Creat game tar mysql rubinium sever files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 36

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
//
sever oluşturmak ve rubinium işletmek için denemek isteyenler zaten ancak hala bazı hataları çözmek bu kadar qando bir familha olarak beni tekrar geçebilir gitmek olsun projeme adamları izin vermek zorunda esecutalo Syser için görünmelidir inşa sever çok şey var
Creat Game Tar MySQL Rubinium Server Files

Metin2 özel sunucu geliştiricileri arasında yaygın olarak kullanılan Rubinium sunucu dosyaları, hem stabilitesi hem de kolay yapılandırılabilirliğiyle dikkat çeker. Bu rehberde, Rubinium tabanlı bir Metin2 sunucusunu başlatmak için gerekli olan game.tar ve MySQL yapılandırmasını adım adım inceleyeceğiz. Bu süreç, özellikle yeni başlayan geliştiriciler için kritik öneme sahiptir.
Rubinium Nedir?
Rubinium, Metin2 oyununun özelleştirilmiş sunucu dosyalarından biridir ve genellikle düşük donanımlı sistemlerde bile sorunsuz çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Ayrıca, modern güvenlik yamaları ve kolay entegrasyon imkanlarıyla bilinir. Rubinium dosyaları genellikle game.tar, db.tar ve mysql.sql gibi temel bileşenleri içerir.
Game.tar Dosyasının Rolü
game.tar dosyası, sunucunun oyun içi mekaniklerini yöneten çekirdek bileşenidir. Bu arşiv dosyası açıldığında, içinde game/ dizini ve bu dizinde çalışan tüm servis dosyaları yer alır. Sunucuyu başlatmadan önce bu dosyanın doğru şekilde çıkarılması ve izinlerinin ayarlanması şarttır. Örnek komut:
tar -xvf game.tar -C /usr/home/game/
Dikkat: game.tar dosyası yanlış konuma çıkarılırsa veya izinleri eksikse, sunucu başlatılamaz!
MySQL Veritabanı Yapılandırması
Rubinium dosyaları genellikle bir mysql.sql dosyası ile gelir. Bu SQL dosyası, oyun veritabanı şemasını oluşturur. Aşağıdaki adımları takip ederek veritabanınızı hazırlayabilirsiniz:
1. MySQL sunucusuna bağlanın.
2. Yeni bir veritabanı oluşturun: CREATE DATABASE metin2;
3. Kullanıcı yetkilendirin: GRANT ALL PRIVILEGES ON metin2.* TO 'metin2'@'localhost' IDENTIFIED BY 'password';
4. SQL dosyasını içe aktarın: mysql -u metin2 -p metin2 < mysql.sql
İpucu: Rubinium dosyalarıyla birlikte gelen README dosyasını dikkatlice okumak, ek yapılandırma gereksinimlerini öğrenmek açısından çok faydalıdır.
Sonuç
Rubinium sunucu dosyaları ile Metin2 özel sunucu kurulumu, doğru adımlar izlendiğinde oldukça kolaydır. game.tar dosyasının doğru çıkarılması ve MySQL veritabanının eksiksiz yüklenmesi, sunucunuzun kararlı çalışmasının temelidir. Daha fazla rehber, yardım ve sunucu tanıtımı için Metin2Lobby.com ziyaret edebilirsiniz.
Metin2Lobby.com – Özel Sunucular İçin Güvenilir Kaynak

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)