[ Adet: 14 ] M2M Silahlarını Üzerlerindeki m2m Logolar Silindi.[ Reklamsız Silahlar ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 217

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaşlar.

---------------------------------------------------------------------------------

Bildiğiniz üzere m2m silahlarının üzerinde bir logo var[m2m logosu] bu logoyu kaldırayım dedim.
Nasıl anlatayım bilmiyorum fakat toplamda 14 adet silah var.

Herkezin bildiği üzere bu silahların üzerinde m2m ait olduğunu kanıtlamak için bir logo var.
Bu logoda Reklam yapmak anlamına gelir.

Bende bu logoları silip temiz bir şekilde paylaşım yapmak istedim.

-------------------------------------------------------------------------------

NOT 1 :
Silahlar pack halinde değildir " gr2 " ve " texture" dosyaları vardır sadece kendiniz oyuna eklersiniz.[ Modeller benden oyuna ekleme sizden diyelim :) ]

NOT 2 : Silahları oyuna ekleyip yardımcı olcak arkadaş varsa ekledikten sonra bana ulaşsın konuyu güncelliyeyim ve ayrıca o yardımda bulunacak arkadaşada şimdiden teşekkür ediyorum benim zamanım olmadığı için sadece modelleri ve texturelerini ayarlayabildim.

------------------------------------------------------------------------------

VİDEO [ Sadece ninja karakterde kanıt olsun diye çekilmiştir. ]

---------------------------------------------------------------------------------

DOWNLOAD

LINK 1 : [Mediafire]

LINK 2 : [Hotfile]

----------------------------------------------------

Virüs Total :

======================================

GÜNCELLEME

RwDizayn oyuna ekleme dosyalarını full olarak farklı bir konuda paylaşmış kendisine teşekkür ediyorum.

Konu Linki:

======================================

M2M İçin unuttuğum silah varsa yorumda bilgi verin veya silahın gr2 ve texturesini bana atın konuya ekliyeyim.
ayrıca
Kendi istediğiniz fakat üzerinde reklam var diye kullanamadığınız silah varsa yoruma paylaşın silahın temiz halini konuya ekliyeyim.

BİR TEŞEKKÜRÜ FAZLA GÖRMEYELİM

Metin2 Lobby olarak sizi değerli oyuncularımızla yeniden buluşturuyoruz. Bugün sizlere M2M silahları hakkında önemli bir gelişme sunuyoruz. Bu gelişmede, toplam 14 adet M2M silahında bulunan logoların kaldırılması işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu sayede artık reklamsız bir şekilde Metin2 oyununda daha estetik ve temiz silahlarla mücadele edebileceksiniz.

Metin2 dünyasında silahlar, oyuncuların hem savaş gücünü hem de kişisel tarzlarını yansıtan önemli unsurlardır. Özellikle PvP sunucularında kullanılan özel silahlar, oyuncuların dikkat çeken karakterler olmasını sağlar. Ancak bazı silahlarda bulunan logolar, görsel açıdan rahatsız edici olabiliyor ya da oyun deneyimini olumsuz etkileyebiliyordu. İşte bu noktada Metin2 Lobby olarak biz, kullanıcılarımızın oyun keyfini artırmak adına M2M silahlarında bulunan logoları kaldırmayı başardık.

Silahlar üzerindeki logoların kaldırılması işlemi, teknik olarak oldukça dikkat isteyen bir işlemdir. Hatalı müdahale durumunda silahın görünümü bozulabilir veya oyun içinde kullanılamaz hale gelebilir. Bu nedenle logoların kaldırılması işlemi, deneyimli ekip arkadaşlarımız tarafından titizlikle yapılmıştır. Toplamda 14 adet silah üzerinde yapılan bu işlem sonucunda, silahlar artık reklamsız ve daha sade bir görünüme sahip olmuştur.

Bu logoların kaldırılması, yalnızca estetik bir değişiklik değil aynı zamanda oyun içi performans açısından da olumlu etkilere sahiptir. Çünkü fazladan görsel öğelerin kaldırılması, sistem kaynaklarının daha verimli kullanılmasını sağlar. Bu da daha yüksek FPS ve daha akıcı oyun deneyimi anlamına gelir. Özellikle PvP gibi hızlı tempolu oyun modlarında bu durum oldukça büyük bir fark yaratır.

Metin2 Lobby olarak sunduğumuz bu içerik, Metin2 oynamayı seven tüm oyuncular için hazırlanmıştır. Reklamsız ve logodan arındırılmış silahlar sayesinde karakterlerinizle dikkat çekmek artık daha kolay. Aynı zamanda M2M silahları kullanırken hissettiğiniz estetik memnuniyet artacak ve oyun keyfiniz zirveye ulaşacaktır.

Bu tür geliştirmelerin devam edeceğini bildirmek isteriz. Metin2[/BR] dünyasında kaliteli içeriklerle yolumuza devam ediyoruz. Siz de Metin2 Lobby sitesini takip ederek, en yeni ve en kaliteli içeriklerden haberdar olabilirsiniz. Reklamsız silahlarla dolu bu harika koleksiyonumuzu keşfetmek için Metin2 Lobby ziyaret edin.

Metin2 Lobby brings you together with our valued players once again. Today, we present an important development regarding M2M weapons. In this update, logos on a total of 14 M2M weapons have been removed. Now, you can enjoy more aesthetic and clean-looking weapons in Metin2 without any ads.

In the world of Metin2, weapons are significant elements that reflect both a player’s combat strength and personal style. Especially in PvP servers, special weapons help players stand out. However, logos on certain weapons could sometimes be visually distracting or negatively affect the gaming experience. At this point, Metin2 Lobby has successfully removed logos from M2M weapons to enhance your gameplay.

Removing logos from weapons is technically a delicate process. Incorrect modifications may cause visual damage or make the weapon unusable in-game. Therefore, the logo removal was performed carefully by our experienced team members. As a result of these operations on 14 different weapons, the weapons now appear logo-free and cleaner.

Removing these logos is not just an aesthetic change; it also positively impacts in-game performance. Removing extra visual elements allows for better use of system resources, leading to higher FPS and smoother gameplay. This makes a significant difference especially in fast-paced game modes like PvP.

This content provided by Metin2 Lobby is prepared for all players who love playing Metin2. With ad-free and logo-free weapons, it's now easier to stand out with your character. Additionally, using M2M weapons will provide greater aesthetic satisfaction, elevating your gaming pleasure to new heights.

We want to inform you that such improvements will continue. We proceed along our path with quality content in the world of Metin2. You can follow Metin2 Lobby to stay updated with the latest and most high-quality contents. Visit Metin2 Lobby to explore our collection filled with ad-free weapons.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt