FİLES ALINTIDIR.
+Bu
-Ben Sadece Paylaşıyorum İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana Arkadaşlar.
4 CH Sorunsuz Açabilirsiniz
İngilizce ve Almanca(Multi dil özelliği ile silmeden ek olarak türkçede ekleyebilirsiniz)
Revision 3008 game
Level sınırı 150 CONFIG den ayarlanabilir
Maks. Statü 125
Revision 36x serisi binary, hackshield destekli eski clientlerden girilmez
Serverfiles ve client dosyaları kendini hacker sanan lamerlere karşı korumalıdır
Full kostüm,pet ve enerji sistemi
Skybox, 3d gökyüzü ekli
Dans6, gangnam ekli
Oyuncunun pm atmasını engelleme
Aion şeklinde giriş tasarımı
Killgui ve petgui
yeni tasarım
6.skiller
auto gece-gündüz
auto pot
yeni questler
yeni moblar
yeni mapler
vb.
Arkadaşlar Resimler Sığmadığı İçin Resimleri Link olarak Verecem Üzgünüm Buyrun Linkler
Yeni Maplar ;
Fileste İstediğiniz Dilde bulunmaktadır .
Kestiğiniz Slot Ve Hangi Bayraktan Kestiğiniz kişi Sayısı Solda Yazamktadır
Envater Görünümü;
Ve Yep Yeni Boss maplar Ve Slot Maplar Slot Türleri : Zombi SLot Ejderha slotları Trol Slotlar
Yeni Bosslardan Görünüm
Files Virüs Tarama Sonucu;
İNDİRME Linkleri
//
Arkadaşlar Client Yani Packlarımı uzundur Mini Pack Yapmak Kolaydır Diye Düşünüyorum, Yada Kendi Packınızı
Yapabilirsiniz Veya Ben Bunu Kullanırım Diyenler İndire Bilirler.
Kurulum:
İndirdiğiniz game.tar.gz dosyasını
/usr dizinine atın
Puttyden
cd /usr
rm -rf game
tar zxvf game.tar.gz
yazdıktan sonra aktif olucaktır mysql içinde
İndirdiğiniz mysql tar.gz dosyasını
/var/db dizinine atın
Puttyden
cd /var/db
rm -rf mysql
tar zxvf mysql.tar.gz
Kurulum Bittmiştir.
Putty - cd /usr/game
sh start.sh Yada sh baslat.sh 'ile Serveri Açabilirsiniz.
Güle Güle Kullanın.
Metin2 dünyasında, hem oyuncular hem de geliştiriciler için doğru server files seçimi büyük önem taşır. Özellikle 2014 tarihli server dosyaları, uzun yıllardır topluluk tarafından tercih edilen ve test edilmiş bir altyapı sunar. Bu makalede, neden 2014 server files’ın hâlâ sorunsuz ve kullanışlı olduğunu, hangi avantajları sunduğunu ve Metin2 özel sunucu geliştiricileri için neden değerli bir seçenek haline geldiğini detaylı şekilde inceleyeceğiz.
Öncelikle, 2014 yılındaki server files, o dönemin en dengeli ve optimize edilmiş sistemlerinden biridir. Daha sonra çıkan bazı dosyalar güvenlik açıkları, performans düşüklüğü veya eksik içerikler nedeniyle istenilen verimi sağlayamazken, 2014 versiyonu bu sorunların çoğundan arındırılmıştır. Özellikle çekirdek sistem stabilitesi, NPC davranışları, quest akışları ve item dengelemesi konularında oldukça olgun bir yapıya sahiptir.
Ayrıca, 2014 server files ile çalışan birçok sunucu, uzun süreli uptime oranlarına ve düşük kaynak tüketimine sahiptir. Bu da sunucu sahipleri için maliyet avantajı yaratır. Aynı zamanda, bu dosyalar üzerinde çalışan sistemler genellikle daha az hata ürettiği için kullanıcı deneyimi de daha keyiflidir. Oyuncular, lag yaşamadan pvp ve pve içeriklerini rahatlıkla tecrübe edebilir.
Diğer bir önemli nokta ise topluluk desteği ve belgelendirme zenginliğidir. 2014 dosyaları üzerine yüzlerce rehber, patch ve çözüm önerisi internet üzerinde mevcuttur. Bu da yeni başlayan geliştiriciler için öğrenme sürecini kolaylaştırır. Metin2Lobby.com gibi platformlarda bu dosyalarla ilgili tanıtım, yardım ve paylaşım kategorileri aktif olarak kullanılmaktadır.
Uyarı: Dosyaları kullanırken mutlaka orijinal kaynaklardan temin edilmeli ve virüs taramasından geçirilmelidir. Aksi takdirde güvenlik riskleri oluşabilir.
Sonuç olarak, 2014 server files; stabilitesi, dengeli içeriği ve geniş destek ağıyla hâlâ Metin2 özel sunucu geliştiricileri için güvenilir ve pratik bir seçim olmaya devam etmektedir.
+Bu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Turkmmo'da Varmı Hakkında Bilgim Yoktur !-Ben Sadece Paylaşıyorum İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana Arkadaşlar.
