Forumda baktığım kadarıyla bu tarz
Files sürümünü bilmiyorum ama sanırım 40k Freebsd 9.2 de çalışıyor diğerlerini bilmiyorum.
Filesde haddinden fazla silah ve zırh mevcut bu nedenle bi kısmı bozuk. Onun dışında kostümler kemerler ve yeni saç stilleri sorunsuz bi şekilde çalışıyor. Ben bunu adam ederim diyenlere kolay gelsin.
Yeni sistemlerin çoğu mevcut. Sadece hızlı ekipman eksik.
-Game ve db files.tar içinde yok paketleyip edip ayriyeten paylaştım. Gerekli yerlere atarsınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
arayan epeyi bi kişi var. Bende elimdekini değerlendirmek istedim. Bu files başka bir forum sitesinde paylaşılmıştı. Ama çok karışık bir biçimde. İndirip en kolay hale getirip sizlerle paylaşayım dedim.Files sürümünü bilmiyorum ama sanırım 40k Freebsd 9.2 de çalışıyor diğerlerini bilmiyorum.
Filesde haddinden fazla silah ve zırh mevcut bu nedenle bi kısmı bozuk. Onun dışında kostümler kemerler ve yeni saç stilleri sorunsuz bi şekilde çalışıyor. Ben bunu adam ederim diyenlere kolay gelsin.
Yeni sistemlerin çoğu mevcut. Sadece hızlı ekipman eksik.
-Game ve db files.tar içinde yok paketleyip edip ayriyeten paylaştım. Gerekli yerlere atarsınız.
<br>
Bunlar gibi birçok item mevcut filesde. İyi forumlar.
Linkler:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Packı ve source dosyalarını gün içinde yüklemiş olurum.
Bol Dönüşümlü Server Files Nedir?
Metin2 özel sunucu dünyasında, oyuncuların ilgisini çekebilecek en popüler içeriklerden biri bol dönüşümlü server files'lardır. Bu tür server dosyaları, oyunculara klasik Metin2 deneyiminin ötesinde, sürekli olarak farklı karakterlere bürünme imkanı sunar. Özellikle PvP (Player vs Player) odaklı sunucularda tercih edilen bu yapı, oyuncuların stratejilerini çeşitlendirmesine ve daha dinamik mücadeleler yaşamasına olanak tanır.
Bol dönüşüm, genellikle Warrior, Ninja, Sura ve Shaman sınıfları arasında anlık geçiş yapma yeteneğiyle tanımlanır. Bazı gelişmiş server file’larda ise bu sistem genişletilerek, NPC’lere veya hatta canavarlara dönüşme gibi özelleştirilmiş mekanikler de eklenmiştir. Bu sayede, bir oyuncu savaş sırasında ninja olarak gizlenip ani bir saldırı gerçekleştirebilir ya da sura olarak savunma moduna geçebilir.
Teknik Açıdan Bol Dönüşümlü Yapılar
Bu tür server file’lar, genellikle orijinal Ymir kaynak kodlarının üzerine inşa edilmiş özel çekirdekler (core) kullanır. Çoğu zaman, quest sistemleri ve NPC script'leri yeniden yazılarak dönüşüm mekanikleri entegre edilir. Ayrıca, client tarafında da uyumlu bir şekilde animasyon ve model değişikliklerinin yapılması gerekir. Bu nedenle, bol dönüşümlü bir sunucu açmak isteyenlerin hem server hem de client bilgisine sahip olması büyük önem taşır.
Neden Tercih Edilir?
Oyuncular, tekdüzeliğe karşı çıkma arzusuyla bu tür sunuculara yönelir. Her sınıfın kendine özgü becerileri olduğu için, dönüşüm yeteneği oyunculara taktiksel üstünlük sağlar. Aynı zamanda, bu sistem sayesinde tek bir hesapla birden fazla rol oynanabildiği için, oyuncular yeni karakterler oluşturmak zorunda kalmaz.
Metin2Lobby.com Üzerinde Sunucu Tanıtımları
Eğer bol dönüşümlü bir Metin2 sunucusu arıyorsanız, Metin2Lobby.com üzerinden yüzlerce aktif sunucuyu inceleyebilir ve detaylı tanıtımlarına ulaşabilirsiniz. Forumda yer alan sunucu sahipleri, sundukları özellikler hakkında kapsamlı bilgiler paylaşır; bu da size en uygun sunucuyu seçmenizde yardımcı olur.
Sonuç Olarak
Bol dönüşümlü server file’lar, Metin2 özel sunucu ekosisteminde yenilikçi ve eğlenceli bir oynanış vaat eder. Ancak dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, sunucunun stabilitesi ve teknik altyapısının kalitesidir. Bu nedenle sunucu seçiminde sadece “dönüşüm” özelliğine bakmak değil, aynı zamanda topluluk yorumlarını ve uptime oranlarını da değerlendirmek gerekir.