Başlıkdada Belirttiğim Gibi Uzun Ömürlü Ws'lik Server Arıyoruz.(16-20 Kişi Gelicez
) Efsun Botu engelli Olmucak 
Npclerde Altın zrıhlar turkuazlar fln olsun
silahcıda 120 lv 180 lv silahları olsun bunun gibi ncpler olsun 
ws turnuvası olsuz düzenli. lonca turnuvaları olsun düzenli. +200 lv de başlasın
böyle pvp sahibi olan yada bilen kişiler yorumlara tanıtım linklerini yada sitelerini yollasınlar
npcler işde böyle olsun yada buna bnzer olsun
Npclerde Altın zrıhlar turkuazlar fln olsun
ws turnuvası olsuz düzenli. lonca turnuvaları olsun düzenli. +200 lv de başlasın
npcler işde böyle olsun yada buna bnzer olsun
Arkadaşlar Ws'lik Uzun Ömürlü PvP Arıyorum..
Merhaba Metin2 aşıkları!
Eğer siz de uzun soluklu, rekabetçi ve gerçek anlamda adil bir PvP odaklı Metin2 sunucusu arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Özellikle Ws (Warrior Spirit) karakteriyle oynamayı seven, savaş mekaniklerine derinlemesine hakim olan ve sürekli gelişen bir toplulukla mücadele etmek isteyen oyuncular için Metin2Lobby.com tam size göre!
Neden Ws ile PvP?
Ws, Metin2’nin en stratejik ve beceri odaklı savaşçı sınıflarından biridir. Yüksek hasar çıktısı, hızlı hareket kabiliyeti ve kritik vuruşlarla düşmanları alt etme yeteneği, onu PvP arenalarında vazgeçilmez kılar. Ancak bu gücün tam anlamıyla kullanılabilmesi için dengeye önemli ölçüde dikkat edilmesi, aksi takdirde sunucu ekosistemi hızla çöker. Bizim sunucumuzda Ws’ler için özel olarak tasarlanmış adil savaş mekanikleri, güncel sistemler ve sürekli geri bildirim döngüsüyle her oyuncunun potansiyelini en üst seviyede kullanmasını sağlıyoruz.
Sunucumuzun Temel Özellikleri
• 1-120 Level Aralığı – Hem yeni başlayanlar hem de ileri seviye oyuncular için optimize edilmiş deneyim eğrisi.
• 5x Exp | 3x Drop | 2x Yang – Dengeli rate’lerle hızlı ilerleme imkanı sunarken, aşırı hızlandırma yapmadan oyunun keyfini koruyun.
• Günlük PvP Turnuvaları & Guild Savaşları – Her gün yeni meydan okumalar, her hafta büyük ödüller!
• Anti-Cheat Sistemi & GM Denetimi – Hile kullanımına sıfır tolerans, şeffaf yönetim.
• Ws Odaklı Savaş Mekanikleri – Özel combo sistemleri, hareket özgürlüğü ve gerçek zamanlı PvP desteği.
Neden Metin2Lobby?