Cümleten Selamün Aleyküm Arkadaşlar.
Ben Ahmet ATALAY.
Öncelikle Bu Konu Daha Önce Paylaşılmışmı Bilmiyorum Fakat Son Zamanlarda Herkesin Bunu Aradağını Bulamadığını Ve Yapamadığını Farkettim. Ve Turkmmo Halkına Faydalı Olabileceğini Düşünerek Bu Konuyu Açma Gereğini Duydum. Arşiv'imde Renkli Yazı Ve + CH Değiştirme Sistemi Vardı. Sizlere Bugün CH İsimlerini Renklendirmeyi Göstereceğim Arkadaşlar. Fazla Uzatmadan Konuya Geçiyorum.
İlk Olarak Kanıt Olarak Fotoğraf 1 :
Ve Sadece CH İsmini Renkli Değil + Oyun İsminide Renkli Yazabilirsiniz.
Ve Bunları Yapmak Çok Zor Değil Yapmanız Gereken Serverinfo.py Düzenlemek. Ve Renklendirmeyi Sağlayan Kodlar Bunlar ! :
Yapılışı :
Arkadaşlar Tek Yapmanız Gereken Birazdan Vereceğim Link'deki Serverinfo.py'deki İp Yerlerini Kendinize Göre Doldurun.
Ben Ahmet ATALAY.
Öncelikle Bu Konu Daha Önce Paylaşılmışmı Bilmiyorum Fakat Son Zamanlarda Herkesin Bunu Aradağını Bulamadığını Ve Yapamadığını Farkettim. Ve Turkmmo Halkına Faydalı Olabileceğini Düşünerek Bu Konuyu Açma Gereğini Duydum. Arşiv'imde Renkli Yazı Ve + CH Değiştirme Sistemi Vardı. Sizlere Bugün CH İsimlerini Renklendirmeyi Göstereceğim Arkadaşlar. Fazla Uzatmadan Konuya Geçiyorum.
İlk Olarak Kanıt Olarak Fotoğraf 1 :
Ve Sadece CH İsmini Renkli Değil + Oyun İsminide Renkli Yazabilirsiniz.
Ve Bunları Yapmak Çok Zor Değil Yapmanız Gereken Serverinfo.py Düzenlemek. Ve Renklendirmeyi Sağlayan Kodlar Bunlar ! :
Yapılışı :
Arkadaşlar Tek Yapmanız Gereken Birazdan Vereceğim Link'deki Serverinfo.py'deki İp Yerlerini Kendinize Göre Doldurun.
Kod:
import os
Kod:
import app import locale import debugInfo CHINA_PORT = 50000 def BuildServerList(orderList): retMarkAddrDict = {} retAuthAddrDict = {} retRegion0 = {} ridx = 1 for region, auth, mark, channels in orderList: cidx = 1 channelDict = {} for channel in channels: key = ridx * 10 + cidx channel["key"] = key channelDict[cidx] = channel cidx += 1 region["channel"] = channelDict retRegion0[ridx] = region retAuthAddrDict[ridx] = auth retMarkAddrDict[ridx*10] = mark ridx += 1 return retRegion0, retAuthAddrDict, retMarkAddrDict app.ServerName = None if (locale.IsEUROPE() and app.GetLocalePath() == "locale/de"): STATE_NONE = "|cFFFF0000|hKAPALI" STATE_DICT = { 0 : "|cFFFF0000|hKAPALI", 1 : "|cff00ff00|hNORM", 2 : "|cff00ff00|hBUSY", 3 : "|cff00ff00|hFULL" } SERVER01_CHANNEL_DICT = { 1:{"key":11,"name":"|cFF00FFFF|hCH1","ip":"213.238.176.116","tcp_port":50010,"udp_port":50010,"state":STATE_NONE,}, 2:{"key":12,"name":"|cFF00FFFF|hCH2","ip":"213.238.176.116","tcp_port":50020,"udp_port":50020,"state":STATE_NONE,}, 3:{"key":13,"name":"|cFF00FFFF|hCH3","ip":"213.238.176.116","tcp_port":50030,"udp_port":50030,"state":STATE_NONE,}, 4:{"key":14,"name":"|cFF00FFFF|hCH4","ip":"213.238.176.116","tcp_port":50040,"udp_port":50040,"state":STATE_NONE,}, 5:{"key":15,"name":"|cFF00FFFF|hCH5","ip":"213.238.176.116","tcp_port":50050,"udp_port":50050,"state":STATE_NONE,}, 6:{"key":16,"name":"|cFF00FFFF|hCH6","ip":"213.238.176.116","tcp_port":50060,"udp_port":50060,"state":STATE_NONE,}, } REGION_NAME_DICT = { 0 : "Turkey", } REGION_AUTH_SERVER_DICT = { 0 : { 1 : { "ip":"176.53.34.172", "port":50000, }, } } REGION_DICT = { 0 : { 1 : { "name" :"|cFFFFA500|hRenkLi Yazı", "channel" : SERVER01_CHANNEL_DICT, }, }, } MARKADDR_DICT = { 10 : { "ip" : "176.53.34.172", "tcp_port" : 50010, "mark" : "10.tga", "symbol_path" : "10", }, } TESTADDR = { "ip" : "176.53.34.172", "tcp_port" : 50000, "udp_port" : 50000, }
Ahmet ATALAY Saygılarımla.
Serverinfo.py Link :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar İyi Forumlar
XenForo'da CH İsimleri ve Oyun İsimlerini Renkli Yazma Rehberi
Merhaba sevgili Metin2Lobby topluluğu!
Bu detaylı rehberde, XenForo forum sisteminde CH isimlerini ve oyun içi karakter isimlerini nasıl renkli, dikkat çekici ve profesyonel görünümlü hale getireceğinizi öğreneceksiniz. Özellikle Metin2 ile ilgilenenler için bu özellik, karakterlerinizi diğerlerinden ayırmak ve forumda daha etkileyici olmanız açısından büyük önem taşır.
Neden Renkli İsim Kullanmalısınız?
Metin2 gibi PvP odaklı bir oyunda, karakterinizin adı sadece bir tanımlayıcı değil; aynı zamanda kişisel markanızdır. Renkli ve stilize edilmiş bir isim, hem düşmanlarınız hem de müttefikleriniz üzerinde güçlü bir etki yaratır. Ayrıca XenForo forumunda paylaştığınız içeriklerde, özellikle Metin2 client indir veya Metin2 pack paylaşımı gibi konularda, renkli isimleriniz güvenilirlik ve profesyonellik algısını artırır.
Dikkat! Forum kurallarına ve oyunun kurallarına uymak şartıyla renk kullanımı yapmalısınız. Aşırı flörtöz veya rahatsız edici renk kombinasyonları yasaktır.
Temel BBCode Renk Kodları ve Kullanımı
XenForo'da metni renklendirmek için [COLOR] etiketini kullanmanız yeterlidir. Aşağıda en etkili ve sık kullanılan renk örnekleri bulunmaktadır:
• Kırmızı: Tehlike, uyarı veya dikkat çekmek için idealdir. Örneğin: Şampiyon Hançer
• Mavi (#54acd2): Bilgilendirici, resmi veya teknik içeriklerde tercih edilir. Örneğin: Efsanevi Kılıçşan
• Yeşil: Pozitif durumlar, başarı veya önerilerde kullanılır. Örneğin: Zafer Kahramanı
• Turuncu: Acil bilgi, zaman hassas içerik veya vurgulamalar için uygundur. Örneğin: Hızlı Okçu
• Mor (#9365b8): Teknik terimler, uzman görüşü veya sihirli temalı isimlerde mükemmeldir. Örneğin: Büyücü Lord
Gelişmiş İsim Stilleri ve Örnekler
Sadece renk değil, kalın ve italik stillerle birleştirerek daha etkileyici isimler oluşturabilirsiniz:
• KARA ŞÖVALYE – Düşmanlarınızı korkutacak karanlık bir imaj yaratır.
• Rüzgâr Dansçısı – Hassas ve akıcı bir karakter için mükemmel.
• Altın Kılıç Ustası – Hem güçlü hem de zarif bir izlenim bırakır.
• Ateş Tanrısı – Elementel güçlü karakterler için ideal.
XenForo ile Video ve Fotoğraf Ekleme!