Konuda diyoruz serveri açtığımda çalınmasın diye kod var diye tatilden gelince ayarlıcam diyorum adam diyor kod açığı var kardeşim konuyu okuyormusunuz okumuyormusunuz anlamadım ki.
Tatilden gelince kod kaldirilip tekrar paylaşılacaktır.
Arefe gününüz mübarek olsun.
Kurban bayramınız kutlu,mübarek olsun. Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerdinden öperim.
15 Ekimde tatilden dönüyorum.
Tatilden gelince kod kaldirilip tekrar paylaşılacaktır.
Arefe gününüz mübarek olsun.
Kurban bayramınız kutlu,mübarek olsun. Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerdinden öperim.
15 Ekimde tatilden dönüyorum.
Açıksız Bugsuz Saltanat Tipi Server Files | Kastamonulu SF V2 | İNAT Paylaşım
Metin2 özel sunucu dünyasında kaliteli, güvenilir ve performans odaklı server file’lar her zaman büyük ilgi görür. Bu bağlamda, Kastamonulu SF V2, özellikle Saltanat tipi yapıyla dikkat çeken ve son dönemde açıksız & bugsuz vaadiyle topluluk tarafından öne çıkan bir paylaşım olarak karşımıza çıkıyor. Bu makalede, Kastamonulu SF V2’nin sunduğu avantajları, teknik detaylarını ve neden tercih edilmesi gerektiğini inceleyeceğiz.
Saltanat Tipi Nedir?
Saltanat tipi server file’lar, genellikle Metin2’nin klasik PvP deneyimini korurken, aynı zamanda modern optimizasyonlar ve güvenlik önlemleriyle desteklenen yapılandırmalardır. Bu tür dosyalar, oyunculara adil rekabet ortamı sunarken, geliştiricilere de stabil ve sürdürülebilir bir altyapı sağlar. Kastamonulu SF V2 tam da bu prensipler üzerine inşa edilmiş.
Açıksız & Bugsuz Yapı
Paylaşım sahibi İNAT tarafından vurgulanan en önemli özellik, sunucu dosyasının bilinen tüm açıklardan arındırılmış olmasıdır. Özellikle item drop exploit’leri, quest bypass hataları ve NPC manipülasyonu gibi yaygın sorunların tamamı giderilmiş durumda. Bu da hem oyuncu memnuniyetini artırır hem de sunucu bütünlüğünü korur.
Teknik Özellikler
- Tamamen temizlenmiş source tabanı
- MySQL 5.7 uyumlu veritabanı yapısı
- Türkçe karakter desteği
- Auto-patch sistemi ile kolay güncelleme imkanı
- Anti-DDoS koruma entegrasyonu
- Karakter limiti, eşya yığını ve PvP kuralları özelleştirilebilir
Neden Kastamonulu SF V2?
Eğer Metin2Lobby.com üzerinden yeni bir sunucu fikriniz varsa veya mevcut projenizi yükseltmek istiyorsanız, Kastamonulu SF V2 size sağlam bir başlangıç noktası sunar. Hem test edilmiş kod altyapısı hem de aktif topluluk desteği sayesinde uzun soluklu bir sunucu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Sonuç
Kastamonulu SF V2, sadece açıksız olmakla kalmayıp aynı zamanda kullanıcı dostu ve esnek bir yapı sunarak Metin2 özel sunucu sahiplerine değer katıyor. İNAT’ın titiz çalışması sayesinde bu paylaşım, kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir alternatif haline gelmiş durumda.