İYİ KULLANIMLAR
.Rar İçerisinde Zırh, Silah, Saç, Kanat Ve effect mevuttur.
.Rar İçerisinde Zırh, Silah, Saç, Kanat Ve effect mevuttur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
AGENOR - Plechito Scholar Kostüm Seti
Metin2 sunucularında oynarken karakterinize benzersiz bir hava katmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu yazıda AGENOR tarafından tasarlanan Plechito Scholar kostüm seti hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Bu kostüm seti, Metin2 içindeki görsellik deneyimini artırmak ve karakterinize farklı bir estetik kazandırmak için özel olarak hazırlanmış 3D modellerden oluşmaktadır. Özellikle Metin2 3D modelleme konusunda uzman olan geliştiricilerin dikkatini çekecek niteliktedir.
AGENOR Kimdir?
AGENOR, Metin2 topluluğunda tanınmış bir 3D model geliştiricisidir. Özellikle Metin2 karakter model ve kostüm setleri üzerinde çalışmıştır. Onun eserleri, Metin2 sunucularında görsellik kalitesini artırmak için sıkça kullanılmaktadır. Plechito Scholar kostüm seti de bunlardan biridir. Bu set, hem görsel açıdan dikkat çekici hem de teknik olarak sağlam yapıdadır.
Plechito Scholar Set Özellikleri
Plechito Scholar kostüm seti, Metin2 karakterleriniz için özel olarak tasarlanmış bir Scholar kostümüdür. Bu set, Metin2 costume model kategorisinde yer alır. Set, özellikle granny3d ve gr2 formatlarında optimize edilmiştir. Bu sayede Metin2 model import ve export işlemleri sırasında kolayca entegre edilebilir. 3ds Max veya Blender gibi programlarla da çalıştırılabilir. UV mapping, texture ve animation uyumu açısından oldukça başarılıdır.
Model Formatı ve Uyumlu Araçlar
Plechito Scholar kostüm seti, Metin2 için özel olarak optimize edilmiş GR2 formatında gelmektedir. Bu format, Metin2 oyun motoruyla tam uyumlu çalışır. Ayrıca Metin2 Granny sistemine de uygundur. Metin2 3D model düzenleme sürecinde Metin2 model edit araçları ile de rahatlıkla kullanılabilir. Rigging ve bone yapısı da karakter animasyonları için idealdir.
Neden Plechito Scholar Kullanmalısınız?
Bu kostüm seti, sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda teknik olarak da çok kaliteli bir yapıya sahiptir. Metin2 sunucularında karakterinize özel bir görünüm kazandırmak istiyorsanız bu set tam size göre. Custom model olarak entegre edilmesi oldukça kolaydır. Metin2 texture ve skin uyumu sayesinde karakterinizin diğer oyunculardan farklı görünmesini sağlar. Ayrıca model replace işlemleri için de idealdir.
Yüksek Kalite ve Detay
Plechito Scholar kostüm seti, detaylı mesh yapısı sayesinde karakterinize daha gerçekçi bir görünüm kazandırır. Metin2 3D modelleme alanında çalışan profesyoneller için ideal bir örnektir. Metin2 object ve effect model uyumu sayesinde hem görsel hem de performans açısından dengeyi yakalamıştır.
Sonuç
AGENOR tarafından hazırlanan Plechito Scholar kostüm seti, Metin2 oyununda karakterinize özel bir stil katmak isteyen oyuncular için harika bir tercihtir. Metin2 3D model, model edit, gr2 ve granny3d konularında bilgi sahibiyseniz, bu seti kendi sunucunuza entegre etmek oldukça kolay olacaktır. Metin2lobby.com olarak bu tür kaliteli modelleri sizlere sunmaya devam edeceğiz.
AGENOR - Plechito Scholar Costume Set
If you want to give your character a unique look while playing on Metin2 servers, you are in the right place. In this article, we will provide detailed information about the Plechito Scholar costume set designed by AGENOR. This costume set consists of specially crafted 3D models that enhance the visual experience within Metin2 and add a different aesthetic to your character. It is particularly appealing to developers specialized in Metin2 3D modeling.
Who is AGENOR?
AGENOR is a well-known 3D model developer in the Metin2 community. He has worked extensively on Metin2 character models and costume sets. His works are frequently used to enhance the visual quality of Metin2 servers. The Plechito Scholar costume set is one of them. This set is visually attractive and technically solid.
Plechito Scholar Set Features
The Plechito Scholar costume set is a special Scholar costume designed for your Metin2 characters. This set falls under the Metin2 costume model category. It comes optimized in granny3d and gr2 formats, making it easy to integrate during Metin2 model import and export processes. It can also be run with programs like 3ds Max or Blender. Its UV mapping, texture, and animation compatibility are highly successful.
Model Format and Compatible Tools
The Plechito Scholar costume set comes in the GR2 format, which is specifically optimized for Metin2. This format works fully compatible with the Metin2 game engine. It is also compatible with the Metin2 Granny system. It can easily be used with Metin2 model edit tools during Metin2 3D model editing processes. Its rigging and bone structure are ideal for character animations.
Why Should You Use Plechito Scholar?
This costume set not only excels aesthetically but also technically. If you want to give your character a unique look on Metin2 servers, this set is perfect for you. It integrates easily as a custom model. Thanks to its Metin2 texture and skin compatibility, it makes your character stand out from other players. It is also ideal for model replace operations.
High Quality and Detail
Thanks to its detailed mesh structure, the Plechito Scholar costume set gives your character a more realistic appearance. It is an ideal example for professionals working in the area of Metin2 3D modeling. With its Metin2 object and effect model compatibility, it balances visuals and performance.
Conclusion
The Plechito Scholar costume set created by AGENOR is an excellent choice for players who want to add a personal style to their character in the Metin2 game. If you are knowledgeable in Metin2 3D models, model editing, gr2, and granny3d, integrating this set into your own server will be quite easy. As Metin2lobby.com, we will continue to bring you such high-quality models.