Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
miles yok size bu alttaki gibi soytarılar yüzünden bu forumdan çıkıyorum arkadaş gelmiş hala marek diyor e be soytarı ben bunu sıfırdan alt yapı ile hazırladım 1 ay ugraştım bunun için gelmiş boş boş konuşuyor haketmiyorsunuz arkadaş hak etmiyorsunuz hiçbirşeyi..nankör işte2008 Tipi/Betasiz-Simyasiz-Kuşaksiz-Kemersiz-Petsiz-Kostümsüz/Files Tanıtımı V1
Metin2 evreninde özgün oyun deneyimini arayan oyuncular için tasarlanmış en saf ve klasik sunucu türlerinden biri olan 2008 Tipi sunucular, günümüzde büyük ilgi görmeye devam etmektedir. Bu sunucular, Metin2'nin orijinal yapısına mümkün olduğunca sadık kalınarak geliştirilmiştir. Özellikle betasız, simyasız, kuşaksız, kemersiz, petsiz ve kostümsüz yapılarıyla dikkat çeker. Yani oyuncular, sadece 2008 yılındaki temel ekipmanlar, beceriler ve sistemlerle mücadele eder.
Bu tür sunucularda genellikle inventory slot sayısı sınırlıdır, karakter gelişimi yavaşlatılmıştır ve PvP/PvE dengesi orijinal versiyona uygun şekilde ayarlanmıştır. Ayrıca, bu sunucuların files (oyun dosyaları) yapısı da tamamen bu felsefeye uygundur: her türlü modern içerikten arındırılmış, sadece temel NPC’ler, görevler, zindanlar ve eşyalar yer alır. Bu sayede oyuncular, Metin2’nin ilk yıllarındaki strateji, işbirliği ve sabır gerektiren atmosferi tekrar yaşayabilir.
Neden 2008 Tipi Sunucular Tercih Edilmeli?
Çünkü bu sunucular, oyunun ticarileşmiş, hızlandırılmış ve görsel efektlerle dolu hâlinden uzaklaşarak, eski günlerin heyecanını yeniden yaşamanıza olanak tanır. Oyuncular burada item avcılığı, grup avcılığı ve stratejik PvP gibi temel unsurlara odaklanır. Ayrıca, bu sunucular genellikle daha adil bir ekonomi sunar; çünkü oyunda “güçlü eşya” olarak bilinen beta, simya, kemer, kuşak gibi sistemler bulunmaz.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
2008 tipi bir sunucuya katılacağınızda, kullandığınız client ve files’ın tam olarak uyumlu olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde bağlantı sorunları veya istemci çökmeleri yaşanabilir. Files yapısı genellikle EterNexus, Virtual PC veya özel geliştirici ekipler tarafından hazırlanmış olup, Metin2Lobby.com üzerinden güvenilir kaynaklardan indirilebilir.
Sonuç olarak, eğer Metin2’yi ilk kez deneyimliyorsanız ya da nostalji arıyorsanız, 2008 Tipi/Betasiz-Simyasiz-Kuşaksiz-Kemersiz-Petsiz-Kostümsüz sunucular tam size göre! Daha fazla bilgi ve güvenilir sunucu listesi için bizi takip etmeye devam edin: https://metin2lobby.com/