Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ancient Egypt Kostüm Seti (Lycan Dahil Tüm Karakterlere Uyumlu)
Metin2 Lobby olarak sunuyoruz! Bu özel kostüm seti, Metin2 oyununda karakterlerinize harika bir görünümlük katmayı hedeflemektedir. Ancient Egypt temalı kostüm seti, oyun içindeki estetik deneyimi ciddi anlamda geliştiriyor. Özellikle Lycan karakterler dahil olmak üzere tüm sınıflara uyumlu tasarlanmıştır. Oyun içi modelleme ve görsel değişikliklerle karakterinizi özelleştirmek istiyorsanız bu set tam size göre.
Ancient Egypt Teması ve Tasarım Detayları
Bu kostüm seti, eski Mısır uygarlığının mistik atmosferinden ilham alarak tasarlanmıştır. Zengin detaylar, piramitlerden alınan motifler ve antik renk paletleriyle dikkat çeker. Kostüm, hem savaş hem de günlük giyim için uygun şekilde optimize edilmiştir. Özellikle Metin2 3D model kalitesi yüksek tutularak, oyuncuların karakterlerine özel dokunuşlar yapılabileceği düşünülmüştür.
Tüm Sınıflara Uyumluluk
Setin en önemli özelliklerinden biri, Lycan dahil tüm karakter sınıflarına uyum sağlamasıdır. Shaman, Warrior, Ninja, Sura gibi tüm sınıflarda sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede, hangi sınıfı seçerseniz seçin, karakterinizi güçlü ve estetik bir şekilde gösterebilirsiniz. Metin2 model edit işlemlerinde herhangi bir karmaşıklık yaşamazsınız.
3D Model ve Kurulum Kolaylığı
Kostüm seti, Metin2 sistemine entegre edilmek üzere özel olarak hazırlanmıştır. GR2 formatında olup, Metin2 Granny sistemleriyle uyumlu çalışır. Import ve Export işlemleri kolaylıkla yapılabilir. Blender ve 3DS Max ortamlarında çalıştırılabilir. UV mapping işlemi özenle yapılmıştır. Bu sayede tekstürleriniz daha net ve kaliteli bir şekilde yansıtılır.
Neden Ancient Egypt Kostüm Seti?
Oyun içi karakterinizi özelleştirmek, hem oynanış keyfini artırır hem de diğer oyuncular tarafından fark yaratmanızı sağlar. Özgün model tasarımlarımız sayesinde, karakterinize özel bir hava katabilirsiniz. Metin2 texture ve skin uyumu da dikkate alınarak hazırlanmıştır. Metin2 lobby olarak, kullanıcı dostu ve profesyonel modeller sunmaya devam ediyoruz.
Nasıl Kurulur?
Kurulum oldukça basittir. Paketi indirdikten sonra, Metin2 sunucu dosyalarınızın içine uygun şekilde aktarmanız yeterlidir. Gerekli model replace işlemleri için detaylı kurulum belgesi paketinize dahildir. Martysama veya Metin2Dev destekli sistemlerde de rahatlıkla kullanılabilir.
Sonuç
Ancient Egypt kostüm seti, Metin2 karakterleriniz için harika bir seçenek. Kaliteli 3D model, sınıf uyumu ve özgün tasarım bir araya gelerek oyun deneyiminizi yükseltiyor. Lycan karakterleriniz bile bu set sayesinde güçlü ve etkileyici görünecek. Hemen Metin2 Lobby üzerinden paketi edinin!
Ancient Egypt Costume Set (Compatible with All Characters Including Lycan)
Presented by Metin2 Lobby! This special costume set aims to bring an amazing look to your characters in Metin2. The Ancient Egypt themed costume set significantly enhances the aesthetic experience in the game. Designed to be compatible with all classes, including Lycan characters. If you want to customize your character with in-game modeling and visual changes, this set is perfect for you.
Ancient Egypt Theme and Design Details
This costume set is inspired by the mystical atmosphere of ancient Egyptian civilization. It stands out with rich details, motifs taken from pyramids, and an antique color palette. The costume is optimized for both combat and casual wear. With high-quality Metin2 3D models, it allows for special touches on your characters.
Compatibility with All Classes
One of the most important features of this set is its compatibility with all character classes, including Lycan. Designed to work seamlessly with all classes such as Shaman, Warrior, Ninja, Sura. This way, regardless of which class you choose, you can showcase your character powerfully and aesthetically. You won't encounter any complications during Metin2 model edit operations.
3D Model and Easy Installation
The costume set has been specially prepared for integration into the Metin2 system. Being in GR2 format, it works compatibly with Metin2 Granny systems. Import and Export processes can be done easily. It can be run in Blender and 3DS Max environments. The UV mapping process has been carefully done. This ensures that your textures are displayed more clearly and in higher quality.
Why Choose Ancient Egypt Costume Set?
Customizing your in-game character increases gameplay enjoyment and helps you stand out among other players. Thanks to our original models, you can add a unique flair to your character. Metin2 texture and skin compatibility have also been considered. As Metin2 lobby, we continue to offer user-friendly and professional models.
How to Install?
Installation is quite simple. After downloading the package, just transfer it into your Metin2 server files appropriately. Detailed installation instructions are included in the package for required model replace operations. It can be easily used in Martysama or Metin2Dev supported systems.
Conclusion
The Ancient Egypt costume set is a great option for your Metin2 characters. High-quality 3D models, class compatibility, and original design come together to elevate your gaming experience. Even your Lycan characters will appear strong and impressive with this set. Get the package now via Metin2 Lobby!