Büyük Kostüm Arşivi RoyalDesigN'Dan!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 57

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

lWfYULX.png
hSGLe.jpg
30ZIh.jpg

NPcue.jpg

images12.jpg
0b0e034a72163271024d9124d2da367c.png

eunh9u10.jpg

ieir4e10.jpg

Umarım İşinize Yaramıştır
HAYIRLI KULLANIMLAR

İNDİRME LİNKLERİ
--------------------------

Link :

---------------------------------
VİRÜSTOTAL LİNKLERİ
---------------------------------
Birinci Link VT
upload_2017-11-1_10-14-6-png.348

----------------------------------
İkinci Link VT
upload_2017-11-1_10-15-44-png.349

-------------------------------
Üçüncü Link VT
upload_2017-11-1_10-16-40-png.350

Umarım İşinize Yaramıştır
HAYIRLI KULLANIMLAR
NOT YABANCI FORUMDAN ALINTIDIR.
Büyük Kostüm Arşivi RoyalDesigN'Dan!

Metin2 dünyasında görsellik ve estetik ön planda tutulduğunda, oyuncuların karakterlerine özel dokunuşlar yapması kaçınılmazdır. Özellikle Metin2 3D modelleme alanında uzmanlaşmış geliştiriciler, oyun içi kostüm, NPC, monster ve diğer objeler üzerinde değişiklik yaparak oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor. Bu noktada karşımıza Metin2Lobby gibi yetenekli geliştiricilerin eserlerini sergilediği platformlar çıkıyor. Bunlardan birisi de RoyalDesigN adlı geliştirici. Onun büyük kostüm arşivleri, Metin2 model edit, Metin2 character model ve Metin2 custom model alanlarında örnek teşkil ediyor.

RoyalDesigN Kimdir?

RoyalDesigN, Metin2 topluluğu tarafından tanınan, yetenekli bir 3D modelci ve tasarımcıdır. Oyun içi kostümleri yeniden yorumlaması, Metin2 texture ve Metin2 skin konularında yaptığı çalışmalarla dikkat çekmektedir. Özellikle Metin2 3D model üzerine yoğunlaşan RoyalDesigN, Blender, 3ds Max gibi yazılımları kullanarak yüksek kaliteli modeller üretmekte. Ayrıca, Metin2 GR2 ve Granny3D formatları üzerinde çalışarak, model import ve export süreçlerinde önemli katkılarda bulunuyor.

Metin2 Kostüm Modelleri ve Tasarım Süreci

Metin2 kostüm modellemesi, yalnızca görsel değişikliklerle sınırlı değildir. Bu işlem, Metin2 UV Map, Metin2 rigging ve Metin2 animation gibi teknik adımları da içerir. RoyalDesigN, bu süreçlerde hem estetik hem de teknik olarak kaliteli yapılar ortaya koyuyor. Her kostüm modeli, Metin2 mesh ve Metin2 bone sistemine uyumlu olarak hazırlanıyor. Bu sayede kullanıcılar, modelleri kolayca import edip oyun içinde kullanabiliyor.

Metin2 Model Edit ve Özelleştirme İmkanları

RoyalDesigN’in kostüm arşivleri, sadece görsel açıdan değil aynı zamanda Metin2 model replace ve Metin2 pack model işlemleri için de idealdir. Kullanıcılar, RoyalDesigN’in modelleri sayesinde karakterlerini özelleştirebilir, NPC’leri veya monster modellerini bile değiştirebilir. Bu modeller genellikle Metin2dev model formatında sunulur ve Metin2 development model süreçlerinde kolayca entegre edilebilir.

Metin2 3D Modelleme Araçları ve Formatlar

RoyalDesigN’in çalıştığı başlıca yazılımlar arasında Blender Metin2 ve 3ds Max Metin2 projeleri yer alır. Bu yazılımlar sayesinde, Metin2 GR2 formatında yüksek çözünürlüklü modeller üretilir. Ayrıca, Metin2 texture ve Metin2 skin süreçleri de bu ortamlarda tamamlanır. RoyalDesigN’in sunduğu modeller, genellikle Granny3D ve GR2 Export formatlarında paketlenir ki kullanıcılar kolayca kullanabilsin.

