Amiral Kostüm + Saç Stili (Lycan Dahil Tüm Karakterlere Uyumlu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 31

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
271956_9ea07bf6e2465991ea3c59149e91f87b.png

Amiral Kostüm + Saç Stili (Lycan Dahil Tüm Karakterlere Uyumlu)

Metin2Lobby olarak sunuyoruz; Metin2 oyununda karakterinizi özelleştirmek isteyen oyuncular için özel olarak geliştirilmiş Amiral Kostüm ve uyumlu saç stili paketi. Bu paket, hem Warrior, hem Assassin, hem de Sura sınıflarında yüksek detaylı ve estetik bir görünüm sağlar. Hatta Lycan sınıfına özel uyum da bulunmaktadır. Bu sayede tüm karakterlerde benzersiz bir stil elde edebilirsiniz.

Amiral Kostüm Özellikleri:
- Yüksek çözünürlüklü doku haritaları (UV Map)
- Gerçekçi 3D model detayları
- Sınıf bazlı uyum (Warrior, Assassin, Sura, Lycan)
- Görsel efekt uyumu (örn. ışık yansıması, doku parlaklığı)
- Kolay kurulum: Sadece model dosyasını klasöre atarak aktif edebilirsiniz.

Saç Stili Detayları:
Kostüm ile tam uyumlu olacak şekilde tasarlanmış saç stilleri, karakterinizin yüz hatlarıyla uyumlu çalışacak şekilde 3D model edit teknikleriyle optimize edilmiştir. Her sınıfa özel saç şekilleri ve renk varyasyonları mevcuttur. Bu sayede karakteriniz daha doğal ve estetik görünecektir.

Teknik Bilgiler ve Kurulum:
Paket, GR2 ve Granny3D formatlarında gelmektedir. Bu formatlar doğrudan Metin2 oyun motoruyla uyumlu olduğundan, 3ds Max veya Blender gibi yazılımlarda düzenlenebilir. Metin2 model edit yapmak isteyen kullanıcılar için idealdir. Paket aynı zamanda texture ve skin dosyalarını da içerir.

Neden Amiral Kostüm Seçmelisiniz?
Metin2 dünyasında farklılaşmak istiyorsanız bu kostüm tam size göre. Hem savaş sahnelerinde hem de PvP ortamlarında dikkat çeken, profesyonel grafik kalitesiyle tasarlanmış bir görünüme sahiptir. Ayrıca, Lycan sınıfı için de özel adaptasyon yapılmıştır.

Kurulum Talimatları:
1. Paketi indirin ve açın.
2. Model dosyalarını doğru klasöre kopyalayın (client/data/skin/game/character vb.).
3. Oyunu yeniden başlatın.
4. Karakterinizi seçin ve yeni görünümü deneyin.

Sonuç:
Metin2 model edit konusunda uzman ekip tarafından geliştirilen bu paket, oyun içindeki görünümünüzü tamamen dönüştürecektir. Sınırlarınızı zorlamak ve karakterinize benzersiz bir hava katmak istiyorsanız, Amiral Kostüm tam size göre. Metin2Lobby üzerinden diğer modelleri de incelemeyi unutmayın.

Admiral Costume + Hairstyle (Compatible with All Characters Including Lycan)

Metin2Lobby presents you with a specially developed Admiral Costume and matching hairstyle package for players who want to customize their characters in Metin2. This package offers high-detail and aesthetic visuals for both Warrior, Assassin, and Sura classes. Compatibility for the Lycan class is also included, allowing you to achieve a unique style across all characters.

Features of the Admiral Costume:
- High-resolution texture maps (UV Map)
- Realistic 3D model details
- Class-based compatibility (Warrior, Assassin, Sura, Lycan)
- Visual effects compatibility (e.g., light reflection, texture shine)
- Easy installation: Simply place the model files into the correct folder to activate.

Hairstyle Details:
Designed to perfectly match the costume, these hairstyles have been optimized using 3D model editing techniques to harmonize with your character's facial features. Hairstyles are available in various shapes and color options for each class. This ensures that your character will appear more natural and aesthetically pleasing.

Technical Info and Installation:
The package comes in GR2 and Granny3D formats. These formats are directly compatible with the Metin2 game engine, making them editable via software like 3ds Max or Blender. Ideal for users interested in Metin2 model editing. The package also includes texture and skin files.

Why Choose the Admiral Costume?
If you wish to stand out in the world of Metin2, this costume is perfect for you. It provides a professional graphics quality appearance that catches attention both in battle scenes and PvP environments. Additionally, special adaptations have been made for the Lycan class.

Installation Instructions:
1. Download and extract the package.
2. Copy the model files to the correct folder (client/data/skin/game/character etc.).
3. Restart the game.
4. Select your character and enjoy the new look.

Conclusion:
Developed by experts in Metin2 model editing, this package will completely transform your in-game appearance. If you aim to push your limits and give your character a unique flair, the Admiral Costume is tailored for you. Don’t forget to check other models on Metin2Lobby.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)