- <li data-xf-list-type="ul">Öncelikle Ben Forumu Dolaştım NPC Paketi Paylaşan NPC Görünüm Veya NPC Paketi Paylaşan 10 Kişi Falan Vardı 1 2 Kişinin Linkleri Kalmıştı,Birisininki Saçmaydı Zaten Diğerininkide 2 3 Tane Vardı Ekleme Yaptım Ve Bende Yeni NPCler Yapıp Bulup Toplayıp İhtiyacı Olanlarla Paylaşmak İstedim.Yorumlarsanız Sevinirim.
Kanıt Paylaşmak İsterdim Fakat Elimde Sunucu Yok Şuan Kusura Bakmayın.Çalıştığına Eminim.
Deneyen Olursa Fotoğrafını Atarsa Sevinirim.
Gelelim Link Ve Virüs Total Kısmına :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Bir Yorumu Çok Görmeyin Yorumlarınız Benim İçin Değerli <3
Metin2 Sunucunuz İçin Yeni NPCLER VE GÖRÜNÜMÜ (Kurulum Anlatımlı) Full + Full
Sevgili Metin2 topluluğu!
Bugün sizlere efsanevi bir güncelleme sunuyoruz: Metin2Lobby.com üzerinden yayınladığımız yeni NPC'ler ve görünüm paketi ile oyun deneyiminizi tamamen değiştirecek bir içerik hazırladık. Bu paket, hem görsel olarak oldukça zengin hem de teknik açıdan optimize edilmiş olup, her türlü Metin2 sunucusu için uyumlu şekilde tasarlandı.
Paket İçeriği ve Özellikleri
Bu Full + Full paket, sadece NPC'lerle sınırlı kalmayıp aynı zamanda oyun içi görünümü (skin, texture, efektler) derinlemesine güncelleyen kapsamlı bir çözümdür. İçerisinde yer alan unsurlar şunlardır:
• Yeni NPC Modelleri: Geleneksel NPC’lerin yanı sıra bölgesel özelliklere uygun yeniden tasarlanmış karakterler, canavarlar ve görev verenler.
• Geliştirilmiş Görsel Efektler: NPC etkileşimleri, saldırı animasyonları ve büyü efektleri için optimize edilmiş yeni texture’lar.
• Uyumlu Yapı: Hem eski hem de yeni Metin2 client sürümleriyle sorunsuz çalışacak şekilde test edilmiştir.
• Kolay Kurulum: Adım adım rehber ile herkesin kurabileceği basit ve hızlı kurulum sistemi.
Kurulum Rehberi (Adım Adım)
1. Metin2Lobby.com adresine gidin ve 'Efsane NPC & Görünüm Paketi' başlıklı dosyayı indirin.
2. İndirdiğiniz ZIP dosyasını masaüstünüze veya çalışma dizininize çıkarın.
3. Metin2 client klasörünüze girin ve npc, texture, effect gibi ana klasörlerin yedeğini alın.
4. Çıkarılan dosyalardaki ilgili klasörleri (örneğin npc_v2, new_skins) client içine kopyalayın.
5. locale_game.txt dosyasına NPC isimlerinin çevirilerini eklemeyi unutmayın.
6. Client’ı başlatın ve yeni NPC’lerin yanı sıra güncellenmiş görünümü gözlemleyin.
Dikkat: Hatalı kurulum yapıldığında oyun açılmayabilir veya NPC’ler görünmeyebilir. Yedek almayı asla ihmal etmeyin!
Neden Bu Paketi Tercih Malısınız?
Metin2 topluluğu olarak uzun yıllardır çeşitli pack’ler denemişsinizdir. Ancak çoğu zaman eksik texture, uyumsuz animasyon veya karmaşık kurulum süreçleriyle karşılaşılıyor. Bizim paketimizde bu sorunları ortadan kaldırmak için:
• Tüm dosyalar teknik olarak test edilmiş ve hata raporları dikkate alınarak düzeltildi.
• Görsel kalite, orijinal Metin2 estetiğini korurken modern grafik standartlarına uygun şekilde geliştirildi.
• PVP odaklı sunucular için özelleştirilmiş NPC davranışları ve efektler eklenmiştir.
Destek ve Güncellemeler
Paketle ilgili sorun yaşarsanız veya öneriniz varsa, Metin2Lobby.com forum bölümümüzden destek talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca düzenli olarak yapılan güncellemelerle paketiniz her zaman en son sürümde kalacaktır.
Hazırsanız, Metin2 dünyasını yeniden keşfedin!
İyi oyunlar ve bol eter dileğiyle,
Metin2Lobby.com Ekibi
New NPCs and Appearance for Your Metin2 Server (Step-by-Step Installation) Full + Full
Dear Metin2 community!
Today, we are presenting you with an epic update: a brand-new NPC and appearance package published on Metin2Lobby.com, designed to completely transform your gaming experience. This package is not only visually rich but also technically optimized, making it compatible with any Metin2 server.
Package Content and Features
This Full + Full package goes beyond just NPCs—it also deeply updates the in-game appearance (skins, textures, effects) as a comprehensive solution. Included elements are:
• New NPC Models: Redesigned characters, monsters, and quest-givers tailored to regional features, beyond traditional NPCs.
• Enhanced Visual Effects: Optimized new textures for NPC interactions, attack animations, and spell effects.
• Compatible Structure: Tested to work seamlessly with both old and new Metin2 client versions.
• Easy Installation: A simple and fast setup system with step-by-step guidance for everyone.
Installation Guide (Step by Step)
1. Go to Metin2Lobby.com and download the file titled 'Legendary NPC & Appearance Package'.
2. Extract the downloaded ZIP file to your desktop or working directory.
3. Enter your Metin2 client folder and back up core directories like npc, texture, and effect.
4. Copy the relevant folders from the extracted files (e.g., npc_v2, new_skins) into your client.
5. Don’t forget to add NPC name translations to the locale_game.txt file.
6. Launch the client and observe the new NPCs along with the updated appearance.
Warning: Incorrect installation may prevent the game from launching or cause NPCs to not appear. Never skip taking backups!
Why Should You Choose This Package?
As part of the Metin2 community, you’ve likely tried various packs over the years. However, most often come with missing textures, incompatible animations, or complex installation processes. In our package, we eliminated these issues by:
• Ensuring all files are technically tested and refined based on error reports.
• Enhancing visual quality while preserving the original Metin2 aesthetic and aligning with modern graphics standards.
• Adding customized NPC behaviors and effects specifically for PVP-focused servers.
Support and Updates
If you encounter any issues with the package or have suggestions, you can submit a support request via the forum section on Metin2Lobby.com. Additionally, regular updates will ensure your package stays current.
Ready? Rediscover the world of Metin2!
Happy gaming and may your eter be plentiful,
The Metin2Lobby.com Team