Aeldra Yükleme Görsellerinde Aeldra Filigranını kaldırdım ve büyüttüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 30

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
134987_8e5fe89676ed508510d4441302d06c0f.jpg

134989_58aed5f3410a0684d4e3b8e6b1604847.jpeg

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. 2048x1152 büyüklüğüne getirdim.
Aeldra Yükleme Görsellerinde Aeldra Filigranını Kaldırdım ve Büyüttüm

Merhaba sevgili Metin2 topluluğu

Bugün size Metin2Lobby üzerinde paylaşacağım özel bir güncelleme ile ilgili detaylı bilgi vermek istiyorum. Aeldra adlı popüler bir Metin2 paketinde yer alan yükleme ekranı görsellerinde bulunan Aeldra filigranını tamamen kaldırdım ve bu görselleri orijinal kalitede büyüterek yeniden düzenledim. Bu işlem sayesinde artık oyuncular, oyun başlangıcında daha net, düzgün ve estetik açıdan zengin bir görsel deneyimi yaşayabilecek.

Neden Bu Değişiklik Yapıldı?
Metin2 oyuncuları olarak biliyoruz ki, bir client’in ilk izlenimi çok önemlidir. Yükleme ekranları, oyuna başlamadan önce oyuncunun en çok etkilendiği görsel unsurlardan biridir. Ancak Aeldra paketinin orijinal versiyonunda yer alan filigran, görsel kalitesini düşürüyor ve profesyonel bir görünüm sağlamıyordu. Bu nedenle, Metin2Lobby ekibi olarak bu sorunu çözmek ve oyuncularımıza en iyi deneyimi sunmak adına filigran kaldırma ve görsel optimizasyon çalışmalarına başladık.

Yapılan İşlemler Nelerdir?
1. Filigran Kaldırma: Tüm yükleme ekranı görsellerinde yer alan 'Aeldra' yazılı filigran, dikkat çekmeyen ve doğal görünümlü bir şekilde tamamen temizlendi.
2. Görsel Büyütme ve Kalite Artırımı: Görseller, orijinal boyutlarının ötesine geçecek şekilde yüksek çözünürlüklü hale getirildi. Bu sayede hem 1080p hem de 4K ekranlarda netlik korunuyor.
3. Renk Düzeltmesi ve Kontrast Ayarı: Görsellerin renk dengesi optimize edilerek daha canlı ve doğal bir görünüm kazandırıldı.
4. Dosya Optimizasyonu: Görsel kalitesi korunarak dosya boyutları da optimize edilip, oyun performansına herhangi bir olumsuz etki yaratmayacak şekilde düzenlendi.

Bu Gelişmeyi Nasıl Kullanabilirsiniz?
Güncellenmiş yükleme ekranı görselleri, Metin2Lobby üzerinde yayınlanan Metin2 PvP Client Pack içerisine entegre edildi. Paketi indirdiğinizde bu yeni görseller otomatik olarak client’inize yüklenecektir. Ayrıca, sadece görselleri ayrı olarak da indirebilirsiniz. Bu sayede kendi Metin2 client’inizi özelleştirirken bu yüksek kaliteli görsellerden faydalanabilirsiniz.

Örnek Kullanım Alanları:

• Özel Metin2 server’larında kullanım
• Client editörleri tarafından texture paketlerine entegrasyon
• Metin2 skin & effect modifikasyonlarında referans olarak kullanım
• Metin2 pvp client hazırlama süreçlerinde estetik iyileştirme

Nasıl İndirilir?
Güncel paketi ve sadece görsel dosyalarını indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:
Metin2 PvP Client Pack İndir
Texture & Görsel Güncellemeleri

Ekran Görüntüsü ve Video Tanıtım

Dikkat! Bu içerik Metin2Lobby tarafından özgün olarak hazırlanmıştır. İzinsiz paylaşımı veya ticari kullanımı kesinlikle yasaktır. Tüm hakları saklıdır.

Metin2 client geliştirme, paket editi ve özelleştirme konularında daha fazla içerik için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Sorularınızı forum bölümümüzde paylaşabilir, diğer kullanıcılarla deneyimlerinizi tartışabilirsiniz.

Hazırlayan: Metin2Lobby Takımı

I Removed the Aeldra Watermark and Enlarged the Aeldra Loading Screen Images

Hello dear Metin2 community

Today, I would like to share detailed information about a special update that I will be posting on Metin2Lobby. I have completely removed the Aeldra watermark from the loading screen images included in the popular Metin2 pack named Aeldra, and I have enlarged these images while preserving their original quality. Thanks to this process, players will now be able to enjoy a clearer, smoother, and more aesthetically pleasing visual experience at the start of the game.

Why Was This Change Made?
As Metin2 players, we know that the first impression of a client is extremely important. Loading screens are among the visual elements that most affect players before they even start the game. However, the watermark in the original version of the Aeldra pack was reducing the visual quality and preventing a professional appearance. Therefore, as the Metin2Lobby team, we initiated watermark removal and visual optimization efforts to solve this problem and provide our players with the best possible experience.

What Were the Procedures Performed?
1. Watermark Removal: The 'Aeldra' watermark found in all loading screen images was completely cleaned in a subtle and natural-looking manner.
2. Image Enlargement and Quality Enhancement: The images were upgraded to high resolution, surpassing their original dimensions, ensuring clarity on both 1080p and 4K displays.
3. Color Correction and Contrast Adjustment: The color balance of the images was optimized to achieve a more vivid and natural appearance.
4. File Optimization: While preserving image quality, file sizes were also optimized to ensure no negative impact on game performance.

How Can You Use This Development?
The updated loading screen images have been integrated into the Metin2 PvP Client Pack published on Metin2Lobby. When you download the pack, these new images will be automatically installed in your client. Additionally, you can also download just the images separately. This way, you can utilize these high-quality visuals when customizing your own Metin2 client.

Sample Use Cases:

• Use in private Metin2 servers
• Integration into texture packs by client editors
• Reference usage in Metin2 skin & effect modifications
• Aesthetic improvement in Metin2 pvp client preparation processes

How to Download?
You can use the following links to download the updated pack and the image files separately:
Download Metin2 PvP Client Pack
Texture & Visual Updates

Screenshot and Video Presentation

Attention! This content has been prepared as original work by Metin2Lobby. Unauthorized sharing or commercial use is strictly prohibited. All rights reserved.

Do not forget to visit our site for more content on Metin2 client development, pack editing, and customization. You can share your questions in our forum section and discuss your experiences with other users.

Prepared by: Metin2Lobby Team

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)