Antik Titan Set | 4 karakter | Silah + Zırh + Saç stili | 2 Versiyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 34

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
30.gif

Yeni bir setle geldim, durun attan ineyim sonra konuya geçelim...

Arşiv'de dolaşırken, bir unpack arşivi ile karşılaştım büyük ihtimalle buradan indirmişimdir, NW2 isimli bir servera ait, yanlışım olabilir pvp serverları takip eden birisi değilim.
Bu set oradan gelmekte...
İndireceğiniz arşivde 3 adet klasör bulunmakta,
  1. <li data-xf-list-type="ol">Orjinal <li data-xf-list-type="ol">Versiyon 1 <li data-xf-list-type="ol">Versiyon 2

Olurda resimleri görüntülemekte sıkıntı çekerseniz, konunun en altında albümün linki var...

Orjinal Klasörü:
Bahsettiğim unpackten üzerinde çalışmak için aldığım dosyalar, Karakterler neredeyse tamamen değiştirilmiş, kemik yapıları aynı, bu yüzden oyuna ekleyip bakabilirsiniz ama, ana lokasyon ymir work değil, worktree, ona göre eklemeniz gerekir. İkonlar bu klasörde oradan, incelersiniz, her vücut modeli için ayrı ikon var, yani kostüm olarakta kullanabilirsiniz...
Versiyon 1:
Zırhlarda sadece kafaları değiştirdim ve texture lokasyonlarını düzelttim, birkaç ufak dokunuşta yaptım.Saç stillerini orjinal kafalara göre düzenledim, pozisyonları farklı olduğundan kulaklar falan dışarda oluyor, surada falan saçlar havada uçuyordu.Silahlarda ise texture konumlarını düzelttim ve biraz düzeltmeler gerçekleştirdim. Denediğinizde bi fark yok gibi gelebilir, ancak şeytan ayrıntıda gizlidir. aşağıdaki spoilerdan orjinal ve versiyon 1 farkını anlayabilirsiniz. Genel olarak versiyon 1 ve orjinal dosyalar arasında ufak detaylar, granny sürümleri ve texture lokasyonları dışında pek değişiklik yok, modellerin boyutları aynı yani. Ancak bu modelleri hazırlayanlar kim tanımıyorum ama zevkleri benimkinden biraz farklı, modeller bana göre çok büyük, işte bu yüzden hazır elim değmişken kendi zevkime göre versiyon 2 yi hazırladım.
Untitled-28.gif
Untitled-29.gif
Sağdaki Versiyon 1
Versiyon 2:
Bu klasörde benim görüşüme göre daha düzgün şekilde modeller bulunmakta saç stilleri versiyon 1 ile aynı, zırhlar ise sadece texture değişikliği yaptım, alfa kanalları biraz değişikti, bazı zırhlarda textureları ayarlarken, yansıtmayı biraz abartmış olabilirim ama topluluk cafcaflı sevdiği için geri düzeltmedim. Örnek olarak suraya bakarsınız birazdan. Ön izlemelere geçmeden önce, tekrar bahsedeyim, yansıtmaları fazla bulursanız, textureları birinci versiyon ile değiştirin ya da konuya giderek, 'un anlatımıyla kendiniz ayarlayın...Önce silahlarla başlayalım. Versiyon2'de boyutlarda düzenleme yaptım ve biraz daha anlamlı hale getirdim modelleri, yoksa çok büyük ve absürt duruyordu bazı modeller, resimlerden anlayacağınız gibi... Ayrıca hançer olarak, lycan claw'ı gibi bir şey vardı oda çok saçma duruyordu yeniden modelledim.

orginal_belll.png
versiyon2_belll.png

orginal_fan.png
versiyon2_fan.png

orginal_sword.png
versiyon2_sword.png

orginal_twohand.png
versiyon2_twohand.png

orginal_ssword.png
versiyon2_ssword.png

orginal_dagger.png
versiyon2_dagger.png

orginal_bow.png
versiyon2_bow.png

Şimdi Zırhlara ve saç stillerine geçelim, bu ön izlemeler versiyon 2 ye ait, versiyon 1 den tek farkları texture'ları, tekrar söyleyeyim fazla yansıtma olduğunu düşünürseniz düzeltebilirsiniz...Ayrıca kasklar saç stili zırh modellerine bağlı değil yanlış anlaşılma olmasın...

warrior_m.gif
warrior_m_specular.gif

warrior_f.gif
warrior_f_specular.gif

assassin_m.gif
assassin_m_specular.gif

assassin_f.gif
assassin_f_specular.gif

sura_m.gif
sura_m_specular.gif

sura_f.gif
sura_f_specular.gif

shaman_m.gif
shaman_m_specular.gif

shaman_f.gif
shaman_f_specular.gif

[TABLE=full][TR][TD]İsim[/TD][TD]Boyut[/TD][TD]SHA-256[/TD][TD]İndirme Bağlantısı[/TD][/TR][TR][TD]cncn_ancient_titan_set.7z[/TD][TD]13370418 bayt (12 MiB)[/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][/TABLE]

Antik Titan Set: Metin2 Oyuncuları İçin Mükemmel Görsel Dönüşüm

Metin2 sunucularında farklı bir deneyim yaşamak isteyen oyuncular için özel olarak tasarlanmış Antik Titan Set, 4 karakter desteklemektedir ve silah, zırh, saç stili gibi tüm görsel öğeleriyle dikkat çekmektedir. Bu set sayesinde karakteriniz hem güçlü hem de estetik açıdan göz alıcı bir yapıya kavuşur. Bu yazıda, Antik Titan Set’in detaylarına, içerdiği ögelerine ve iki farklı versiyonuna değineceğiz.

