buraya Bakarmısınız Yardım Lazımda :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 24

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
öncelikle merhaba
sorunum şu:

Ben Siyah Çelik EditLeyeceğim..
yt2mt2de turkuaz çelik vardı..[beyaz zırh]
onu normal çelike uygulayacaktım ama olmadı :S
Normal Çelik: warrior 4-1 . DDS iken
Turkuaz Çelik:warrior 4-4 DDS idi
İİ tmm Onuda Hallederim dedim..
Warrior 4-4nün ismini Warrior 4-1 yaptım
packa attım ama olmadı tümüne evet falan gelmedi...
direk attı sanki orda warrior 4-1 yokmuş gibi

fotolarla göstereyim size

normal çelik :)
0126102153.jpg

buda benim turkuaz çelik :)
warrior15.jpg

bunun yani turkuaz çelikin görümünü
normal çeliğe aktarcam ama olmuo :S
hatta video bile çektim bana yardım edin lütfen birisi yardım etsin...
videoyu izleyinde nerde hata yaptım Bakın Arkadaşlar lütfen
Videoyu Çekerken Bilgisayarı Çok Zorladım Çökecek Die korktum :)
Video:

:[[[[

not:yardım Edene +rep + Yardım Her Türlü :)

Metin2 Lobby'da Yardımcı Olalım!
Merhaba değerli Metin2 severler!
Metin2 Lobby olarak, Metin2 client, Metin2 pack, Metin2 pvp client, Metin2 client pack gibi konularda sizlere destek vermeye devam ediyoruz.
Sitemizde bulunan kaynaklar sayesinde hem güncel client sürümlerine hem de özelleştirilmiş pack dosyalarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Metin2 Client Nedir?
Metin2 client, oyuncuların oyun sunucusuna bağlanabilmesi için gereken temel dosyalardan oluşur.
Bu dosyalar sayesinde oyun grafikleri, efektler, sesler ve karakter hareketleri gibi bileşenler doğru bir şekilde çalışır.
Oyunun düzgün çalışması için client dosyalarının güncel ve hatasız olması oldukça önemlidir.

Metin2 Pack Dosyaları ve Kullanımı
Metin2 pack dosyaları, client dosyalarının sıkıştırılmış halidir.
Bu dosyalar, genellikle pvp server kullanıcıları tarafından tercih edilir çünkü daha fazla özelleştirme sunarlar.
Pack dosyaları açıldığında, içerik üzerinde değişiklik yapmak mümkün olur.
Bu nedenle Metin2 pack aç veya extract işlemleri birçok geliştirici için hayati öneme sahiptir.

Metin2 Client ve Pack Paylaşımı
Metin2 Lobby olarak, güvenilir ve test edilmiş client ve pack dosyalarını ücretsiz şekilde paylaşmaktayız.
Bu dosyalar sayesinde, kullanıcılar kendi sunucularında özelleştirilmiş bir deneyim yaşayabilirler.
Ayrıca Metin2 client indir veya pack indir işlemlerini güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Metin2 Client Hataları ve Çözümleri
Client kullanımında zaman zaman hatalar meydana gelebilir.
Bu durumda Metin2 client fix veya client update gibi işlemler gerekebilir.
Bizler, bu tür sorunlar için adım adım çözümler sunuyoruz.
Hata mesajlarını doğru analiz etmek, doğru client sürümünü seçmek büyük önem taşır.

Metin2 Client Edit ve Özelleştirme
Geliştiriciler için Metin2 client edit işlemleri oldukça popülerdir.
Grafik, efekt, ses veya arayüz gibi unsurlar üzerinde değişiklik yapmak mümkündür.
Ayrıca Metin2Dev veya MartySama gibi özel client sürümleri de sitemizde yer alır.

Sonuç
Metin2 Lobby olarak, Metin2 client, pack ve diğer tüm konularda her zaman yanınızdayız.
Her gün yeni içeriklerle sizi daha iyi bir Metin2 deneyimi için desteklemeye çalışıyoruz.
Sitemizdeki kaynakları ücretsiz şekilde kullanabilir, sorularınız için destek talebinde bulunabilirsiniz.

Let's Help You on Metin2 Lobby!
Hello dear Metin2 lovers!
As Metin2 Lobby, we continue to support you with topics such as Metin2 client, Metin2 pack, Metin2 pvp client, Metin2 client pack.
Thanks to our resources on the site, you can easily access both updated clients and customized pack files.

What is Metin2 Client?
Metin2 client consists of essential files that allow players to connect to the game server.
These files ensure that game graphics, effects, sounds, and character movements function correctly.
It is very important for the game to run properly that client files are updated and error-free.

Metin2 Pack Files and Usage
Metin2 pack files are compressed versions of client files.
These files are often preferred by pvp server users because they offer more customization options.
When pack files are extracted, modifications to the content become possible.
Therefore, Metin2 pack extraction or extract operations are vital for many developers.

Metin2 Client and Pack Sharing
At Metin2 Lobby, we share reliable and tested client and pack files free of charge.
With these files, users can enjoy a customized experience on their own servers.
Additionally, you can safely perform Metin2 client download or pack download operations.

Metin2 Client Errors and Solutions
Sometimes errors may occur during client usage.
In such cases, Metin2 client fix or client update procedures might be necessary.
We provide step-by-step solutions for these kinds of issues.
Correctly analyzing error messages and selecting the correct client version are highly important.

Metin2 Client Editing and Customization
For developers, Metin2 client editing processes are quite popular.
Modifications to graphics, effects, sounds, or interface elements are possible.
Additionally, special client versions like Metin2Dev or MartySama are also available on our site.

Conclusion
At Metin2 Lobby, we are always here for you regarding Metin2 client, pack, and all other related topics.
Every day, with new content, we strive to support you towards a better Metin2 experience.
You can freely use the resources on our site and contact us for support regarding your questions.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt