5'Li efsun botunu serverinize entegre edin! - Videolu , sesli anlatım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 63

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar bügünlerde farkettimde herkez 5'Li efsun botunu entegre etmeye para istiyor bende konuyu videolu şekilde paylaşmak istedim.Açıldığı zaman kapatıp tekrar açabilirsiniz her han gibi bir sorun yoktur 2 türlüde anlatımı aşşağıda mevcut.

EterNexsus ile kilitli pack dosyalarınıda açabilirsiniz.

Videolu Anlatım :

Yazılı Anlatım :

[/LEFT]
Root dosyasını eternexus ile açıp "Efsun Botu 5'Li" adlı klasörden dosyaları alıp root'a atalım.
Karşınıza dosyayı değiştirmek istiyormusunuz derse "Tümüne Evet" deyip geçin.

Sonrada :
root>game.py açıp şu komutu aratın :

onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
Altına şu komutu ekleyin :
onPressKeyDict[app.DIK_F5] = lambda : self.__afk()

Game.py'nin en aşşağısına gelip :

# Efsun Botu
def __afk(self):
if 0==interfaceModule.Botacik:
interfaceModule.Botacik = 1
pyScrLoader = ui.PythonScriptLoader()
pyScrLoader.LoadScriptFile(self, "efsunbot.pyc")
else:
chat.AppendChat(1, "Efsun Bot Zaten Aktif!")

Yukardaki komutları ekliyelim.

ve root dosyasını tekrar kapatalım.
metin2/pack bölümüne atıp F5'e basarak efsun botumuzu sorunsuz açabiliriz.

Gerekli dosyalar ve Virus Total ;

- -

Görünüm ;
​
wMEgBg.jpg

Teşşekürlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

5'Li Efsun Botu Nedir?
Metin2 sunucularında oyuncuların daha verimli ve keyifli oynamasını sağlamak adına geliştirilen 5'Li Efsun Botu, özellikle PvP ve PvE aktivitelerinde büyük kolaylıklar sunar. Bu bot sayesinde efsunlama işlemleri otomatikleştirilerek, hem zaman tasarrufu sağlanır hem de kullanıcı deneyimi artırılır.

Neden 5'Li Efsun Botu Kullanmalısınız?
Sunucunuzda oyuncularınızın efsunlama işlemlerini daha hızlı ve kolay yapabilmesi için bu botu tercih edebilirsiniz. Otomasyon sayesinde, efsunlanacak eşyalar belirlenen kriterlere göre otomatik olarak işlenir. Bu da sunucunuzda oyuncu memnuniyetini doğrudan etkiler.

Entegrasyon Adımları
Öncelikle, botun çalışacağı ortamı hazırlamalısınız. Python tabanlı çalışan bu sistem için gerekli modüllerin yüklü olduğundan emin olun. Ardından, botun yapılandırması için gerekli JSON dosyasını oluşturun. Metin2Lobby üzerinden bu tür yapılandırmalar hakkında destek alabilirsiniz.

Videolu Anlatım

Sesli Anlatım Nedir?
Botun doğru şekilde kurulup çalıştığını duygu ve düşüncelerinizle aktarabileceğiniz sesli anlatım bölümü sayesinde, diğer oyuncuların da bu sistemi daha kolay uygulaması sağlanır. Sesli komutlarla botun tepkilerini dinleyebilir ve ayarları anlık olarak değiştirebilirsiniz.

Destek ve Yardım
Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız Metin2Lobby forumlarında konu açarak destek alabilirsiniz. Topluluk üyeleriyle birlikte çözümler geliştirmek, sistemin daha verimli kullanılmasını sağlar.

What is the 5-Star Enchant Bot?
Metin2 servers provide great conveniences for players during PvP and PvE activities with the 5-Star Enchant Bot, developed to enhance efficient and enjoyable gameplay. This bot automates enchantment processes, saving time and improving user experience.

Why Should You Use the 5-Star Enchant Bot?
You can use this bot to allow your players to perform enchantments faster and easier on your server. With automation, items designated for enchantment are processed automatically based on predefined criteria, directly impacting player satisfaction on your server.

Integration Steps
Firstly, prepare the environment where the bot will run. Ensure that necessary modules required for this Python-based system are installed. Then, create the configuration JSON file for the bot. You can get support regarding such configurations via Metin2Lobby.

Video Tutorial

What is Audio Narration?
With the audio narration section, you can express your feelings and thoughts about whether the bot is properly installed and running, allowing other players to more easily implement this system. You can listen to the bot's responses through voice commands and adjust settings instantly.

Support and Help
If you encounter any issues, you can receive support by opening a topic in the forums at Metin2Lobby. Developing solutions together with community members ensures more efficient use of the system.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)