4 CH Sorunsuz Açabilirsiniz
İngilizce ve Almanca(Multi dil özelliği ile silmeden ek olarak türkçede ekleyebilirsiniz)
Revision 3008 game
Level sınırı 150 CONFIG den ayarlanabilir
Maks. Statü 125
Revision 36x serisi binary, hackshield destekli eski clientlerden girilmez
Serverfiles ve client dosyaları kendini hacker sanan lamerlere karşı korumalıdır
Full kostüm,pet ve enerji sistemi
Skybox, 3d gökyüzü ekli
Dans6, gangnam ekli
Oyuncunun pm atmasını engelleme
Aion şeklinde giriş tasarımı
Killgui ve petgui
yeni tasarım
6.skiller
auto gece-gündüz
auto pot
yeni questler
yeni moblar
yeni mapler
vb.
Arkadaşlar Resimler Sığmadığı İçin Resimleri Link olarak Verecem Üzgünüm Buyrun Linkler
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Yeni Maplar ;
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Fileste İstediğiniz Dilde bulunmaktadır .
Giriş yap veya üye ol.
Kestiğiniz Slot Ve Hangi Bayraktan Kestiğiniz kişi Sayısı Solda Yazamktadır
Giriş yap veya üye ol.
Envater Görünümü;
Giriş yap veya üye ol.
Ve Yep Yeni Boss maplar Ve Slot Maplar Slot Türleri : Zombi SLot Ejderha slotları Trol Slotlar
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Yeni Bosslardan Görünüm
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Files Virüs Tarama Sonucu;
İNDİRME Linkleri
//
Arkadaşlar Client Yani Packlarımı uzundur Mini Pack Yapmak Kolaydır Diye Düşünüyorum, Yada Kendi Packınızı
Yapabilirsiniz Veya Ben Bunu Kullanırım Diyenler İndire Bilirler.
Kurulum:
İndirdiğiniz game.tar.gz dosyasını
/usr dizinine atın
Puttyden
cd /usr
rm -rf game
tar zxvf game.tar.gz
yazdıktan sonra aktif olucaktır mysql içinde
İndirdiğiniz mysql tar.gz dosyasını
/var/db dizinine atın
Puttyden
cd /var/db
rm -rf mysql
tar zxvf mysql.tar.gz
Kurulum Bittmiştir.
Putty - cd /usr/game
sh start.sh Yada sh baslat.sh 'ile Serveri Açabilirsiniz.
Güle Güle Kullanın.
2014 Server Files Sorunsuz Ve Kullanışlı
Metin2 dünyasında, hem oyuncular hem de geliştiriciler için doğru server files seçimi büyük önem taşır. Özellikle 2014 tarihli server dosyaları, uzun yıllardır topluluk tarafından tercih edilen ve test edilmiş bir altyapı sunar. Bu makalede, neden 2014 server files’ın hâlâ sorunsuz ve kullanışlı olduğunu, hangi avantajları sunduğunu ve Metin2 özel sunucu geliştiricileri için neden değerli bir seçenek haline geldiğini detaylı şekilde inceleyeceğiz.
Öncelikle, 2014 yılındaki server files, o dönemin en dengeli ve optimize edilmiş sistemlerinden biridir. Daha sonra çıkan bazı dosyalar güvenlik açıkları, performans düşüklüğü veya eksik içerikler nedeniyle istenilen verimi sağlayamazken, 2014 versiyonu bu sorunların çoğundan arındırılmıştır. Özellikle çekirdek sistem stabilitesi, NPC davranışları, quest akışları ve item dengelemesi konularında oldukça olgun bir yapıya sahiptir.
Ayrıca, 2014 server files ile çalışan birçok sunucu, uzun süreli uptime oranlarına ve düşük kaynak tüketimine sahiptir. Bu da sunucu sahipleri için maliyet avantajı yaratır. Aynı zamanda, bu dosyalar üzerinde çalışan sistemler genellikle daha az hata ürettiği için kullanıcı deneyimi de daha keyiflidir. Oyuncular, lag yaşamadan pvp ve pve içeriklerini rahatlıkla tecrübe edebilir.
Diğer bir önemli nokta ise topluluk desteği ve belgelendirme zenginliğidir. 2014 dosyaları üzerine yüzlerce rehber, patch ve çözüm önerisi internet üzerinde mevcuttur. Bu da yeni başlayan geliştiriciler için öğrenme sürecini kolaylaştırır. Metin2Lobby.com gibi platformlarda bu dosyalarla ilgili tanıtım, yardım ve paylaşım kategorileri aktif olarak kullanılmaktadır.
Uyarı: Dosyaları kullanırken mutlaka orijinal kaynaklardan temin edilmeli ve virüs taramasından geçirilmelidir. Aksi takdirde güvenlik riskleri oluşabilir.
Sonuç olarak, 2014 server files; stabilitesi, dengeli içeriği ve geniş destek ağıyla hâlâ Metin2 özel sunucu geliştiricileri için güvenilir ve pratik bir seçim olmaya devam etmektedir.