Set İçeriği ve Özellikleri

Antik Titan Set, toplamda 4 karaktere uyumlu olacak şekilde geliştirilmiştir. Her bir karakter için özel olarak optimize edilmiş bu set, Metin2’de görsel olarak yenilik yapmak isteyenler için harika bir alternatif sunar. İçerik şu unsurları barındırır:

- Silah Modelleri: Set içerisinde bulunan silahlar, karakterinize savaş sırasında gerçekçi ve etkileyici bir hava katar.
- Zırh Modelleri: Gövde zırhları, omuz koruyucuları ve diğer aksesuarlarla birlikte karakterinizi tam anlamıyla donatır.
- Saç Stilleri: Karakterinizin daha özgün görünmesini sağlar ve görsel bütünlüğü tamamlar.

2 Farklı Versiyon: Klasik ve Epik

Set, iki farklı versiyona sahiptir: Klasik ve Epik. Her iki versiyon da ayrı ayrı stil ve efektlerle karakterinize özel bir kimlik kazandırır.

- Klasik Versiyon: Daha sade ve geleneksel bir görünüme sahip olan bu versiyon, Metin2'nin orijinal atmosferini bozmadan karakterinize güçlü bir estetik katar.
- Epik Versiyon: Daha parlak efektler, canlı renkler ve görsel detaylarla donatılmış bu versiyon ise, karakterinizi haritada fark edilir kılmak için idealdir.

Neden Antik Titan Set?

Metin2’de 3D modelleme ve görsel değişiklikler yapmayı sevenler için bu set, zaman ve emek tasarrufu sağlar. Setin içeriği, GR2 ve Granny3D formatlarında uyumlu olacak şekilde optimize edilmiştir. Ayrıca Blender ve 3DS Max gibi yazılımlarla çalışan model editörleri için de kolayca düzenlenebilir yapıdadır.

Metin2Lobby.com olarak, kullanıcılarımızın Metin2 deneyimini zenginleştirmek amacıyla sürekli yenilikler sunmaya çalışıyoruz. Antik Titan Set de bu doğrultuda hazırladığımız özel içeriklerden biridir. Setin indirimi ve kurulumu kolaydır, her seviyedeki oyuncu tarafından rahatça kullanılabilir.

Kurulum Bilgisi

Seti indirdikten sonra, model dosyalarını Metin2 client klasörüne yerleştirmeniz yeterlidir. Gerekli texture ve UV map dosyaları setle birlikte gelir. Kurulum videosu ve detaylı dökümantasyon ise resmi sitemizde mevcuttur.

Sonuç

Antik Titan Set, Metin2 karakterlerinize estetik ve teknik açıdan değer katacak harika bir pakettir. Hem görsel kalite hem de uygulama kolaylığı açısından dikkate değer bir içeriktir. Setin iki versiyonu ile de karakterinize özel bir stil oluşturabilir, diğer oyunculardan farklı bir hava yakalayabilirsiniz.

Ancient Titan Set: Perfect Visual Transformation for Metin2 Players

Metin2 servers aiming to provide players with a different experience have been specially designed with the Ancient Titan Set. This set supports 4 characters and stands out with its weapons, armor, and hairstyle elements. With this set, your character gains both strength and an eye-catching aesthetic appearance. In this article, we will discuss the details of the Ancient Titan Set, its included elements, and its two different versions.

Set Content and Features

The Ancient Titan Set has been developed to be compatible with a total of 4 characters. Optimized specifically for each character, this set offers an excellent alternative for those wanting to make visual improvements in Metin2. The content includes the following components:

- Weapon Models: The included weapons add a realistic and impressive atmosphere to your character during combat.
- Armor Models: Including body armors, shoulder guards, and other accessories, they fully equip your character.
- Hairstyles: Provides a more unique look for your character and completes the visual coherence.

Two Different Versions: Classic and Epic

The set comes with two different versions: Classic and Epic. Each version provides a unique identity to your character with separate styles and effects.

- Classic Version: This version features a simpler and more traditional look, adding a powerful aesthetic to your character without disrupting the original atmosphere of Metin2.
- Epic Version: Filled with brighter effects, vivid colors, and detailed visuals, this version is ideal for making your character stand out on the map.

Why Choose the Ancient Titan Set?

For those who enjoy 3D modeling and visual modifications in Metin2, this set saves time and effort. The contents of the set are optimized to be compatible with GR2 and Granny3D formats. Additionally, it is easily editable for model editors working with programs like Blender and 3DS Max.

As Metin2Lobby.com, we continuously strive to enrich our users' Metin2 experience by providing constant innovations. The Ancient Titan Set is one of the special contents prepared in this direction. Its download and installation are simple and can be used easily by players of all levels.

Installation Info

After downloading the set, simply place the model files into your Metin2 client folder. The necessary texture and UV map files come along with the set. Installation videos and detailed documentation are available on our official website.

Conclusion

The Ancient Titan Set is an excellent package that adds value to your Metin2 characters both aesthetically and technically. It is remarkable in terms of both visual quality and ease of application. You can create a unique style for your character with its two versions and achieve a distinctive atmosphere compared to other players.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt