Çok Acil Files Aranıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 52

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Arkadaşlar 2015 Özellikli Arıyorum Yapana Serverimde TL'lik server Sınırsız Açık Olacaktır Bilişim Benim Zaten Bende Az Files Var Kötüdür Ondan Arıyorum Acil Ulaşın
Çok Acil Files Aranıyor

Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve yöneticileri için en kritik ihtiyaçlardan biri, doğru ve işlevsel Files dosyalarıdır. Bu dosyalar, oyunun temel mekaniklerini, dengelerini ve istemci-sunucu uyumunu belirleyen yapı taşlarıdır. Şu anda Metin2Lobby.com platformunda, özellikle Virtual PC (VPC) uyumlu ve stabil çalışan Files arayışında olan birçok proje bulunmaktadır.
Files olmadan bir Metin2 özel sunucusu başlatmak mümkün değildir. Çünkü bu dosyalar; item tanımları, mob denge ayarları, quest sistemleri, NPC konfigürasyonları ve daha pek çok sistemin çalışması için gerekli veri setlerini içerir. Özellikle yanlış veya eksik Files kullanımı, sunucuda ciddi hatalara, oyuncu deneyiminde bozulmalara ve hatta güvenlik açıklarına neden olabilir.
Aranan Files türleri arasında şu başlıklar öne çıkmaktadır:
- 1-99, 1-105, 1-120 ve 55-120 seviye aralıklarına uygun tam sürüm Files
- Global PvP odaklı dengeye sahip, hack korumalı ve güncel client ile uyumlu Files
- Virtual PC (VPC) destekli ve kolay kurulum imkanı sunan Files paketleri
Eğer siz de kaliteli, test edilmiş ve aktif destek sunan Files paylaşmak istiyorsanız, lütfen Metin2Lobby.com forumuna üye olarak ilgili bölüme konu açınız. Bu sayede hem topluluk faydalanır hem de sizin emeğiniz takdir edilir.
Not: Paylaşılan Files’ların orijinal kaynak belirtilmiş, virüs taramasından geçirilmiş ve test edilmiş olması büyük önem taşımaktadır. Sorumsuz paylaşımlar, forum kurallarına aykırıdır ve içerik silinir.
Metin2Lobby.com olarak amacımız, güvenilir ve kaliteli kaynakların bir araya geldiği, geliştiricilerin birbirine destek olabildiği sağlam bir ekosistem yaratmaktır. Files arayan ya da paylaşan herkesi platformumuza bekliyoruz.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)