34K TR TİPİ EMEK & ORTA EMEK SERVER FİLES SABİT İP %100 ÇALIŞIR. [SATILIK] YARDIM EDİLİR.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 27

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

Mysql+Game+Client

LylpkJ.png

descriere-premium.png

34K TR TİPİ EMEK & ORTA EMEK SERVER FİLES SABİT İP %100 ÇALIŞIR. [SATILIK] YARDIM EDİLİR.

Metin2 dünyasında özellikle Türkiye pazarına özel geliştirilen ve büyük ilgi gören 34K TR tipi server file'lar, hem nostaljik hem de dengeli oyun deneyimi sunmasıyla öne çıkar. Bu yazıda, %100 çalışır durumda olan, sabit IP destekli ve tamamen Türkçe içerikli bu server file’ların detaylarına değineceğiz. Ayrıca satılık olan bu sistemlerle ilgili teknik destek ve yardım imkanı da mevcuttur.

34K TR Tipi Nedir?
34K TR tipi, orijinal Metin2 içeriğine sadık kalınarak, ancak bazı kalite-of-life (QoL) iyileştirmeleriyle zenginleştirilmiş bir yapıdır. Genellikle Emek ve Orta Emek seviyelerindeki oyunculara hitap eder. Bu tür server’larda:
- Dengeli item drop oranları
- TR lokalizasyonu (NPC, quest, item isimleri)
- Orijinal metin taşları ve boss konumları
- Stabil PvP ve PVE deneyimi
bulunur. Özellikle yeni başlayanlar veya eski günleri özleyen oyuncular için idealdir.

Sabit IP Ne Demek ve Neden Önemli?
Sunucunuzun sabit IP’ye sahip olması, oyuncuların her zaman aynı adresten sunucuya bağlanabilmesini sağlar. Bu, marka bilinirliği ve oyuncu sadakati açısından kritik öneme sahiptir. Dinamik IP kullanan sistemlerde bağlantı kopmaları veya adres değişiklikleri yaşanabilir; ancak bu pakette sunulan dosyalar, sabit IP ile uyumlu şekilde optimize edilmiştir.

Satılık Paket İçeriği:
- Tamamen test edilmiş ve %100 çalışır durumda 34K TR Emek & Orta Emek Server Files
- Türkçe NPC, quest ve item açıklamaları
- Gerekli tüm güvenlik yamaları ve anti-cheat önlemleri
- Detaylı kurulum rehberi (PDF + video)
- Kurulum sonrası ücretsiz teknik destek (ilk 7 gün)

Yardım ve Destek Hakkında
Satın alan kişilere sadece dosya teslimi yapılmaz; aynı zamanda Metin2Lobby.com ekibi tarafından gerekli tüm yardım ve danışmanlık hizmeti sağlanır. Sunucunuzu ayağa kaldırırken yaşayabileceğiniz her türlü sorunda size rehberlik edilir.

Sunucunuzu bugün başlatın, nostaljik ve stabil bir Metin2 deneyimi sunun!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)