4 Karekter 2 Cinsiyet Şık Bir Kostüm Seti(Yeni)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 65

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
ap0et0.jpg

NAH12m.jpg

Metin2 Lobby'de sunulan 4 Karakter 2 Cinsiyet Şık Bir Kostüm Seti, oyuncuların karakterlerine estetik ve özgün bir görünüm kazandırmak isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır.

Bu kostüm seti, Metin2 oyununda hem erkek hem de kadın karakterlerde kullanılabilecek şekilde optimize edilmiştir ve yüksek kaliteli 3D modelleme teknikleriyle oluşturulmuştur.

Modelin detayları, texture kalitesi ve UV mapping süreci dikkate alınarak geliştirilmiştir.

Özellikler:
- 4 farklı karakter modeli destekler
- 2 cinsiyet için optimize edilmiştir
- Yüksek çözünürlüklü texture dosyaları içerir
- Metin2 oyun motoruna uyumlu GR2 formatında verilmiştir
- Blender ve 3DS Max ile kolayca düzenlenebilir
- Rigging ve animation uyumlu yapıya sahiptir

Neden Bu Kostüm Setini Tercih Etmelisiniz?
Oyuncular, Metin2 dünyasında kendilerine ait bir yer edinmek için karakterlerini özelleştirmek isterler.

Bu kostüm seti, karakterlerinize modern ve şık bir hava katarak, diğer oyunculardan farklı olmanızı sağlar.

Model Edit işlemleri yaparak, kostümün renklerini, dokularını veya küçük detaylarını değiştirebilirsiniz.

Kurulum Talimatları:
1. Model dosyasını indirin ve .gr2 formatında olduğundan emin olun.
2. Texture dosyalarını doğru klasöre yerleştirin.
3. Metin2 oyununda modelinizi aktif hale getirmek için model replace işlemini gerçekleştirin.
4. Gerekirse 3ds Max veya Blender kullanarak değişiklikler yapabilirsiniz.

Metin2 Lobby, Metin2 3D modelleme konusunda uzman bir topluluk olarak, bu gibi özgün içerikleri siz oyuncular için sürekli olarak geliştiriyoruz.

Tüm Metin2 modellerimiz, profesyonel düzeyde 3D tasarımla hazırlanır ve doğrudan oyun içi uyumluluğu test edilir.

Dilerseniz özel model istekleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sürüm Bilgisi: Yeni sürüm - Geliştirilmiş dokular ve animasyon uyumu.

Metin2 Lobby presents the 4 Character 2 Gender Stylish Costume Set, specially designed for players who want to give their characters an aesthetic and unique appearance.

This costume set is optimized for use on both male and female characters in Metin2 and created with high-quality 3D modeling techniques.

Details of the model, texture quality, and UV mapping process have been considered during its development.

Features:
- Supports 4 different character models
- Optimized for 2 genders
- Includes high-resolution texture files
- Provided in GR2 format compatible with Metin2 game engine
- Easily editable with Blender and 3DS Max
- Features rigging and animation compatibility

Why Should You Choose This Costume Set?
Players wish to customize their characters to stand out in the world of Metin2.

This costume set adds a modern and stylish touch to your characters, helping you differentiate from other players.

With Model Edit operations, you can change the colors, textures, or minor details of the costume.

Installation Instructions:
1. Download the model file and ensure it is in .gr2 format.
2. Place the texture files into the correct folder.
3. Perform the model replace operation to activate the model in Metin2.
4. If needed, make adjustments using 3ds Max or Blender.

Metin2 Lobby, as a professional community in Metin2 3D modeling, continuously develops original content like this for you, the players.

All our Metin2 models are prepared with professional-level 3D design and tested for direct in-game compatibility.

You may contact us for custom model requests if desired.

Version Info: New version - Enhanced textures and animation compatibility.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)