selamın aleyküm iyi kulanımlar
l
VT:
AliTürkoğlundan Şaman köstüm [ERKEK] isimli ürün, Metin2 sunucusu için özel olarak tasarlanmış ve yetenekli 3D modelcilerden biri olan AliTürkoğlu tarafından geliştirilmiş yüksek kaliteli bir kostümdür.
Metin2 oyununda karakterinizi özelleştirmek istiyorsanız, bu şaman kostümü hem estetik hem de fonksiyonel açıdan çok iyi bir tercih olacaktır.
Bu kostüm, özellikle erkek karakterler için özel olarak hazırlanmış olup, Metin2 karakter modelleme dünyasında benzersiz bir yere sahiptir.
AliTürkoğlundan Şaman köstüm [ERKEK] - 3D Modelleme ve Tasarım Detayları
AliTürkoğlu, Metin2 3D modelleme alanında uzmanlaşmış yetenekli bir tasarımcıdır.
Bu kostüm, 3ds Max veya Blender gibi yazılımlarla oluşturulmuş, Metin2'in özel GR2 formatında dışa aktarılmıştır.
Modelin doku (texture), UV haritası ve kemik sistemi (rigging) gibi tüm teknik detayları titizlikle hazırlanmıştır.
Özellikler:
- Yüksek çözünürlüklü doku seti.
- Gerçekçi ışık yansımaları ve gölgeler.
- Metin2 karakter animasyon sistemine uyumlu kemik yapısı.
- Kolay entegrasyon için GR2 formatında.
[B>Neden Bu Kostüm?[/B]
Metin2 sunucularında farklı bir hava katmak isteyen oyuncular için idealdir.
Grafiksel olarak gelişmiş sunucularda kullanılmak üzere optimize edilmiştir.
Kostümün detayları, karakterinize özgün bir stil kazandırmak için dikkatle seçilmiş ve uygulanmıştır.
Kurulum ve Entegrasyon
Metin2 model değiştirme işlemlerinde deneyimli olmayanlar için bu ürün, detaylı kurulum rehberiyle birlikte gelmektedir.
GR2 dosyası doğrudan sunucu dosyalarına entegre edilebilir veya EterPack / eter gibi araçlarla kolayca paketlenebilir.
MartySama veya diğer model editörleriyle de uyumlu çalışmaktadır.
Not: Bu kostüm sadece Metin2 sunucularında kullanılabilir ve lisanslıdır.
Ticari kullanım için izin alınması gerekmektedir.
The product named AliTürkoğlundan Şaman köstüm [ERKEK] is a high-quality costume designed specifically for the Metin2 server and developed by talented 3D modeler AliTürkoğlu.
If you want to customize your character in the game Metin2, this shaman costume will be an excellent choice both aesthetically and functionally.
This costume has been specially prepared for male characters and holds a unique place in the world of Metin2 character modeling.
AliTürkoğlundan Şaman köstüm [ERKEK] - 3D Modeling and Design Details
AliTürkoğlu is a skilled designer specialized in Metin2 3D modeling.
This costume has been created with software like 3ds Max or Blender and exported in Metin2's special GR2 format.
All technical details such as texture, UV mapping, and bone system (rigging) have been meticulously prepared.
Features:
- High-resolution texture set.
- Realistic light reflections and shadows.
- Bone structure compatible with Metin2 character animation system.
- Exported in GR2 format for easy integration.
Why This Costume?
Ideal for players who want to add a different atmosphere to their Metin2 servers.
Optimized for graphically advanced servers.
Details of the costume are carefully selected and applied to give your character a unique style.
Installation and Integration
For those inexperienced in Metin2 model replacement procedures, this product comes with a detailed installation guide.
The GR2 file can be directly integrated into server files or easily packaged with tools like EterPack or eter.
It also works seamlessly with MartySama or other model editors.
Note: This costume is only usable on Metin2 servers and is licensed.
Permission is required for commercial use.
l
VT:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
AliTürkoğlundan Şaman köstüm [ERKEK] isimli ürün, Metin2 sunucusu için özel olarak tasarlanmış ve yetenekli 3D modelcilerden biri olan AliTürkoğlu tarafından geliştirilmiş yüksek kaliteli bir kostümdür.
Metin2 oyununda karakterinizi özelleştirmek istiyorsanız, bu şaman kostümü hem estetik hem de fonksiyonel açıdan çok iyi bir tercih olacaktır.
Bu kostüm, özellikle erkek karakterler için özel olarak hazırlanmış olup, Metin2 karakter modelleme dünyasında benzersiz bir yere sahiptir.
AliTürkoğlundan Şaman köstüm [ERKEK] - 3D Modelleme ve Tasarım Detayları
AliTürkoğlu, Metin2 3D modelleme alanında uzmanlaşmış yetenekli bir tasarımcıdır.
Bu kostüm, 3ds Max veya Blender gibi yazılımlarla oluşturulmuş, Metin2'in özel GR2 formatında dışa aktarılmıştır.
Modelin doku (texture), UV haritası ve kemik sistemi (rigging) gibi tüm teknik detayları titizlikle hazırlanmıştır.
Özellikler:
- Yüksek çözünürlüklü doku seti.
- Gerçekçi ışık yansımaları ve gölgeler.
- Metin2 karakter animasyon sistemine uyumlu kemik yapısı.
- Kolay entegrasyon için GR2 formatında.
[B>Neden Bu Kostüm?[/B]
Metin2 sunucularında farklı bir hava katmak isteyen oyuncular için idealdir.
Grafiksel olarak gelişmiş sunucularda kullanılmak üzere optimize edilmiştir.
Kostümün detayları, karakterinize özgün bir stil kazandırmak için dikkatle seçilmiş ve uygulanmıştır.
Kurulum ve Entegrasyon
Metin2 model değiştirme işlemlerinde deneyimli olmayanlar için bu ürün, detaylı kurulum rehberiyle birlikte gelmektedir.
GR2 dosyası doğrudan sunucu dosyalarına entegre edilebilir veya EterPack / eter gibi araçlarla kolayca paketlenebilir.
MartySama veya diğer model editörleriyle de uyumlu çalışmaktadır.
Not: Bu kostüm sadece Metin2 sunucularında kullanılabilir ve lisanslıdır.
Ticari kullanım için izin alınması gerekmektedir.
The product named AliTürkoğlundan Şaman köstüm [ERKEK] is a high-quality costume designed specifically for the Metin2 server and developed by talented 3D modeler AliTürkoğlu.
If you want to customize your character in the game Metin2, this shaman costume will be an excellent choice both aesthetically and functionally.
This costume has been specially prepared for male characters and holds a unique place in the world of Metin2 character modeling.
AliTürkoğlundan Şaman köstüm [ERKEK] - 3D Modeling and Design Details
AliTürkoğlu is a skilled designer specialized in Metin2 3D modeling.
This costume has been created with software like 3ds Max or Blender and exported in Metin2's special GR2 format.
All technical details such as texture, UV mapping, and bone system (rigging) have been meticulously prepared.
Features:
- High-resolution texture set.
- Realistic light reflections and shadows.
- Bone structure compatible with Metin2 character animation system.
- Exported in GR2 format for easy integration.
Why This Costume?
Ideal for players who want to add a different atmosphere to their Metin2 servers.
Optimized for graphically advanced servers.
Details of the costume are carefully selected and applied to give your character a unique style.
Installation and Integration
For those inexperienced in Metin2 model replacement procedures, this product comes with a detailed installation guide.
The GR2 file can be directly integrated into server files or easily packaged with tools like EterPack or eter.
It also works seamlessly with MartySama or other model editors.
Note: This costume is only usable on Metin2 servers and is licensed.
Permission is required for commercial use.