Erkek Savaşçı Kostüm Seti ~ ( Gri )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 253

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Forumda Paylaşıldımı Görmedim Eğer Paylaşıldıysa Raporlayınız.
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...
Adsiz28563501069489ee.png

Erkek Savaşçı Kostüm Seti ~ (Gri)

Metin2 Lobby olarak sunumuza özel Erkek Savaşçı Kostüm Seti detaylarını sizler için derledik. Bu kostüm seti özellikle Metin2 oyununda karakterinize özel dokunuşlar yapmak isteyen oyuncuların ilgisini çekecek nitelikte. Gri tonlarında tasarlanan bu kostüm, savaş karakterlerine özgü güçlü ve estetik bir görünüm sağlar. Bu içerikte kostümün 3D modelleme sürecinden, uyumlu olduğu formatlara kadar her detayı ele alacağız.

Metin2 dünyasında özelleştirme, oyun deneyimini daha keyifli hale getiren önemli unsurlardan biridir. Özellikle 3D modelleme alanında uzmanlaşmış ekipler, oyuncuların karakterlerine özel kostümler hazırlamaktadır. Erkek Savaşçı Kostüm Seti de bu serinin öne çıkan ürünlerinden biridir. Gri tonları ile dikkat çeken bu kostüm, karakterinizin hem güçlü hem de zarif bir savaşçı gibi görünmesini sağlar.

Metin2 için üretilmiş olan bu kostüm seti, GR2 formatında gelmekte olup Granny3D dosya sistemiyle uyumlu çalışmaktadır. Oyuna entegre edilmesi oldukça kolaydır. Aynı zamanda UV mapping işlemleri eksiksiz yapılmış olup, yüksek kaliteli doku (texture) desteği sayesinde karakterinizin görünümüne gerçekçi bir derinlik katar. Model edit işlemleri sırasında kullanıcı dostu yapısıyla da dikkat çeker.

Kostüm seti, Metin2 karakterlerinin gövdesi, kolları ve bacakları için ayrı ayrı parçalar içerir. Her parça detaylı bir mesh yapısına sahiptir ve bone sistemine tam uyumlu olarak tasarlanmıştır. Bu sayede karakterin hareketlerine doğal bir şekilde uyum sağlar. Ayrıca animation uyumluluğu sayesinde koşma, vurma, atlayıp dönme gibi tüm hareketlerde bozulma yaşanmaz.

Metin2 geliştiricileri tarafından hazırlanan bu kostüm, aynı zamanda 3DS Max ve Blender gibi popüler modelleme programlarıyla da çalışabilir. Blender Metin2 kullanıcıları da bu kostüm setini doğrudan projelerine entegre edebilirler. EterPack veya MartySama tarzı mod paketlerine de kolayca dahil edilebilir. Custom model sistemine aşina olan geliştiriciler için bu kostüm, harika bir başlangıç noktası teşkil eder.

Metin2 karakter modellemesi yapanların favori tercihlerinden biri olan bu kostüm seti, aynı zamanda NPC veya monster modelleri üzerinde de kullanılabilir. Map obje olarak da değerlendirilebilecek detaylara sahip bu kostüm, Metin2 sunucularında farklı amaçlarla da kullanılabilir. Dungeon veya bina modelleriyle uyumlu çalışması, geliştiriciler için büyük bir esneklik sağlar.

Sonuç olarak, Erkek Savaşçı Kostüm Seti (Gri), Metin2 karakterlerine özgünlük katmak isteyen oyuncular ve geliştiriciler için mükemmel bir çözümdür. 3D modelleme, texture, animation ve rigging gibi tüm teknik detaylar eksiksizce hazırlanmıştır. Metin2 Lobby olarak bu tür içeriklerle size değerli kaynaklar sunmaya devam edeceğiz.

Male Warrior Costume Set ~ (Gray)

Metin2 Lobby presents you with detailed information about the special Male Warrior Costume Set. This costume set is particularly appealing for players who want to customize their characters in Metin2. Designed in Gray tones, this costume provides a strong and aesthetic appearance specific to warrior-type characters. In this content, we will cover every detail from its 3D modeling process to its compatible formats.

In the world of Metin2, customization is one of the essential elements that enhance the gaming experience. Teams specialized in 3D modeling create unique costumes for players' characters. The Male Warrior Costume Set stands out as one of the prominent products of this series. With its gray tones, this costume makes your character appear both powerful and elegant.

This costume set, produced for Metin2, comes in GR2 format and is fully compatible with the Granny3D file system. It integrates into the game easily. Additionally, complete UV mapping processes ensure realistic texture support, adding depth to your character's appearance. Its user-friendly structure during model edit operations also attracts attention.

The costume set includes separate parts for the body, arms, and legs of Metin2 characters. Each part has a detailed mesh structure and is designed to be fully compatible with the bone system, allowing natural movement synchronization with character actions. Furthermore, thanks to its animation compatibility, no distortions occur during movements such as running, attacking, jumping, or turning.

Developed by Metin2 developers, this costume can also work with popular modeling programs like 3DS Max and Blender. Blender Metin2 users can directly integrate this costume into their projects. It can also be easily included in mod packages like EterPack or MartySama. For developers familiar with custom model systems, this costume serves as an excellent starting point.

This costume set, among the favorite choices of Metin2 character modelers, can also be used on NPC or monster models. With details suitable for use as map objects, this costume can serve various purposes in Metin2 servers. Its compatibility with dungeon or building models offers great flexibility for developers.

In conclusion, the Male Warrior Costume Set (Gray) is a perfect solution for players and developers looking to add uniqueness to their Metin2 characters. All technical aspects including 3D modeling, texture, animation, and rigging have been thoroughly prepared. At Metin2 Lobby, we will continue providing valuable resources like this content.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)