[ArTHuR]2008_TR Server Files Ve dosyaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 31

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Hepinize Hayırlı günler dilerim Metin2 2008 tr versiyonu olan server paylaşmak istedim arşivimde gezerken bulduğum bu files çok iyi ve eski sürüm olduğu için sizlerinde ilgisini çekeçeğini düşündüm umarım beğenirsiniz :D

gamversiyon: 2089

dbversiyon : bakmadım :D :tickled_pink:

Kurlum İçersinde Mevcuttur Sorun olursa Bana buradan ulaşa bilirsiniz

Not: Filesde efsun botu vb. hiçbir eklenti yoktur bildiğiniz 2008 tr :D gibi sadece kostümler var dır!!!

Server Files İndirme Dosyaları:

Server Full Pack İndirme Linkleri DepositFiles:

Server Full Pack İndirme Linkleri Turbobit:

Dosyların virüs totalleri:

mysql.png

Arkadaşlar bu filesi daha önceden denemişdim fotodaki silahlar ve zırhlar şuanki filesde bulunmamaktadır!!!
12522936_1503745489932271_1687063647130388391_n.jpg

***************************************************************************************************************
12311137_1043115489053132_7984138242708423981_n.jpg

ArTHuR]2008_TR Server Files Ve Dosyaları Hakkında Detaylı Bilgi

Metin2 dünyasında nostalji arayan oyuncular ve geliştiriciler için ArTHuR]2008_TR server dosyaları, geçmişe bir pencere sunar. Bu dosyalar, 2008 yılında Türkiye’de popüler olan Metin2 sürümünü temel alarak hazırlanmış olup, hem orijinal oyun mekaniğini koruyor hem de bazı özel modifikasyonlarla zenginleştirilmiştir. Özellikle Metin2Lobby.com üzerinden tanıtımı yapılan bu tür server dosyaları, topluluk tarafından sıkça talep gören içerikler arasındadır.
ArTHuR]2008_TR dosyaları genellikle şunları içerir: Client (oyun arayüzü), Server Files (oyun sunucusu kodları), Navicat SQL dump’ları (veritabanı yapıları), ve bazen özel olarak yazılmış quest’ler ile NPC script’leri. Bu dosyaların çoğu, 당시 kullanılan Türkçe çeviri, item isimleri, görev metinleri ve dengeli karakter yetenekleriyle öne çıkar.
Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta: Bu tür eski nesil dosyalar, modern işletim sistemlerinde (özellikle Windows 10/11) uyumluluk sorunlarına neden olabilir. Ayrıca güvenlik açıkları içerebileceğinden, test ortamları dışında canlı sunucularda kullanılması kesinlikle önerilmez.
Eğer bu dosyaları incelemek veya kendi sunucunuzu kurmak istiyorsanız, Metin2Lobby.com üzerinden ilgili başlıkları takip edebilir, deneyimli geliştiricilerle iletişime geçebilirsiniz. Forumda paylaşılan dosyalar genellikle Virtual PC veya özel derlenmiş VE (Virtual Environment) yapılarıyla test edilmelidir.
Sonuç olarak, ArTHuR]2008_TR dosyaları, Metin2 tarihine dair değerli bir mirastır. Ancak teknik bilgi gerektiren bu süreçte dikkatli hareket etmek ve güncel güvenlik önlemlerini almak büyük önem taşır.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt