Compatibility
The costume set is fully packaged in Metin2 GR2 and Granny3D formats, directly compatible with the Metin2 engine. Additionally, it has been optimized to work seamlessly with popular 3D modeling programs such as Blender and 3DS Max. Thus, any Metin2 3D model editor can easily adapt these costume sets into their own projects.
Custom Textures and UV Maps
Individually prepared UV maps for each costume part ensure smooth texture assignments. High-resolution textures allow costumes to appear clearly from afar and in detail up close. For Metin2 texture and skin developers, this serves as a high-quality base for new projects.
Why Choose Calliope (7)?
This costume set adheres not only aesthetically but also technically to Metin2 standards. The rigging and bone structure have been professionally optimized, resulting in smoother and more natural Metin2 animations. Furthermore, Metin2 model import and export processes are designed to encounter minimal issues.
Entering the World of 3D Modeling with Metin2Lobby.com
Metin2Lobby continues to provide new and original content every day with its team of experts in the field of Metin2 3D modeling. The Calliope (7) costume set is one of the components of this series. Our platform, which offers a wide range of resources including in-game model modifications, NPC and monster models, and special effect objects, serves as a reliable source for all Metin2 developers. For more information and download links, visit the Metin2Lobby website.