Charon Kostüm Seti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 35

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
220880_684e5d26b87a66471a826887c72c204d.png

Charon Kostüm Seti
Metin2 Lobby olarak sunucularımıza özel olarak geliştirilen Charon Kostüm Seti, oyuncuların karakterlerine efsanevi bir görünümler kazandırmak için tasarlanmıştır. Bu kostüm seti, Metin2 dünyasında karakterinize hem estetik hem de stratejik bir üstünlük sağlar. Özellikle 3D modelleme ve Metin2 model edit uzmanlarımız tarafından özenle hazırlanmış olan bu kostüm, orijinal oyun mekaniklerine tam entegre edilmiş durumdadır.

Charon Kostümünün Özellikleri
Charon Kostüm Seti, karakterinizi görsel açıdan dikkat çekici hale getirmenin yanı sıra, bazı özel bonuslarla da donatılmıştır. Bu bonuslar arasında hasar artışı, savunma bonusu ve hareket hızı gibi özellikler yer alabilir. Kostüm seti, Metin2 içindeki karakter sınıflarına özel olarak optimize edilmiştir ve her sınıf için farklı detaylar içerebilir. Bu sayede, Shaman, Warrior, Ninja veya Sura karakterleriniz için ideal bir kombinasyon sunulur.

Metin2 3D Modelleme Uzmanlığı
Charon Kostüm Seti, Metin2 3D model teknolojisiyle uyumlu olarak geliştirilmiştir. 3DS Max ve Blender gibi yazılımlarla hazırlanan bu kostüm, gr2 formatında dışa aktarılmıştır. Bu sayede hem Metin2 GR2 sistemine uyumluluğu sağlanmış hem de yüksek kaliteli bir render performansı sunmuştur. Ayrıca kostümün UV haritası dikkatle çizilmiş ve Metin2 texture uyumu için optimize edilmiştir.

Kostümün Kurulumu ve Uygulaması
Charon Kostüm Seti, Metin2 model replace yöntemiyle kolayca uygulanabilir. Oyun dosyalarında gerekli değişiklikler yapıldığında, karakterinize bu özel görünüm hemen yansıtılır. Aynı zamanda Metin2 custom model sistemine de tam uyumludur. Kostüm seti, Metin2dev model standartlarına göre geliştirildiği için, sunucularınızda güvenli ve sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Görsellik ve Estetik Değer
Charon Kostüm Seti, karakterinize karanlık ama zarif bir aura katar. Gölgelerden doğmuş gibi görünen bu kostüm, Metin2 visual mod ve Metin2 graphic mod sistemleriyle birleştirildiğinde oyun içi deneyiminizi ciddi anlamda yükseltir. Özellikle Metin2 NPC model ve Metin2 monster model tasarımlarıyla uyumlu bir şekilde entegre edilmiştir. Bu da karakterinizin oyun dünyasında daha gerçekçi ve dengeli bir şekilde yer almasını sağlar.

Metin2 Lobby ile Karakterinizi Geliştirin
Charon Kostüm Seti, Metin2 Lobby tarafından sunulan birçok özelleştirme seçeneğinden yalnızca biridir. Sitemizde Metin2 character model, Metin2 item model, Metin2 map model ve daha fazlası gibi birçok içerik bulabilirsiniz. Her biri profesyonel 3D modelleme araçlarıyla hazırlanmış ve Metin2 sistemlerine özel olarak optimize edilmiştir. Oyun deneyiminizi zenginleştirmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Charon Costume Set
The Charon Costume Set, developed by Metin2 Lobby specifically for our servers, is designed to give your characters legendary appearances. This costume set provides both aesthetic and strategic advantages to your character in the world of Metin2. Carefully prepared by our experts in 3D modeling and Metin2 model editing, this costume is fully integrated with original game mechanics.

Features of the Charon Costume
The Charon Costume Set enhances your character visually while also being equipped with special bonuses. These bonuses may include increased damage, defense bonuses, and movement speed. The costume is optimized specifically for character classes in Metin2 and can include different details for each class. Thus, it offers an ideal combination for your Shaman, Warrior, Ninja, or Sura characters.

Metin2 3D Modeling Expertise
The Charon Costume Set has been developed compatible with Metin2 3D model technology. Prepared using software such as 3DS Max and Blender, this costume has been exported in GR2 format. This ensures compatibility with the Metin2 GR2 system while delivering high-quality rendering performance. Additionally, the UV map of the costume has been carefully drawn and optimized for Metin2 texture compatibility.

Installation and Application of the Costume
The Charon Costume Set can be easily applied using the Metin2 model replace method. When the necessary changes are made to the game files, this special appearance is immediately reflected on your character. It is also fully compatible with the Metin2 custom model system. Developed according to Metin2dev model standards, the costume will operate safely and smoothly on your servers.

Visual and Aesthetic Value
The Charon Costume Set adds a dark yet elegant aura to your character. Appearing as if emerging from shadows, when combined with Metin2 visual mod and Metin2 graphic mod systems, this costume significantly elevates your in-game experience. It integrates seamlessly with Metin2 NPC models and Metin2 monster models, ensuring that your character appears more realistically and balanced within the game world.

Enhance Your Character with Metin2 Lobby
The Charon Costume Set is just one of many customization options offered by Metin2 Lobby. On our site, you can find various contents like Metin2 character models, Metin2 item models, Metin2 map models, and more. Each of these is professionally prepared with 3D modeling tools and specifically optimized for Metin2 systems. If you want to enhance your gaming experience, you're in the right place.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)