ClamerBilisim Fileslerini Piyasaya Sürüyorum Beyler Yararlanın !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 33

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
///​

ClamerBilisim Fileslerini Piyasaya Sürüyorum Beyler Yararlanın !

Merhaba Metin2Lobby.com ailesi ve değerli oyuncular
Bugün sizlere uzun süredir geliştirme sürecinde olan ClamerBilisim Files serisini nihayet piyasaya sürdüğümü duyuruyorum. Bu files paketi, hem yeni başlayan server sahiplerine hem de deneyimli geliştiricilere hitap edecek şekilde özel olarak tasarlandı. İçeriğinde stabil yapı, optimize edilmiş kaynaklar ve güvenlik önlemleri barındıran bu sürüm, özellikle Türkçe konuşulan bölgelerdeki sunucu ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanmıştır.
Neden ClamerBilisim Files?
Çünkü piyasadaki birçok files ya eski teknolojiler üzerine kurulu ya da yeterli destek alamıyor. Biz ise modern Virtual PC uyumlu, güncel güvenlik protokolleriyle donatılmış ve kolay kurulum rehberiyle birlikte gelen bir çözüm sunuyoruz. Files içerisinde yer alan tüm dosyalar, orijinal Metin2 istemcisiyle tam uyumlu olacak şekilde test edildi.
İçerik Özeti:
- Tamamen temiz ve modifiyesiz çekirdek (clean source)
- Anti-DDoS koruma entegrasyonu
- Otomatik yedekleme sistemi
- Türkçe dil desteği ve lokalizasyon dosyaları
- Kolay kurulum script’leri (Linux & Windows)
- Güncel MySQL ve MariaDB uyumluluğu
Dikkat: Files’leri kullanmadan önce lisans sözleşmesini okumanız şarttır. Ticari amaçlı kullanım için ek izin alınması gerekmektedir.
Files hakkında detaylı bilgiye ve indirme bağlantısına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz: Metin2Lobby.com
Destek ve Geliştirme: Her türlü teknik sorunuzda Discord sunucumuza bekleriz. Ayrıca forumumuzda aktif olarak yardım taleplerinizi iletebilirsiniz.
Faydalı olması dileğiyle
- ClamerBilisim Ekibi

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt