Eix ve Epk // Pack Acma Programı // Sonsuz49 //Videolu Anlatım //

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 50

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Eix Epk // Pack Acıcı // Program

Şimdi Sizlere En Basıt Yoldan Pack Acma Programını Göstereceğim..

Herşey Videoda Belirtilmiştir. %100 Sizde Kendı Pack Dosyalarını
Açıcaksınız

!...Linkler...!
Program Linki : BOYUTU : 227 KB

Rar Pas : sonsuz49
----------------------------------------------
En Yakın Zamanda İndirmeden İzleyebileceksiniz.
----------------------------------------------

Bu Program İle Neler Yapabilirsiniz ..!
1-İtemlerin Resmini Degiştirme

2-Mapların Datasıyla Oynama

3.Server İsmini Nerden Degiştircez

4.Serverin Giriş Datasıyla Oynama

5.Mob + İtem Protoya Ekleme Yapma

6.Server İp Ayarları

7.Yeni Map Kordinat Ayarı

8.Giriş Resimlerini Değişme

9.Bazı Efeklerı Değişme

10.İtemlere Atak Defans Ekleme

Aklıma Gelen 10 Tane Şuan Ama Herturlu İşe Yarıyorr

Programdan Bir Resim

7588.jpg

Rep Ve Yorumlarınızı Eksik Etmeyin İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana..!

Lütfen [Ç]Alıntı Yapmayın Yapanlarda Alıntıdır Diye Yazsınlar..
İlk Videolu Anlatım Benden...!

Sadece Program Alıntıdır..Gerisi FuLL Bana Ait
Eix ve Epk // Pack Açma Programı // Sonsuz49 //Videolu Anlatım //
Metin2 dünyasında paketlenmiş client ve pack dosyalarının açılması, geliştiriciler ve kullanıcılar için büyük önem taşır. Bu bağlamda karşımıza Eix ve Epk gibi önemli araçlar çıkar. Bu araçlar sayesinde, Metin2 client'ları ve pack dosyaları kolayca açılabilir, içerikleri incelenebilir ve gerekirse düzenlenebilir. Özellikle Sonsuz49 tarafından geliştirilen bu programlar, Metin2 dünyasında uzun zamandır aktif olarak kullanılmaktadır.

Eix Nedir?
Eix, Metin2 client'larının .eix uzantılı paket dosyalarını açmaya yarayan bir araçtır. Bu dosyalar genellikle client'ın görsel, ses ve sistem dosyalarını içerir. Eix sayesinde bu dosyalar çıkarılarak içeriklerine erişim sağlanabilir. Özellikle client editörleri ve sunucu sahipleri için oldukça değerlidir.

Epk Nedir?
Epk ise .epk uzantılı paket dosyalarını açmak için kullanılan başka bir araçtır. Genellikle daha fazla koruma içeren pack dosyalarında tercih edilir. Epk, client üzerinde değişiklik yapmak isteyen kullanıcılar için alternatif bir çözüm sunar.

Sonsuz49 Tarafından Geliştirilen Araçlar
Sonsuz49, Metin2 topluluğunda tanınmış bir geliştirici olup, hem Eix hem de Epk gibi araçları kullanıcıların hizmetine sunmuştur. Bu programlar sayesinde kullanıcılar, client ve pack dosyalarını güvenli ve hızlı bir şekilde açabilirler. Ayrıca, bu araçlar sürekli olarak güncellenerek stabilitesi artırılmıştır.

Pack Açma İşlemi Nasıl Yapılır?
Eix veya Epk kullanarak pack açmak oldukça basittir. Öncelikle indirdiğiniz aracı çalıştırmanız gerekir. Ardından açmak istediğiniz .eix veya .epk uzantılı dosyayı seçerek işlemi başlatmanız yeterlidir. Program, dosya yapısını tarar ve size dosyaları listeler. Bu listeden istediğiniz dosyaları dışa aktarabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Videolu Anlatım
Metin2 lobby olarak, Eix ve Epk kullanımıyla ilgili detaylı bir videolu anlatım hazırladık. Bu videoda, adımlar sırasıyla gösterilerek pack açma süreci adım adım açıklanmaktadır. Videoyu izleyerek, herhangi bir teknik bilgiye sahip olmasanız bile kolayca pack açabilirsiniz. Videolarımıza Metin2 Lobby üzerinden ulaşabilirsiniz.

Neden Pack Açmaya İhtiyaç Vardır?
Metin2 client'larında bazı görsel efektlerin, seslerin veya sistem dosyalarının değiştirilmesi istenebilir. Bu durumda pack dosyalarını açmak gerekir. Pack açma işlemleri sayesinde client üzerinde özelleştirme yapılabilmektedir. Bu da oyun deneyimini kişiselleştirmek isteyen oyuncular için büyük bir avantajdır.

Metin2 Lobby ile Pack Açma Kolaylığı
Metin2 Lobby olarak, kullanıcı dostu arayüzümüzle pack açma işlemlerini kolaylaştırıyoruz. Hem Eix hem de Epk araçlarını doğru şekilde kullanabilmek için gerekli tüm kaynakları sağlıyoruz. Ayrıca, Metin2 Lobby adresinden birçok Metin2 client ve pack dosyası da bulabilirsiniz.

Eix and Epk // Pack Opening Tool // Sonsuz49 //Video Tutorial //
Opening packed client and pack files in the world of Metin2 is of great importance for developers and users. In this context, tools like Eix and Epk come into play. Thanks to these tools, Metin2 clients and pack files can be easily opened, their contents examined, and edited if necessary. Especially developed by Sonsuz49, these programs have been actively used in the Metin2 community for a long time.

What is Eix?
Eix is a tool used to open .eix extension package files of Metin2 clients. These files usually contain visual, audio, and system files of the client. With Eix, these files can be extracted and accessed. It is especially valuable for client editors and server owners.

What is Epk?
Epk is another tool used to open .epk extension package files. It is generally preferred for pack files with more protection layers. Epk provides an alternative solution for users who want to modify clients.

Tools Developed by Sonsuz49
Sonsuz49 is a well-known developer in the Metin2 community and has provided tools such as Eix and Epk for users. With these programs, users can securely and quickly open client and pack files. Moreover, these tools are continuously updated to enhance stability.

How to Open Pack Files?
Opening packs with Eix or Epk is quite simple. First, you need to run the downloaded tool. Then, select the .eix or .epk file you wish to open and start the process. The program scans the file structure and lists the files for you. From this list, you can export or edit any file you want.

Video Tutorial
As Metin2 Lobby, we have prepared a detailed video tutorial on how to use Eix and Epk. In this video, the steps are shown sequentially, explaining the pack opening process step-by-step. Even without technical knowledge, you can easily open packs by watching the video. You can access our videos via Metin2 Lobby.

Why Is Pack Opening Necessary?
In Metin2 clients, there may be a need to replace certain visual effects, sounds, or system files. In such cases, pack files must be opened. Pack opening allows customization of the client, which is a great advantage for players looking to personalize their gaming experience.

Easy Pack Opening with Metin2 Lobby
At Metin2 Lobby, we simplify pack opening processes with our user-friendly interface. We provide all the necessary resources to correctly use both Eix and Epk tools. Additionally, you can find many Metin2 client and pack files at Metin2 Lobby.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)