Metin2 Görsel Geliştirme ve Etkiler

RoyalDesigN’in kostüm ve model koleksiyonları, sadece karakterlerle sınırlı değildir. Metin2 effect model, Metin2 building model ve Metin2 dungeon model gibi alanlarda da özgün tasarımlar mevcuttur. Bu tasarımlar, Metin2 visual mod ve Metin2 graphic mod projelerinde aktif olarak kullanılır. Böylece oyunun atmosferi, hem estetik hem de teknik olarak zenginleşir.

RoyalDesigN'in Koleksiyonuna Ulaşma

Tüm bu içeriklere ulaşmak için Metin2Lobby üzerinden RoyalDesigN’in kostüm arşivlerini inceleyebilirsiniz. Buradaki modeller, Metin2 3D art, Metin2 model import/export süreçlerinde doğrudan kullanılabilecek kalitededir. Ayrıca, eterpack ve Metin2 eter gibi sistemlerle de uyumlu olan bu modeller, Metin2 topluluğu tarafından büyük takdir görüyor.

Large Costume Archive From RoyalDesigN!

When visual appeal and aesthetics are prioritized in the world of Metin2, players inevitably seek to add unique touches to their characters. Especially among developers specialized in Metin2 3D modeling, modifications to costumes, NPCs, monsters, and other in-game objects greatly enhance the overall gaming experience. At this point, platforms like Metin2Lobby, where talented developers showcase their work, come into play. One such developer is RoyalDesigN. His extensive costume archives serve as examples in areas like Metin2 model editing, Metin2 character models, and custom Metin2 models.

Who is RoyalDesigN?

RoyalDesigN is a well-known 3D modeler and designer within the Metin2 community. He stands out for his reinterpretations of in-game costumes and contributions to Metin2 textures and skins. Focusing especially on Metin2 3D models, RoyalDesigN utilizes software such as Blender and 3ds Max to produce high-quality models. Additionally, he works with Metin2 GR2 and Granny3D formats, contributing significantly to model import and export processes.

Metin2 Costume Models and Design Process

Metin2 costume modeling is not limited to visual changes only; it also includes technical steps like Metin2 UV mapping, rigging, and animations. RoyalDesigN ensures both aesthetic and technical quality in these processes. Each costume model is prepared to be compatible with Metin2 mesh and bone systems, allowing users to easily import and use them in the game.

Metin2 Model Editing and Customization Options

The costume archives provided by RoyalDesigN are ideal not only visually but also for Metin2 model replacement and packaging. Users can customize their characters using RoyalDesigN’s models, even changing NPC or monster models. These models are generally provided in Metin2dev model format, making them easy to integrate into Metin2 development workflows.

Metin2 3D Modeling Tools and Formats

Among the primary tools used by RoyalDesigN are Blender Metin2 and 3ds Max Metin2 projects. Through these programs, high-resolution models in Metin2 GR2 format are created. Furthermore, Metin2 texture and skin processes are completed within these environments. RoyalDesigN’s models are usually packaged in Granny3D and GR2 Export formats so users can easily implement them.

Metin2 Visual Enhancement and Effects

RoyalDesigN’s costume and model collections extend beyond just characters. Original designs are also available in areas like Metin2 effect models, building models, and dungeon models. These designs are actively used in Metin2 visual mod and graphic mod projects, enriching the game’s atmosphere both aesthetically and technically.

Accessing RoyalDesigN's Collection

To access all of these resources, you can explore RoyalDesigN’s costume archives via Metin2Lobby. The models provided here are of high quality and suitable for direct use in Metin2 3D art, import/export processes, and more. Moreover, being compatible with systems like eterpack and Metin2 eter, these models are highly appreciated by the Metin2 community.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt