Arşivden 150 Set Silah Kostüm (Karışık)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 95

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Arşivde buldum paylaşayım dedim. Daha önce paylaşıldıysa RAPOR butonunu kullanıp bildirebilirsiniz.

Silah kostümlerden bir kaç görsel bırakayım;
1.png

2.png

3.png

Arşivden 150 Set Silah Kostüm (Karışık)

Metin2 Lobby olarak sunucularınızda kullanabileceğiniz yüksek kaliteli 3D model koleksiyonları hazırlamaya devam ediyoruz. Bu özel arşivde, toplamda 150 adet silah kostüm seti siz değerli geliştiricilere sunulmuştur. Bu koleksiyon, Metin2 sunucularında farklı karakter stilleri yaratmak, oyun içi estetiği artırmak ve oyuncuların dikkatini çekmek için idealdir. İçerikte bulunan modeller gr2 formatında olup, doğrudan sunucu dosyalarına entegre edilebilir yapıdadır.

Silah Kostümü Nedir?
Silah kostümü, Metin2 oyununda karakterin elinde taşıdığı silahın görsel görünümünü değiştiren özel 3D model paketleridir. Bu modeller sayesinde karakterlerin taşıdıkları bıçaklar, kılıçlar, yaylar, mızraklar gibi silahlar tamamen yeniden tasarlanabilir. Bu da oyuna özgünlük ve görsellik açısından büyük katkı sağlar. Silah kostüm modelleri, hem estetik açıdan hem de sunucu markalaşması açısından oldukça önemlidir.

Model Formatı ve Uyumlu Araçlar
Tüm silah kostüm setleri GR2 formatında sunulmuştur. Bu format, Metin2 oyun motoru tarafından doğrudan desteklenir. Modellerin çoğu 3DS Max veya Blender kullanılarak dönüştürülmüş ve test edilmiştir. Granny3D ve GR2 formatları arasında dönüştürme işlemleri için model edit araçları kullanılabilir. Ayrıca bu modeller texture ve UV mapping süreçlerinden geçirilmiş olup, yüksek detay seviyesi sunmaktadır.

Neden 150 Set?
Toplamda 150 adet[/BR][/BR]silah kostüm seti, farklı sınıflar, farklı silah türleri ve farklı stil kombinasyonlarını karşılamak için dikkatle seçildi. Her bir set, farklı bir tematik anlayışı yansıtmaktadır. Bu sayede sunucunuzda sadece bir değil, onlarca farklı stilin varlığı sağlanabilir. Ayrıca bu modellerin hepsi Metin2 sunucuları[/BR][/BR]ile tam uyumlu çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Monster model[/BR][/BR], NPC model[/BR][/BR] ve diğer 3D objeler[/BR][/BR] ile de uyumlu çalışması açısından test edilmiştir.

Kullanım Alanları
Bu arşivdeki silah kostüm modelleri[/BR][/BR], aşağıdaki alanlarda kullanılabilir:

- Sunucu içi özel etkinlik ödülleri
- VIP üyelik avantajları
- Turnuva ödülleri
- Karakter özelleştirme sistemleri
- Görsellik artırıcı içerikler

Metin2 Geliştiriciler İçin Özel Not
Modellerin çoğunu Metin2Dev[/BR][/BR], Martysama[/BR][/BR] ve benzeri profesyonel kaynaklardan derledik. Tüm modeller Metin2[/BR][/BR] yapısına uygun olarak paketlendi. EterPack[/BR][/BR] ve benzeri sistemlerle kolayca entegre edilebilir. Paket içeriği, animation[/BR][/BR], mesh[/BR][/BR], bone[/BR][/BR] ve skin[/BR][/BR] gibi tüm gerekli bileşenleri barındırmaktadır. Custom model[/BR][/BR] geliştirmek isteyen geliştiriciler için harika bir başlangıç setidir.

150 Weapon Costume Sets from Archive (Mixed)

As Metin2 Lobby, we continue to provide high-quality 3D model collections that you can use on your servers. In this special archive, a total of 150 weapon costume sets are presented to you, dear developers. This collection is ideal for creating different character styles on Metin2 servers, enhancing in-game aesthetics, and capturing player attention. The models included are in gr2 format and can be directly integrated into server files.

What Is a Weapon Costume?
Weapon costumes are special 3D model packages that change the visual appearance of the weapons held by characters in Metin2. Thanks to these models, swords, bows, spears, and other weapons carried by characters can be completely redesigned. This brings uniqueness and visual enhancement to the game. Weapon costume models are highly important both aesthetically and for server branding purposes.

Model Format and Compatible Tools
All weapon costume sets are provided in GR2 format. This format is directly supported by the Metin2 game engine. Most of the models have been converted and tested using 3DS Max or Blender. Conversion processes between Granny3D and GR2 formats can be done with model editing tools. Moreover, these models have undergone texture and UV mapping processes and offer high detail levels.

Why 150 Sets?
A total of 150 weapon costume sets[/BR][/BR] were carefully selected to meet various classes, weapon types, and style combinations. Each set reflects a different thematic approach, allowing for dozens of unique styles to exist on your server. Additionally, all these models are optimized to work seamlessly with Metin2 servers[/BR][/BR]. Compatibility has also been tested with monster models[/BR][/BR], NPC models[/BR][/BR], and other 3D objects[/BR][/BR].

Usage Areas
The weapon costume models[/BR][/BR] in this archive can be used in the following areas:

- In-game special event rewards
- VIP membership benefits
- Tournament prizes
- Character customization systems
- Visual enhancement content

Special Note for Metin2 Developers
Most of the models were compiled from professional sources such as Metin2Dev[/BR][/BR], Martysama[/BR][/BR], and similar resources. All models have been packaged to fit the Metin2[/BR][/BR] structure. They can be easily integrated with systems like EterPack[/BR][/BR]. The package includes all necessary components such as animation[/BR][/BR], mesh[/BR][/BR], bone[/BR][/BR], and skin[/BR][/BR]. It serves as an excellent starting point for developers looking to create custom models[/BR][/BR].

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)