Arkadaslar Serverime 120 Silahları Ve 120 Zırhları Eklemek İstiyorum Acil Yardım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 53

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
[sıze=3][ı]arkadaşlar başlıkta'da belirtmiş olduğum gibi kendi serverime 120 silah ve zırhları eklemek istiyorum eklemek sıkıntı değil ekledim ama gözükmüyor bunun için ne yapmam lazım bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim serverin orjinali beta dönüşümlü orta bir server.ben bu filese dediğim gibi yeni silah ve zırhlar eklemek istiyorum.lütfen bilen arkadaşlar bana yarım etsin...[/ı][/sıze]
Arkadaşlar Serverime 120 Silahları Ve 120 Zırhları Eklemek İstiyorum Acil Yardım...

Metin2 sunucularında silah ve zırh ekleme işlemleri, oyuncuların daha fazla içerik görmesini ve deneyimi zenginleştirmesini sağlar. Eğer sizler gibi birçok Metin2 geliştirici veya server sahibi 120. seviye silah ve zırh sistemini projeye entegre etmek istiyorsa, doğru yerdesiniz. Bu rehberde Metin2 Lobby olarak bilgi ve destek sunan platformumuz üzerinden adımlar halinde nasıl yapılacağını detaylı anlatıyoruz.

1. Gerekli Dosyaları Hazırlamak
120. seviye silah ve zırh eklemek için öncelikle bu itemlerin paket dosyaları (gr2, mtr, vct vb.) hazırlanmalıdır. Bunlar genellikle özel client packlerde yer alır. Metin2Lobby üzerinden güncel Metin2 Client Pack ve Metin2 PvP Pack indirip bu dosyaları kontrol edebilirsiniz. Paketin içinde hem Metin2 Client hem de Metin2 Pack dosyaları mevcuttur.

2. Item_proto Dosyasına Kayıt Ekleme
Yeni silah ve zırhlar için item_proto dosyasına kayıt eklenmelidir. Her item için ID, isim, tür, alt tür gibi alanlar doğru girilmelidir. Örneğin:
ID | Ad | Tür | Alt Tür | Seviye | Özellikler
Bu dosya genellikle game sunucusunda bulunur ve client tarafında da eşleşmesi gerekir.

3. Client Tarafında Tanımlama
Client kısmında da item_proto.txt veya item_vnum.txt gibi dosyalarda aynı kayıtların yapılması gerekir. Ayrıca efekt, model ve texture dosyalarının doğru konumlandırılması önemlidir. Metin2 Client Edit işlemleri bu aşamada devreye girer.

4. Visual Data Dosyalarını Güncelle
Silah ve zırh efektlerinin doğru görünmesi için visual_data dosyası güncellenmelidir. Burada her item ID'si için görsel tanımlar yapılmalıdır. Metin2 Client Skin ve Metin2 Client Texture gibi konular burada rol oynar.

5. Oyun İçinde Test Etme
Tüm bu adımlar tamamlandıktan sonra server yeniden başlatılır ve test edilir. Eğer itemler doğru görünüyorsa, bonuslar aktifse ve herhangi bir Metin2 Client Hata oluşmuyorsa işlem başarılıdır. Aksi takdirde log dosyaları kontrol edilmelidir.

İpucu: Eğer Metin2 Pack Aç veya Metin2 Pack Extract yaparak bu dosyaları elde etmek isterseniz, doğru araçlarla bu işlem kolayca yapılabilir.

Sonuç olarak, 120. seviye silah ve zırh ekleme işlemi teknik bilgi gerektirir. Ancak doğru adımlarla ve Metin2Lobby gibi güvenilir kaynaklarla bu süreci kolayca yönetebilirsiniz. Daha fazla yardım için forumumuza göz atabilir veya özel Metin2 Client ve Metin2 Pack örneklerini inceleyebilirsiniz.

Guys, I Want To Add 120 Weapons And 120 Armors To My Server, Urgent Help...

Adding weapons and armors to Metin2 servers enhances the player experience by offering more content and variety. If you are like many other Metin2 developers or server owners looking to integrate level 120 weapons and armor into your project, you're in the right place. In this guide, we will detail how to do it step-by-step through our support platform Metin2 Lobby.

1. Preparing Required Files
To add level 120 weapons and armors, first the necessary package files (such as gr2, mtr, vct, etc.) must be prepared. These are usually included in custom client packs. You can download updated Metin2 Client Pack and Metin2 PvP Pack from Metin2Lobby and check for these files. These packages typically contain both Metin2 Client and Metin2 Pack files.

2. Adding Entries to item_proto File
New weapons and armors must be registered in the item_proto file. Each item should have correct entries for ID, name, type, subtype, etc. For example:
ID | Name | Type | Subtype | Level | Attributes
This file is generally located on the game server and must match with the client side.

3. Defining Items on Client Side
On the client side, the same records must also be added to files such as item_proto.txt or item_vnum.txt. Moreover, visual assets like effects, models, and textures must be properly placed. Metin2 Client Edit operations come into play during this phase.

4. Updating Visual Data Files
To ensure that weapons and armors display correctly, the visual_data file must be updated. Each item ID must have its corresponding visual definition here. Topics like Metin2 Client Skin and Metin2 Client Texture become relevant at this stage.

5. Testing In-Game
After completing all steps, restart the server and perform tests. If items appear correctly, bonuses are active, and no Metin2 Client Error occurs, then the process was successful. Otherwise, log files should be checked.

Tip: If you want to Extract Metin2 Pack or Open Metin2 Pack to retrieve these files, you can easily do so with the right tools.

In conclusion, adding level 120 weapons and armors requires technical knowledge. However, with proper steps and reliable sources like Metin2Lobby, you can manage this process smoothly. For further assistance, visit our forums or review custom Metin2 Client and Metin2 Pack examples.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt