Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
3 Süper Files Artık Son Paylaşımı Yapıp metin2lobby Veda Ediyorum
Merhaba Metin2Lobby.com ailesi! Bugün sizlere hem üzücü hem de heyecan verici bir duyuru yapmaktan kalem tutuyorum.
Yaklaşık 3 yıldır bu platformda aktif olarak süper files paylaşımları yapan ve topluluğa destek olan bir içerik üreticisi olarak, bugünden itibaren Metin2Lobby ailesine veda ediyorum.
Bu kararımın ardından son olarak sizlerle paylaşmak istediğim 3 adet özgün ve test edilmiş Süper Files paketi bulunuyor.
1. Dragon Empire Files: Tamamen özelleştirilmiş quest sistemine sahip, PvP odaklı dengeli item setleriyle donatılmış ve Türkçe dil desteği tamamlanmış bir yapı.
2. Phoenix Rebirth Files: Yeni başlayan oyuncular için kolay erişim sunarken, aynı zamanda hardcore oyuncular için zorlu dungeon mekanikleriyle dikkat çekiyor.
3. Shadow Nexus Files: Anti-cheat entegrasyonu ve özel NPC menü sistemiyle öne çıkan bu sürüm, özellikle server sahiplerinin ilgisini çekecektir.
Tüm bu dosyalar, test sunucularında minimum 2 hafta boyunca stabilite ve güvenlik açısından sınanmıştır.
Dosyaların hepsi Metin2Lobby.com kullanıcılarına özel hazırlanmış olup, başka hiçbir platformda paylaşılmayacaktır.
Bu yolculukta benimle olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Umarım bu son paylaşımlarınızda faydalı olur ve Metin2 dünyasında yeni başarılar elde edersiniz.
— Eski bir Metin2Lobby dosya sağlayıcısı